Iza. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Maalwi']\ hehe a pokaż jego mordke. Masz zdjęcia? Bo umasczzenie ma takie jak Bibi. http://www.chinesecrested.no/en/registry/97213/Buziak+Na+Dobranoc+Innowacja.html Quote
Jaga. Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Buziak jest bardzo ładny, ładniejszy od Johnego. wtedy był drugi na tej wystawie. ten łysy na zdjęciu to też brat Johnego, Boo :) widać zdjęcie? Quote
Ilka21 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie widać fotki. Twoja Bibi i Johnny oraz jego rodzeństwo to rodzina. Dziadek Bibi od strony ojca to ojciec Johnnego Quote
Jaga. Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ale Iza podała link. no tak przecież QUAST jest po Ringo. więc Johnny jest półwujaszkiem Bibi ;) Quote
Maalwi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jaga. napisał(a):ale Iza podała link. no tak przecież QUAST jest po Ringo. więc Johnny jest półwujaszkiem Bibi ;) OO to s~ą rodiznką hihi noo,rodzina musi się zobaczyć ;D Quote
Maalwi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Iza.']http://www.chinesecrested.no/en/registry/97213/Buziak+Na+Dobranoc+Innowacja.html\ no nieee nawet taka sama biala koncuwka ogona Quote
mychaaaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Maalwi napisał(a):\ no nieee nawet taka sama biala koncuwka ogona hahahaha jakież podobieństwo ;) Jaga, świetny banerek macie :) Quote
Jaga. Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 a dzięki, sama robiłam to nie tak ładny jak Twoje, ale na razie musi wystarczyć ;) Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jaga. napisał(a):a dzięki, sama robiłam to nie tak ładny jak Twoje, ale na razie musi wystarczyć ;) aaa tam :oops: śliczny jest :) moje to są najprostsze z najprostszych ;) tylko wycięty pies naniesiony na tło :eviltong: i napis Quote
DominikaAnna Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 mychaaaaa napisał(a):aaa tam :oops: śliczny jest :) moje to są najprostsze z najprostszych ;) tylko wycięty pies naniesiony na tło :eviltong: i napis ja tam nawet najzwyklejszego nie umiem zrobić, więc podziwiam wszystkich co potrafią :D Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 DominikaAnna napisał(a):ja tam nawet najzwyklejszego nie umiem zrobić, więc podziwiam wszystkich co potrafią :D Ale ładny banerek masz :eviltong: Quote
Maalwi Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mychaaaaa napisał(a):aaa tam :oops: śliczny jest :) moje to są najprostsze z najprostszych ;) tylko wycięty pies naniesiony na tło :eviltong: i napis ja też nie umiem nawet najłatwiejszego zrobić. A twój Jago jest naprawdę \super! :) Quote
DominikaAnna Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ale ładny banerek masz :eviltong: bo to nie ja robiłam :D:D Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Gadu, gadu, a tu dawno zdjęć nie było :eviltong: Quote
Jaga. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 spróbuję coś wrzucic wieczorem ;) Quote
Jaga. Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 probowalam ale cos mi nie wyszlo ;) nastepna proba jutro Quote
mychaaaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Izabela124. napisał(a):Gadu, gadu, a tu dawno zdjęć nie było :eviltong: Hahah Izabeli też dawno nie było :eviltong: Jaga, fotki!!!! Quote
mychaaaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TVkuzSm-c8I/AAAAAAAAA2I/PDvo-D8taH8/_CSC0201.JPG hahaha jaki słodziak walentynkowy :loveu: Quote
Jaga. Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 a dziękuję dziękuję ;) dziś Johnny usłyszal od jednej dziewczyny (całkiem całkiem fajowej) że jest słodki. tak się chłopak podjarał że przez resztę spaceru skakał przy mojej nodze i mnie skubał w rękę. świrek :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jaga. napisał(a):a dziękuję dziękuję ;) dziś Johnny usłyszal od jednej dziewczyny (całkiem całkiem fajowej) że jest słodki. tak się chłopak podjarał że przez resztę spaceru skakał przy mojej nodze i mnie skubał w rękę. świrek :diabloti: oooj, zakochał Ci się synuś :loveu: Quote
Recommended Posts