Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona jest taka właśnie, od spodu jej rośnie kolorek jak u goldena albo jakiegoś innego labka :evil_lol:;)

darii_iia napisał(a):

A do Zielonej, którą księżniczkę zabierasz? :)

albo Goldisię albo nic :evil_lol: myślę jeszcze...

Posted

mam małego wilka :multi::multi: uwielbiam jej kolorek! :loveu: będzie śliczna i bardzo efektowna jak podrośnie jej włos
a Goldie płowieje :mdleje::roflt::roflt::roflt:kolorkiem idzie w babcię - oby nie tylko kolorkiem w babcię szła! maleńka moja :loveu:

dziewczyny tłuką się niemiłosiernie ale jak przeginaja to jamnik schodzi z parapetu (sic!) i większą (Goldisię w tym przypadku) przygniata do ziemi i czeka aż się uspokoją. ubaw mam po pachy z nich bo jednak jamnik trochę niski jest :eviltong: moja mała domina :loveu:
muszę im kiedyś fotkę cyknąć, bosko to wygląda, a Goldie jak się wkurza wtedy :diabloti: ale nie protestuje, poddaje się bez gadania, tylko sobie poburczy pod nosem o starej wariatce i się uspokaja :evil_lol:

ot smarkateria :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

i najbiedniejsza jest moja Godisia :(
no i teraz masz śmiesznie i kolorowo :D aż Ci zazdroszczę :)
Mała po prostu powala a i Tessi wspaniałą jest opiekunką :D i dominantką :)

Posted

kochana wstawię filmik jak Goldisia żuje Milencję to zmienisz zdanie odnośnie tego kto jest biedny :eviltong:
Czicz* jest dominantką ale widziałam gorsze - np Goldisiowa babcia na powitanie wgryzła się Goldini w szyjkę :evil_lol: Czicz nie robi takich numerów
dziś byłam na dworze i sama się z siebie śmiałam! idą trzy a każda jak od innej matki [FONT=MS Shell Dlg 2]:roflt::roflt:[/FONT] czekam tylko aż ludzie zaczną na mój widok się pukać po głowach :cool1:
już mnie ktoś pytał ile chcę za Milkę [FONT=MS Shell Dlg 2]:roflt:[/FONT]

a wygląda to mniej więcej tak...

potem Czicz włazi na Goldisię i ją dociska i czeka aż się uspokoi. wariatka :diabloti:

*Tesunia:loveu:

Posted

Jaga. napisał(a):
wydało się... Tessi to Sizar Milan! :roflt:

do ZG jadę z Goldisią :loveu:

Fajnie. :loveu:
Ale...zawsze można wsadziś, Milkę i Tesiaka do torebki.:evil_lol:

Posted

Hehehe, już kiedyś mówiłam "Jaki Pan taki...":evil_lol::evil_lol:

To ja mam w domu spokój, a myślałam, że moje się tłuką :lol:

No, a teraz troszkę komplementów:loveu: Cudowne stadko, już sama nie wiem, kto mi się najbardziej podoba, ale chyba Czicz (? kto to wymyślił:eviltong: dla mnie mrs.T) hehehe, Księżniczki małe:loveu:

Posted

to dobrze, że nie brałaś suczki hl, bo dopiero sensacje wzbudzałabyś :lol:
i już lubię wszystkie 3 dziewczynki, bo coś się dzieje.
I robisz mi straszny apetyt na 3 psa :lol:

a u rodziców to najbiedniejsza byłaby Dakota :) biedna nie wytrzymałaby z tymi młodziszkami :)

Posted

[quote name='Jaga.']wydało się... Tessi to Sizar Milan! :roflt:

ma psica talent do negocjacji, przyciśnie do ziemi i od razu spokój ;)

do ZG jadę z Goldisią :loveu:

powodzenia!

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hehehe, już kiedyś mówiłam "Jaki Pan taki...":evil_lol::evil_lol:

To ja mam w domu spokój, a myślałam, że moje się tłuką :lol:

No, a teraz troszkę komplementów:loveu: Cudowne stadko, już sama nie wiem, kto mi się najbardziej podoba, ale chyba Czicz (? kto to wymyślił:eviltong: dla mnie mrs.T) hehehe, Księżniczki małe:loveu:

zgadnij :eviltong::eviltong::eviltong: of kors że ja :eviltong:
moje się leją non stop :evil_lol: jaki pan taki...:evil_lol:

ahedok napisał(a):
powodzenia!

dzięki :loveu:
Tesiak umie sobie zapewnić św spokój :diabloti:

kalyna napisał(a):

a u rodziców to najbiedniejsza byłaby Dakota :smile: biedna nie wytrzymałaby z tymi młodziszkami :smile:

3 psy to fajna sprawa ani za dużo ani za mało :) jakbym wzięła hl to by nikt nie podszedł o matko chore jakieś takie wyłysiałe :evil_lol:
Dakota się nie patyczkuje i wali po papie jak za bardzo młodzież dokucza ale ona babcia jest i szkoda mi jej i jej spokoju bo jednak męczyłoby ją takie towarzystwo.

Posted

kalyna napisał(a):

a u rodziców to najbiedniejsza byłaby Dakota :) biedna nie wytrzymałaby z tymi młodziszkami :)

Jaga. napisał(a):
zgadnij :eviltong::eviltong::eviltong: of kors że ja :eviltong:
moje się leją non stop :evil_lol: jaki pan taki...:evil_lol:

dzięki :loveu:
Tesiak umie sobie zapewnić św spokój :diabloti:

3 psy to fajna sprawa ani za dużo ani za mało :) jakbym wzięła hl to by nikt nie podszedł o matko chore jakieś takie wyłysiałe :evil_lol:
Dakota się nie patyczkuje i wali po papie jak za bardzo młodzież dokucza ale ona babcia jest i szkoda mi jej i jej spokoju bo jednak męczyłoby ją takie towarzystwo.

Hehe, z trzema psami nudzić się nie da, to fakt. Mnie strasznie rozbawia, kiedy wychodzę na podwórko i trzy mordy podlatują, każda z inną miną :P
Albo jak jadę samochodem z nimi czasem i z tylnego siedzenia trzy jęzory wystają. Wesoło, nie ma co :D
Ale czasem mam ich dość :diabloti:
Byłam kilka dni w górach BEZ NICH, żeby za nimi zatęsknić i już jest ok, bo był czas, że miałam ochotę ich pomordować :diabloti:
A teraz Nitka na kilka dni poszła pomieszkać u Bartka, więc przynajmniej ranki i wieczory mam spokojne - bo do dwóch to już daaaawno przywykłam :D

A u Jagi musi być tym bardziej wesoło, bo jest w kompanii szczeniak, a to jednak 3x więcej głupich pomysłów niż u dorosłego psa :D

Posted

grzywki mają chyba monopol na głupie pomysły :diabloti: oj tak wesoło jest... ale też czasem mam ich dosyć. to chyba normalne ;) wychodzę wtedy na spacer sama i odpoczywam - wracam i ja stęskniona i one.
nagrałam filmik, może mogłabym komuś wysłać i mógłby wstawić? ja jestem noga w te klocki :oops: filmik jest z szaleństwami Panny M