Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jaga.']dziękuję :)

no właśnie mówię że mam ;)
uszka stoją. ma na imię Goldie.
powiedz coś więcej ;p od keidy dokładnie ją masz?to ona--> ELLINOR GOLDERS?

Posted

bliźniaki z jonikiem:) faktycznie na focie jak sie leją nie widac, który jest który. w ogóle nie wiedać, ze to dwa psy, a nawet, że to psy:) takie mopy:)

łobuziakiem jej z oczu patrzy:P sliczna jest! wiścicskałabym ja! jak widze mikroskopy to mam ochote zadusić:)

Posted

tak, to Ellinor Golders :)
przywiozłam ją w sobotę

hahaha mopy to prawda :)
Goldie jest ogromnym łobuzem, jest ciekawska i rozrabiarska. ale też uwielbia się tulić i pieścić - taka mała przylepka.
przyjadę kiedyś do Wro to będziesz mogła dusić ;) byle nie jak Elmirka :D

Posted

hahaha ale trafiłam :) a potem Lola ma taką zdołowaną minę na zdjęciach ;)

zmierzyłam dziś okruszkę - w zależności jak się ustawi to ma 29 albo 30 cm. moja mała kurdupelka ;) Johnny przy niej to gigant rocka ;) szkoda że na zdjęciach nie widać tej różnicy, fajowo razem wyglądają, ona drobna on taki mocny i samczy - każdy się za nimi ogląda. słodziaczki moje :)

Posted

nie dziwe sie, że sie ogladaja z animi ludzie:)

no lola czasami przede mna ucieka jak szybkim krokiem do niej ide z rozwartymi ramionami;) ale co mam poradzić, jest idealna do tarmoszenia, sćiskania i tylenia!:)

Posted

ja tak lubię miętosić Johnego :) bo jest taki w sam raz do miętolenia, nie za mały jak te mikruski co strach przytulić mocniej. jego można i poklepać i pomiętosić i potulić. a Lola wygląda na idealną do takich zabiegów :)

Posted

oo widzę, że banerek nowy już jest :)
a ja z samej ciekawości jak taka sierść jest w dotyku bym pogłaskała :)
więc jak bym spotkała na ulicy to napewno podeszłabym zapytać czy mogę pogłaskać :)

Posted

Jaga. napisał(a):
bardzo fajna jest w dotyku a u takiego zadbanego pp to jak puszek. a skórka u łysych mmmm pyszności :)

ja też,jak skórka niemowlaczka :D

Posted

nie wiem hihi ;) miałam tyle zajęć że za bardzo czasu nie miałam się chwalić

widzę że nie tylko ja jestem fetyszystką wąchania psich łapek :diabloti:

Posted

Ilona nie doceniasz Bodzia hahah ;)
para hodowlana na spacerach zamienia się w dwa sheltie, latają naokoło mnie a ja się czuję jak bohaterka filmów o Flipie i Flapie - jak mnie kiedyś okręcą smyczą to padnę jak długa :D

Posted

Jaga. napisał(a):
Ilona nie doceniasz Bodzia hahah ;)
para hodowlana na spacerach zamienia się w dwa sheltie, latają naokoło mnie a ja się czuję jak bohaterka filmów o Flipie i Flapie - jak mnie kiedyś okręcą smyczą to padnę jak długa :D

Istnieje prawdopodobieństwo, że przyjdą sprawdzić co się stało ;)
jak ja idę z psiakami i but się rozwiążę, to mówię stop i się schylam i podlatuje Sonia i wciska swój wielki nochal :lol: jakby chciała sprawdzić co takiego się stało :) a Ciap stoi w bezpiecznej odległości bo czasem coś bym chciała od niego :)