Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 no bo on jest duży ;) jaśniutki bardzo, z dnia na dzień coraz bardziej silver hehe jak mi ktoś znajdzie program który jest darmowy i obrabia kilka fot naraz to będą częściej zdjęcia ;) Quote
Matyk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 w końcu foty hehe już myślałem że się nie doczekam Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 noooo mam jeszcze kilka, wrzucać? :eviltong: Quote
Matyk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No pewnie że tak hehe jeszcze się pytasz... Mam nadzieje że mój mail wczoraj doszedł z odpowiedzią hehe bo wiesz ja się upominam o foteczki na maila hehe Quote
mychaaaaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Aaaaaleee Johnny pięknie się wybarwił! :loveu: niesamowity kolor! :D Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 dziękuję :) mały się jeszcze cały czas wybarwia i jaśnieje mail doszedł, wyślę fotki bo mam ale myślę je tu wrzucić na dniach ;) tylko czekam na przeniesienie wątku Quote
mychaaaaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jaga. napisał(a):dziękuję :) mały się jeszcze cały czas wybarwia i jaśnieje mail doszedł, wyślę fotki bo mam ale myślę je tu wrzucić na dniach ;) tylko czekam na przeniesienie wątku Jejku, jak mi się jego kolor podoba! Meeega! ale super się wybarwia, taki niespodziewajek z niego... był czarno biały a jest pięknie srebrno biały :loveu: Quote
Matyk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 rozumiem hehe choć natura raptusa wyłazi ze mnie zawsze i wszędzie, co do koloru oj tak piekny, wogóle Johnny jest piękny :) Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 on jest taką niespodzianką chodzącą cały czas bo co jakiś czas mu inny ten kolor włosa odrasta i teraz ma ju taki z 5mm przy skórze całkiem srebrny, prawie biały. a przy uszkach ma cały czas ciemnoszare, mój burasek kochany :loveu: nie będę ukrywać że bardzo mi się podoba ;) dziś uczyliśmy się targetowania i nauczył się dotykać nosem mojej ręki na komendę jest nie tylko piękny ale i mądry :diabloti: Quote
kalyna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 oooo :crazyeye: fotki się pojawiły :cool3: Ja też myślałam, że Tessi jest większa od Johnego a tu lipa... No i Grzywek ładniutki :) kurcze, czemu zaczynają mi się te Grzywki tak podobać ?? :roll: oj nie podoba mi się to.... ** i co to za pytanie czy chcemy więcej fotek? Pewnie, że chcemy i skoro już nam obiecałaś to będziemy się upominać :) Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 kalyna napisał(a): Ja też myślałam, że Tessi jest większa od Johnego a tu lipa... Johnny jest o 14 cm w kłębie wyższy od Tesiaka ;) kalyna napisał(a): No i Grzywek ładniutki :) kurcze, czemu zaczynają mi się te Grzywki tak podobać ?? :roll: oj nie podoba mi się to.... grzywki są wciągające :diabloti: kalyna napisał(a):i co to za pytanie czy chcemy więcej fotek? Pewnie, że chcemy i skoro już nam obiecałaś to będziemy się upominać :) reszta fotek za chwilę :) Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 obiecana reszta fotek: nowa baba w domu? jak mogłaś... mistrz drugiego planu jest tylko jeden :diabloti::D:D:D:diabloti: Quote
kalyna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 I dlaczego dopiero teraz się chwalisz nowym członkiem rodziny? oj nie ładnie :) *** ale pewnie Johnemu się to podoba :) od kiedy ona jest w domu? Quote
Ilka21 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 o i nic nie mówisz, szkoda bo miałam z tobą gadać na temat rudej :( Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='kalyna']I dlaczego dopiero teraz się chwalisz nowym członkiem rodziny? oj nie ładnie :) *** ale pewnie Johnemu się to podoba :) od kiedy ona jest w domu? Johnny jest wniebowzięty ;) nowy członek rodziny jest z nami od kilku dni - chcialam Wam niespodziankę zrobić ;) no i trochę miałam zachodu z wprowadzaniem maluchy do domu reszta zdjęć: Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Ilka21 napisał(a):o i nic nie mówisz, szkoda bo miałam z tobą gadać na temat rudej :( a no widzisz a ja czekałam i czekałam, myślałam że ruda już zaklepana bo nic nie mówiłaś Quote
kalyna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 To gratulacje :) ile ona ma już miesięcy? bo chyba młodziutka jest :) Kurczę, ale ostatnio każdy kto kupuje szczeniaka jest to Grzywek :) na serio :) coś ta rasa ma w sobie nie zwykłego :) i czekam na Was w Lesznie :) Quote
Matyk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jak tak się leją te twoje psiaki to tylko szarą plame pełzajązą po podłodze pewnie widać hehe, Johnny ma naprawde Booooski kolorek, a i "nowa" :) świecić na ringach niedługo pewnie będzie, bo cudna :) wiadomo co do Teśki żeby nie pominąć kocham merlaki a do tego jej zadziorny charakter hehe czasem chciałbym żeby Mefi był mniej autystycznym dzieckiem Quote
mychaaaaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Oooo! MOJE GRATULACJE! :multi: Jednak powderka? Śliiiiczna :) i podobna do Bjork :D z jakiej hodowli?? Quote
Ilka21 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ruda jest wolna, nic nie mówiłam bo myślę czy jej na współ nie zostawić i zbierałm się by pogadać ale nie chciałam mówić bo obserwuje jak się rozwija i mała coraz piękniejsza ;) A co to za sunia ta twoja? Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 mała pindka jest z Nadobnisiów. czy będzie szaleć po ringach to nie wiem, zobaczymy ;) o Tessi nie jest autystyczna, dziś mnie ugryzła małpa jedna bo pomyliła mój palec z piłką ;p o Ruda jest piękna, mi się od początku obie panny podobały, nie mogłam zdecydować która bardziej :) będą ringi podbijać szkoda że się tak nie dogadałyśmy Quote
Recommended Posts