Jaga. Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 polecam się ;) ten Twój obiektyw jest bardzo fajny ale ciemny więc super mieć do niego lampę ale broń Boże wbudowaną w aparat bo to jest profanacja ;) a z tej puszki d90 to można naprawdę dużo wycisnąć, prawie jak z profesjonalnego aparatu. ja mam znowu dużo fotek w ciemnym mieszkaniu więc światło 1.8 to dla mnie zbawienie. no i lubię się bawić GO ;) Quote
Ilka21 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 alez ja mam lampę ;) (600) a powiem ci że nawet ta wbudowana sobie na tyle radzi że jestem pod wrażeniem , ja właśnie boje się przestawiać trochę że potem se pogmatwam hahaha Quote
Jaga. Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 ależ ja wiem ;) ta 600 jest bardzo dobrą lampą, sama chyba w taką zainwestuję. lampa wbudowana jest mocna i daje brzydki płaski obraz i cienie za postacią i czerwone oczy, generalnie nie lubię jej. a 600 możesz fajnie sterować, choćby odbić od ścian czy sufitu. Quote
Ilka21 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 no wiadomo ze dodatkowa lampa lepsza ale jak jej nie ma to ja i tak jestem zdania że wbudowana sobie radzi w miarę ok. Quote
Jaga. Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 tak,tylko żaden fotograf jej nie użyje, zresztą nawet w profesjonalnych aparatach jej nie montują generalnie ja nie lubię lamp wbudowanych i ich nie używam-w lustrze jest dużo możliwości innych niż lampa wbudowana Quote
DominikaAnna Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Witamy się :) śliczności tutaj w tej galerii :) czekamy na więcej fot :) Quote
Ilka21 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jaga ale to półprofesjonal ;P a jak się jedzie gdzieś do znajomych na grillika to ona wystarcza Quote
Jaga. Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 wiem ;p ja w każdym razie ja nie używam, bo wg mnie to jest psucie zdjęcia ] Quote
Ilka21 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja czasami psuję jak potrzeba mi na szybko Quote
Jaga. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 czasem tak bywa, wybór albo zdjęcie z lampą albo wcale. ja miałam fajny rozpraszacz na lampę wbudowaną :D :D :D Quote
Sylwia K Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ja to na razie jedynie marze o lustrzance... Quote
Jaga. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 warto marzyć bo to świetna sprawa i super zabawka, nawet taka najprostsza za 1000-1500 zł to już zupełnie inny świat niż kompakt Quote
brjagata Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TUncf1VhAyI/AAAAAAAAAw8/Xnmu_FRfQTM/s512/_CSC0320.JPG ojej, ale słodkości :loveu: i no nie, Tessi jest chyba pierwszym jamnikiem, który mi się podoba :p Quote
mychaaaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A ja mam zwykłą cyfrówkę Sony 12 mpix i jestem zadowolona :grin: Quote
DominikaAnna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja też mam zwykłą cyfrówkę. Kiedyś myślałam o lustrzance, ale ostatecznie zrezygnowałam i całą kasę co miałam odłożoną zainwestowałam w awarium :D Quote
Ilka21 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja ze zwykłej cyfrówki nei byłam bo była za wolna i nie dało zrobic fajnych zdjeć w zabawie psom, bo na wyjazdy to na pewno wygodniejsza cyfrówka i nie żal jak coś się stanie Quote
mychaaaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ilka21 napisał(a):ja ze zwykłej cyfrówki nei byłam bo była za wolna i nie dało zrobic fajnych zdjeć w zabawie psom, bo na wyjazdy to na pewno wygodniejsza cyfrówka i nie żal jak coś się stanie To fakt, lustrzanka chyba trochę niepodręczna jest... Moja też trochę wolno myśli, gdy jest ustawiona na najwyższe parametry, ale tak ogólnie nam wystarcza... tyle co ze zwierzaków zdjęć pstrykamy ;) Quote
Jaga. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 zwykła cyfrówka (no zależy jeszcze jaka) jest super i lekka i poręczna i na większość okazji się sprawdzi ale lustrzanka to jest zupełnie inny świat, inne możliwości, można kreować obraz jaki się tworzy, no kocham to ;) Quote
psyja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja mam i cyfrówke i lustrzanke ale przyznam szczerze że... lepsze zdjęcia wychodzą mi cyfrówką:oops::lol: po prostu ciągle nie moge się tak porządnie połapać w lustrze Quote
Ilka21 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no ja dzięki lustrzance polubiłam w ogóle foty robić bo tak to tylko robiłam na wyjazdach hahah Quote
Jaga. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 o tak, lustrzanki są bardzo "poręczne" hahaha a to mój "potwór" ;) Quote
dianusia921 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TTWqEIssjnI/AAAAAAAAAqY/74nXZ9wJ8DQ/s640/dog.JPG łaaa cudowne!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: http://lh5.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TUndsA47UxI/AAAAAAAAAyQ/Ri3oco_xc4Q/_CSC0344.JPG super super super!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdr. :lol: Quote
Maalwi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Jaga.']wrzucam kilka zdjęć dzięki uprzejmości dziewczyny z grzywkowego forum: jak widać było wesoło :diabloti: :D :D :D Ten biało-czarny pies wygląda jak Bibi (1 zdj) Bibi: to ona taka wyjątkowa jak Johny nie jest... Quote
Jaga. Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ten biało czarny pies to brat Johnego, Buziak ;) Quote
Maalwi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jaga. napisał(a):ten biało czarny pies to brat Johnego, Buziak ;) \ hehe a pokaż jego mordke. Masz zdjęcia? Bo umasczzenie ma takie jak Bibi. Quote
Recommended Posts