Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

polecam się ;)
ten Twój obiektyw jest bardzo fajny ale ciemny więc super mieć do niego lampę ale broń Boże wbudowaną w aparat bo to jest profanacja ;) a z tej puszki d90 to można naprawdę dużo wycisnąć, prawie jak z profesjonalnego aparatu.
ja mam znowu dużo fotek w ciemnym mieszkaniu więc światło 1.8 to dla mnie zbawienie. no i lubię się bawić GO ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez ja mam lampę ;) (600) a powiem ci że nawet ta wbudowana sobie na tyle radzi że jestem pod wrażeniem , ja właśnie boje się przestawiać trochę że potem se pogmatwam hahaha

Posted

ależ ja wiem ;) ta 600 jest bardzo dobrą lampą, sama chyba w taką zainwestuję.
lampa wbudowana jest mocna i daje brzydki płaski obraz i cienie za postacią i czerwone oczy, generalnie nie lubię jej. a 600 możesz fajnie sterować, choćby odbić od ścian czy sufitu.

Posted

tak,tylko żaden fotograf jej nie użyje, zresztą nawet w profesjonalnych aparatach jej nie montują
generalnie ja nie lubię lamp wbudowanych i ich nie używam-w lustrze jest dużo możliwości innych niż lampa wbudowana

Posted

ja ze zwykłej cyfrówki nei byłam bo była za wolna i nie dało zrobic fajnych zdjeć w zabawie psom, bo na wyjazdy to na pewno wygodniejsza cyfrówka i nie żal jak coś się stanie

Posted

Ilka21 napisał(a):
ja ze zwykłej cyfrówki nei byłam bo była za wolna i nie dało zrobic fajnych zdjeć w zabawie psom, bo na wyjazdy to na pewno wygodniejsza cyfrówka i nie żal jak coś się stanie

To fakt, lustrzanka chyba trochę niepodręczna jest...
Moja też trochę wolno myśli, gdy jest ustawiona na najwyższe parametry, ale tak ogólnie nam wystarcza... tyle co ze zwierzaków zdjęć pstrykamy ;)

Posted

zwykła cyfrówka (no zależy jeszcze jaka) jest super i lekka i poręczna i na większość okazji się sprawdzi
ale lustrzanka to jest zupełnie inny świat, inne możliwości, można kreować obraz jaki się tworzy, no kocham to ;)

Posted

ja mam i cyfrówke i lustrzanke ale przyznam szczerze że... lepsze zdjęcia wychodzą mi cyfrówką:oops::lol: po prostu ciągle nie moge się tak porządnie połapać w lustrze

Posted

[quote name='Jaga.']wrzucam kilka zdjęć dzięki uprzejmości dziewczyny z grzywkowego forum:

jak widać było wesoło :diabloti: :D :D :D
Ten biało-czarny pies wygląda jak Bibi (1 zdj)
Bibi:

to ona taka wyjątkowa jak Johny nie jest...