mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 psyja napisał(a):ooo i to jak... szczególnie jak skoczy takie 43kg na gołe nogi i i się 'przytuli' (wbije pazury):shake: koleżanka,, która była Gafla miłością pare lat temu, ma do dzisiaj nogi w bliznach Gafel tyle aż waży?! Mój wydaje się większy od goldenów i waży tylko 25kg (zdziwiłam się aż). Ale on ma bardzo dużo długiego futra. Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a):nie wyrobię :D :D :D :D :D ale ja mam fotki nie z krycia ani z gwałtów, tylko z MIŁOŚCI ;) która pokonuje każdą przeszkodę. generalnie to pilnowałam żeby Johnny nie szalał po Tessi, bo to taka sierota że nie mógł trafić i by jej w końcu łysy placek na plecach wytarł :D z miłości która pokonuje każda przeszkodę?:grin::grin::grin::grin: w takim razie wprowadziłaś mnie w błąd i wypaliłam tu z taka fotą!:oops: Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 - ej gdzie on poszedł...? nie to nie, pójdę się wytarzać! albo nie! sama cie wezmę buahahahaha!!!! teraz czekamy, niebawem zrobię Johnemu USG i zobaczymy czy zaszedł :D Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 paniMysza gwałty też są ;) zobacz Teskę :D na wsteczu zaplątała się jedna fotka Quote
Iza. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ooo macie kocyk z Ikei, ja strasznie żałuje że nie kupiłam jak byłam w Warszawie, a u nas Ikei nie ma :( Quote
psyja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a): - Johnny! bierz mnie! - o Boże, znowu zaczyna... http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TUL_py8egEI/AAAAAAAAArs/GN3Nyl238Is/_CSC0325.JPG hahahahahaha:diabloti::diabloti: a Gafel tak, ciężki jest no i bardzo masywny przedewszystkim. chociaż ostatnio to już w ogóle się zatył i ważył jeszcze więcej, więc jesteśmy w trakcie odchudzania:lol: Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 ten kocyk jest super, na wierzchu polarek a pod spodem cerata więc spokojnie go zabieramy na wystawy i się rozkładamy na ziemi Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jaga muwis przedstawia dramatyczną historię pt "miłość pokona każdą przeszkodę czyli ten transporterek wcale nie jest za mały" błagam zabierz go.... wynoś się, to moje! Quote
Iza. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a):ten kocyk jest super, na wierzchu polarek a pod spodem cerata więc spokojnie go zabieramy na wystawy i się rozkładamy na ziemi No właśnie wiem, miałam go już w 'koszyku' i odłożyłam głupia ;( Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 no co? puk puk jest ktoś w domku? jak jeszcze raz zbeszcześcisz mój transporterek to cie załatwię! Quote
psyja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 http://lh3.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TUMFDzuM97I/AAAAAAAAAsk/XEpSOCW_7q0/_CSC0366.JPG jaki Johnny wieeeeelki jest!:D:D Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 wpadłem na herbatkę a może zrobimy to na człowieka? Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Iza. napisał(a):No właśnie wiem, miałam go już w 'koszyku' i odłożyłam głupia ;( ooo to żałuj.... u nas się sprawdza super. co prawda jak ja go kupowałam to on był w zestawie nie sam, ale i tak warto było go wziąć. Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 w takim małym transporterku razem sie mieszczą?:) Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 psyja napisał(a):http://lh3.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TUMFDzuM97I/AAAAAAAAAsk/XEpSOCW_7q0/_CSC0366.JPG jaki Johnny wieeeeelki jest!:D:D nie, to ten transporter jest taki mały :D :D :D on był kupowany z myślą o jamniku paniMysza napisał(a):w takim małym transporterku razem sie mieszczą?:smile: do tej pory to było królestwo Tessi, jak jej dokuczył to ona się tam chowała bo transporter mały i on tam się nie mieścił. no ale jak miłość go przypiliła to okazało się że dał radę :D Quote
Jaga. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 taaaa pasują do siebie, dwa takie małe zboczki :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 jakie przepychanki w transporterze :razz: http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TUMFBrk8JrI/AAAAAAAAAsc/8vxvwFofrgY/s640/_CSC0364.JPG ooj jak oni się tam zmieścili :lol: Quote
Jaga. Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 cud miłości ;) :laola: [B]zdaliśmy wczoraj testy predyspozycji na psa terapeutę [/B]:laola: byliśmy wczoraj na testach i Boski Johnny Innowacja został kandydatem na psa terapeutę :loveu: mój aniołek kochany :loveu: Ilona bardzo dziękuję Ci za Johnego, to wspaniały materiał do pracy, cieszę się że nie pomyliłam się w jego ocenie jak go wybierałam i dziękuję że mógł trafić właśnie do mnie - doskonale zsocjalizowany, o świetnej psychice. praca nad nim i z nim to wielka przyjemność :) niedługo rozpoczynamy szkolenie i mam nadzieję że to będzie dla nas świetna przygoda, sposób na zacieśnienie więzi międzygatunkowych, mam też nadzieję że Johnny sprawdzi się jako terapetua i że będzie wywoływał uśmiech na buziach dzieciaków :) tak się śmialiśmy z mężem (też był na testach) że Johnny to najbardziej sprzedajny pies świata. jak zobaczył szynkę to nawet nie zauważył że za nim coś leci z hukiem, dopiero jak się szyneczka skończyła to się obejrzał :D każdemu rozdawał buziaki, nikogo nie pominął, cieszył się, widać było że się nie boi i sprawia mu to przyjemność. jeszcze dużo pracy przed nami i dużo nauki, ale jesteśmy z niego dumni :) Quote
Ilka21 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Wielkie gratulacje i ogromnie się cieszę :) Quote
Sylwia K Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Jaga.']cud miłości ;) :laola: [B]zdaliśmy wczoraj testy predyspozycji na psa terapeutę [/B]:laola:[/QUOTE] Gratulujemy!! Zdjęcia super & świetne komentarze Quote
mychaaaaa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Jaga.'][B]zdaliśmy wczoraj testy predyspozycji na psa terapeutę [/B] (...) jeszcze dużo pracy przed nami i dużo nauki, ale jesteśmy z niego dumni :)[/QUOTE] Gratuluję :) nawet nie wiedziałam, że będziecie próbować :) Johnny! Jesteś boski! :lol: Quote
paniMysza Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 gratulacje dla jonika!:) ja tez sie zastanawiam na czyms takim, chyba frania by sie nadała. albo i nie:) Quote
Recommended Posts