Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no podobno człowiek całe życie się uczy :D

Johnny zjada nogę Tesiaczka

Tesia nie pozostaje dłużna ;)

tak śpią :D robią z siebie bezkształtną kulę futra i układają się jedno na drugie

słoneczko moje :loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

księżniczka na ziarnku grochu ;)

i druga królewna :loveu:

i synuś w wersji spacerowej :loveu::loveu::loveu: (niech no mi ktoś jeszcze powie że on jest gruby :eviltong:)

Posted

Johnny na tych ostatnich fociach czuje sie chyba nieszczesliwy... ale wyglada mega chudo, tak dziwnie....
Tessi na ziarku grochu ahahah dobre...
Malusia Goldi cudowna:loveu: taka delikatna ah tylko sie zachwycac
gromadka sie dopelnia, fajne sa :D

Posted

tak, Johnny jest nieszczęśliwy bo Pańcia kazała zostać a sama poszła robić zdjęcia :D mój obsikun kochany :loveu:

dopełniają się idealnie

Posted

ooo mi też! Johnny uwielbia koty, chce się z nimi bawić.
sąsiad dawał nam kotkę jesienią, teraz żałuję że nie wzięłam.
ale kiedyś będę miała kociczkę ruską niebieską :loveu:

gratisik ;) księżnisia :diabloti: :diabloti::D

Free Photo Editor

Posted

sweetashna aż do puszczenia pawia ;)
ciekawe co by kocica powiedziała po zalotach Johnego :D :D :D brytyjczyki fajne ale oczy nie ten kolor no i charakter rusków... miodzio... koleżanka miała kocicę z Ukrainy, cudowna. takiego kota to jeszcze nie spotkałam

Posted

haha kiedys jak Fibi przyjechala do nas kotu sie pomylily kolory i Boo na wystawe pojechal z dziurawym nosem, nie wiem co by powiedziala na takie zaloty ona jest agresywna do nieznanych psow :diabloti:
a mielismy kiedys w schronie dzikiego ale takiego ze po scianach latal rosyjskiego i wlasnie nie za bardzo ta rasa, ale wiem ten byl odmieniec;) ja lubie dlugowlose i devony.

Posted

o matko! jaki patyk z niego:) a ty cały czas mówisz, ze on grubas! co za wstretna pani;)
sliczne foty, ale jak zawsze moja faworytka jest tesiak. jest mega fotogeniczna i cały czas wyglada jak szczeniak:)

Posted

Nio rodzinka zgrana :)
a Synusia to ty masz strasznie chudego.. i wersja spacerowa wymiata :lol: i się nei dziwie, że ludzie oglądają się za nim :) bo to trochę niecodzienny widok :D

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
haha kiedys jak Fibi przyjechala do nas kotu sie pomylily kolory i Boo na wystawe pojechal z dziurawym nosem, nie wiem co by powiedziala na takie zaloty ona jest agresywna do nieznanych psow :diabloti:
a mielismy kiedys w schronie dzikiego ale takiego ze po scianach latal rosyjskiego i wlasnie nie za bardzo ta rasa, ale wiem ten byl odmieniec;-) ja lubie dlugowlose i devony.

kicia sadystka ;)
szczerze mówiąc jakby mnie w schronie zamknęli to też bym po po ścianach latała...
mi się podobają długowłose, ale w życiu bym takiego nie chciała... brrr to czesanie i te włosy podczas linienia...

paniMysza napisał(a):
o matko! jaki patyk z niego:smile: a ty cały czas mówisz, ze on grubas! co za wstretna pani;-)
sliczne foty, ale jak zawsze moja faworytka jest tesiak. jest mega fotogeniczna i cały czas wyglada jak szczeniak:smile:

grubas :eviltong: 6,8 kilo :eviltong:
Tessi jest słodka :loveu: taaaaakie oczyska robi że nie da się jej oprzeć. no i kłaka ma mało to wygląda jak wieczne szczenię

kalyna napisał(a):
Nio rodzinka zgrana :smile:
a Synusia to ty masz strasznie chudego.. i wersja spacerowa wymiata :lol: i się nei dziwie, że ludzie oglądają się za nim :smile: bo to trochę niecodzienny widok :-D

nooo niecodzienny :D delikatnie mówiąc :D jak wychodzi niepospinany to też się oglądają bo np chodzi na dwóch łapach i piszczy ;) to lepsze niż cyrk :D

Matyk napisał(a):
hehe fotki jak zwykle suuuper, chciałem zrobić Mefiemu to co Ty Johnnemu to myślałem że mi rodzina do D... nakopie

ale on nie jest ogolony tylko pospinany ;)

psyja napisał(a):
o nie wierze jaki chudziak z Johnnego!!! toż to pół Ulego... w takim razie gdzie ta waga się chłopcu mieści? ile on ma w kłębie?

chłopak ma ciężki mózg :diabloti: dlatego taki mądry :D no mały to on nie jest będzie miał ze 34 cm

ania90 napisał(a):
taka chudzika z psiaka zrobilas:crazyeye:, nie wstyd Ci tak glodzic bednego psiaka?:eviltong:

hahaha widzę że tu się zawiązał front obrony grubasa :D przyjmę karmę dla chłopaka :diabloti:
na tyle na ile on je to faktycznie jest chudziutki bo je za trzech

Posted

Wspaniaałe zdjęcia . :)
Księżnisie powalają urodą, a książę jest poprostu jak, to jego przydomek mówi ''Boski Johny''. ;)
A ja bym chciała mieć norweskiego kota leśnego.:loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
O widzę, że kolejny grzywek do stadka dołączył, gratulacje :)

dziękuję :)

ania90 napisał(a):
ha ha to biedakowi podaruje karme ktorej mam caly nowy worek, otwary wczoraj a Bobi nia pluje:eviltong:

Johnny zje z przyjemnością ;)

darii_iia napisał(a):
Wspaniaałe zdjęcia . :)
Księżnisie powalają urodą, a książę jest poprostu jak, to jego przydomek mówi ''Boski Johny''. ;)
A ja bym chciała mieć norweskiego kota leśnego.:loveu:

dziękuję :)
książę jest tylko jeden hahah ;) poczekaj jak Lucek podrośnie, to dopiero będzie piękny pies :)
norweskie leśne są śliczne, zwłaszcza ogonki mają cudne!