Jaga. Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 no podobno człowiek całe życie się uczy :D Johnny zjada nogę Tesiaczka Tesia nie pozostaje dłużna ;) tak śpią :D robią z siebie bezkształtną kulę futra i układają się jedno na drugie słoneczko moje :loveu: Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 księżniczka na ziarnku grochu ;) i druga królewna :loveu: i synuś w wersji spacerowej :loveu::loveu::loveu: (niech no mi ktoś jeszcze powie że on jest gruby :eviltong:) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Johnny na tych ostatnich fociach czuje sie chyba nieszczesliwy... ale wyglada mega chudo, tak dziwnie.... Tessi na ziarku grochu ahahah dobre... Malusia Goldi cudowna:loveu: taka delikatna ah tylko sie zachwycac gromadka sie dopelnia, fajne sa :D Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 tak, Johnny jest nieszczęśliwy bo Pańcia kazała zostać a sama poszła robić zdjęcia :D mój obsikun kochany :loveu: dopełniają się idealnie Quote
*anusia&ajlu* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 mi do tego towarzystwa kota brakuje :evil_lol: Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 ooo mi też! Johnny uwielbia koty, chce się z nimi bawić. sąsiad dawał nam kotkę jesienią, teraz żałuję że nie wzięłam. ale kiedyś będę miała kociczkę ruską niebieską :loveu: gratisik ;) księżnisia :diabloti: :diabloti::D Free Photo Editor Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dam ci moja kocia wariatke, ciekawe czy Johnny bedzie mial takie same zdanie :diabloti: ale niebieskie fajne :) chociaz brytyjskie tez fajne a taki sam kolorek ;) jaka sweetaśna :loveu: Quote
Jaga. Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 sweetashna aż do puszczenia pawia ;) ciekawe co by kocica powiedziała po zalotach Johnego :D :D :D brytyjczyki fajne ale oczy nie ten kolor no i charakter rusków... miodzio... koleżanka miała kocicę z Ukrainy, cudowna. takiego kota to jeszcze nie spotkałam Quote
*anusia&ajlu* Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 haha kiedys jak Fibi przyjechala do nas kotu sie pomylily kolory i Boo na wystawe pojechal z dziurawym nosem, nie wiem co by powiedziala na takie zaloty ona jest agresywna do nieznanych psow :diabloti: a mielismy kiedys w schronie dzikiego ale takiego ze po scianach latal rosyjskiego i wlasnie nie za bardzo ta rasa, ale wiem ten byl odmieniec;) ja lubie dlugowlose i devony. Quote
paniMysza Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 o matko! jaki patyk z niego:) a ty cały czas mówisz, ze on grubas! co za wstretna pani;) sliczne foty, ale jak zawsze moja faworytka jest tesiak. jest mega fotogeniczna i cały czas wyglada jak szczeniak:) Quote
kalyna Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nio rodzinka zgrana :) a Synusia to ty masz strasznie chudego.. i wersja spacerowa wymiata :lol: i się nei dziwie, że ludzie oglądają się za nim :) bo to trochę niecodzienny widok :D Quote
Matyk Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 hehe fotki jak zwykle suuuper, chciałem zrobić Mefiemu to co Ty Johnnemu to myślałem że mi rodzina do D... nakopie Quote
psyja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 o nie wierze jaki chudziak z Johnnego!!! toż to pół Ulego... w takim razie gdzie ta waga się chłopcu mieści? ile on ma w kłębie? Quote
ania90 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 taka chudzika z psiaka zrobilas:crazyeye:, nie wstyd Ci tak glodzic bednego psiaka?:eviltong: Quote
Jaga. Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):haha kiedys jak Fibi przyjechala do nas kotu sie pomylily kolory i Boo na wystawe pojechal z dziurawym nosem, nie wiem co by powiedziala na takie zaloty ona jest agresywna do nieznanych psow :diabloti: a mielismy kiedys w schronie dzikiego ale takiego ze po scianach latal rosyjskiego i wlasnie nie za bardzo ta rasa, ale wiem ten byl odmieniec;-) ja lubie dlugowlose i devony. kicia sadystka ;) szczerze mówiąc jakby mnie w schronie zamknęli to też bym po po ścianach latała... mi się podobają długowłose, ale w życiu bym takiego nie chciała... brrr to czesanie i te włosy podczas linienia... paniMysza napisał(a):o matko! jaki patyk z niego:smile: a ty cały czas mówisz, ze on grubas! co za wstretna pani;-) sliczne foty, ale jak zawsze moja faworytka jest tesiak. jest mega fotogeniczna i cały czas wyglada jak szczeniak:smile: grubas :eviltong: 6,8 kilo :eviltong: Tessi jest słodka :loveu: taaaaakie oczyska robi że nie da się jej oprzeć. no i kłaka ma mało to wygląda jak wieczne szczenię kalyna napisał(a):Nio rodzinka zgrana :smile: a Synusia to ty masz strasznie chudego.. i wersja spacerowa wymiata :lol: i się nei dziwie, że ludzie oglądają się za nim :smile: bo to trochę niecodzienny widok :-D nooo niecodzienny :D delikatnie mówiąc :D jak wychodzi niepospinany to też się oglądają bo np chodzi na dwóch łapach i piszczy ;) to lepsze niż cyrk :D Matyk napisał(a):hehe fotki jak zwykle suuuper, chciałem zrobić Mefiemu to co Ty Johnnemu to myślałem że mi rodzina do D... nakopie ale on nie jest ogolony tylko pospinany ;) psyja napisał(a):o nie wierze jaki chudziak z Johnnego!!! toż to pół Ulego... w takim razie gdzie ta waga się chłopcu mieści? ile on ma w kłębie? chłopak ma ciężki mózg :diabloti: dlatego taki mądry :D no mały to on nie jest będzie miał ze 34 cm ania90 napisał(a):taka chudzika z psiaka zrobilas:crazyeye:, nie wstyd Ci tak glodzic bednego psiaka?:eviltong: hahaha widzę że tu się zawiązał front obrony grubasa :D przyjmę karmę dla chłopaka :diabloti: na tyle na ile on je to faktycznie jest chudziutki bo je za trzech Quote
ania90 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ha ha to biedakowi podaruje karme ktorej mam caly nowy worek, otwary wczoraj a Bobi nia pluje:eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 O widzę, że kolejny grzywek do stadka dołączył, gratulacje :) Quote
darii_iia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wspaniaałe zdjęcia . :) Księżnisie powalają urodą, a książę jest poprostu jak, to jego przydomek mówi ''Boski Johny''. ;) A ja bym chciała mieć norweskiego kota leśnego.:loveu: Quote
Jaga. Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Izabela124. napisał(a):O widzę, że kolejny grzywek do stadka dołączył, gratulacje :) dziękuję :) ania90 napisał(a):ha ha to biedakowi podaruje karme ktorej mam caly nowy worek, otwary wczoraj a Bobi nia pluje:eviltong: Johnny zje z przyjemnością ;) darii_iia napisał(a):Wspaniaałe zdjęcia . :) Księżnisie powalają urodą, a książę jest poprostu jak, to jego przydomek mówi ''Boski Johny''. ;) A ja bym chciała mieć norweskiego kota leśnego.:loveu: dziękuję :) książę jest tylko jeden hahah ;) poczekaj jak Lucek podrośnie, to dopiero będzie piękny pies :) norweskie leśne są śliczne, zwłaszcza ogonki mają cudne! Quote
Matyk Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ja wiem i oni też wiedzą że to pospinane, hehe no ale i tak mu czasem zwiazuje hehe Quote
Jaga. Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 podejrzewam że im starszy będzie to tym częściej mu będziesz spinał ;) Quote
Kisses Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wpadłam do mojego ulubionego jamnika https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY0dR5o3AAI/AAAAAAAABUI/iR2gk5UqHow/s512/_CSC0059.JPG :loveu: Coś Ty grzywowi zrobiła i dlaczego go nie karmisz? :mad: https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY0dOzsWCJI/AAAAAAAABUA/LObVZKr0oqM/_CSC0057.JPG Quote
Recommended Posts