paniMysza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja zaraz lece zobaczyc, ten cud:) a jak czytam o tej twojej małpie, to jakbym o marcelu czytała:) moze maja wspólnych przodków!? a teraz sobie pomyślałam, że jakby byli jedynymi grzywaczami - samcami na świecie to rasa by wyginęła:diabloti: Quote
paniMysza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ej, a na zywo ta matka boska lepiej widoczna, bo na zdjeciach za cholere nie widać. i zeby tak pod świetym drzewem sie wypinać?! wstyd!!:diabloti: Quote
Jaga. Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='paniMysza'] a jak czytam o tej twojej małpie, to jakbym o marcelu czytała:smile: moze maja wspólnych przodków!? a teraz sobie pomyślałam, że jakby byli jedynymi grzywaczami - samcami na świecie to rasa by wyginęła:diabloti: buahahahahaha :D :D :D ale się uśmiałam :D oj masz rację... :evil_lol: [quote name='paniMysza']ej, a na zywo ta matka boska lepiej widoczna, bo na zdjeciach za cholere nie widać. ja tam nic nie widziałam ino PLAMĘ :diabloti: po hubie, która odpadła :diabloti: (ksiądz powiedział że cud to by był jakby ktoś w niedzielę do kościoła przyszedł:evil_lol:) [quote name='paniMysza'] i zeby tak pod świetym drzewem sie wypinać?! wstyd!!:diabloti: no mówię, bezczel na maxa :evil_lol: niestety to jest tuż obok naszego domu, więc ciągle tam chodzimy, narażając się na lincz rozmodlonych staruszków :evil_lol: uwielbiam mojego psa :diabloti::diabloti::diabloti: i na deserek: ulubione pozycje do spania - Johnny i Tessi :eviltong: z Tessi to tak się śmialiśmy że wygląda jak szef mafii sycylijskiej, który knuje właśnie nad zagładą świata :D a jak małpa jedna mruczy jak się ją próbuje ruszyć :D takim obrażonym mrukiem :D :loveu: natomiast Johnny uwielbia spać na siedząco, tylko głowa ciągle nie chce współpracować :D i opada :D mały walczy tak kilkanaście razy a potem daje za wygraną i kładzie się jak psu przystało :D :loveu: i dwa NIUTATY razem :D Quote
Jaga. Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 moja śpiąca królewna :loveu: nie mogłam się zdecydować które wstawić więc wrzucam wszystkie :evil_lol: Quote
Jaga. Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 i mój pitbul red nose :evil_lol: kwiatuszek :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 uwielbiam Twoje zdjęcia !!!! http://lh5.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TTSFx0gd_pI/AAAAAAAAApQ/WiT5z65TVZk/_CSC0289.JPG ....i przesłodką marmurkę też :loveu: Quote
Jaga. Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 o taaaaaaaak :loveu: wrzucić na patelnię, dusić z cebulką i grzybkami 15 minut podawać z ziemniaczkami i surówką smacznego! Quote
paniMysza Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Jaga.']o taaaaaaaak :loveu: wrzucić na patelnię, dusić z cebulką i grzybkami 15 minut podawać z ziemniaczkami i surówką smacznego! oj gdybym ja tylko mięso jadła! nie miałaby szans:) Quote
Jaga. Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 w takim razie cieszę się że nie jesz ;) muszę chyba kupić wielką klatę i trzymać tam Johnego bo go Tessi zagwałci :placz: chłopak już nie wie gdzie uciekać :placz: Johnny nauczył się robić kupę z podniesioną nogą a jakby mógł to by obie podnosił, byleby wyżej "pakiecik" zostawić a pańcia wredna i tak sprząta :diabloti: dziś zbierałam z krzaka Quote
Ilka21 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ej ona molestuje nieletniego a za to prokurator - może ją oświeć buahahha moja kolezanka ma to samo z beaglem zawsze z krzaków wygrzebuje buahha za to Fibi robi na środku chodnika, idzie idzie i nagle opór a panna ... Quote
Jaga. Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 oświecałam, tudzież straszyłam że oddam ją na paluch albo do dojczlandów - nic nie działa :diabloti: o Johnny też lubi sobie zrobić na chodniczku, jak przyjechał do mnie to tylko na chodniku robił, a teraz to już trawka, najlepiej na 3 nogach stanąć i zadrzeć dupeczkę najwyżej jak się da i jaaaaaaazda ale z drugiej strony nie muszę wygrzebywać z krzaków, tylko sobie zdejmuję z samej góry buahahaha jak jagódki Quote
mychaaaaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jaga. napisał(a):w takim razie cieszę się że nie jesz ;) muszę chyba kupić wielką klatę i trzymać tam Johnego bo go Tessi zagwałci :placz: chłopak już nie wie gdzie uciekać :placz: Łooo matulu, a co tej Tessi się stało? Tylko co pochwaliłam się, że Laila zabawki gwałci :lol: Jaga. napisał(a):Johnny nauczył się robić kupę z podniesioną nogą a jakby mógł to by obie podnosił, byleby wyżej "pakiecik" zostawić a pańcia wredna i tak sprząta :diabloti: dziś zbierałam z krzaka Ooo, to już wybitne osiągnięcie ;) Moja jest kulturalna i schodzi na trawkę i załatwia się na brzegu trawnika, żeby Pańci dobrze sprzątać było i nie musiała lecieć na środek trawnika :lol: Quote
Jaga. Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 mychaaaaa napisał(a):Łooo matulu, a co tej Tessi się stało? cieczkę ma :diabloti: małpa jedna odstawia ogon i podtyka Johnemu tyłek pod nos a on spieprza pod łóżko :D a ona za nim i tym tyłkiem go po pysku wali :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jaga. napisał(a):małpa jedna odstawia ogon i podtyka Johnemu tyłek pod nos a on spieprza pod łóżko :D a ona za nim i tym tyłkiem go po pysku wali :diabloti: Ojej... Biedny Johnny... a Tessi to wyrachowana... suka :evil_lol: Quote
Jaga. Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 buahahaha ja do niej tak często mówię :diabloti: najśmieszniej jest jak się czasem na dworze zapomnę i mówię tyyyyyyyy suko :diabloti: to się czasem ktoś dziwnie spojrzy :D a pamiętam kiedyś dawno temu powiedziałam mężowi że powinniśmy mieć jeszcze psa żebym mogła mówić do niego ty psie :D no i wykrakałam :eviltong: (ale nie mówię do niego ty psie. mówię do niego Jontek łap za widły :D ) Quote
mychaaaaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jaga. napisał(a):buahahaha ja do niej tak często mówię :diabloti: najśmieszniej jest jak się czasem na dworze zapomnę i mówię tyyyyyyyy suko :diabloti: to się czasem ktoś dziwnie spojrzy :D Ja też bym spojrzała jak na wariatkę :eviltong: Ja to do mojej mówię, że przerobię ją na smalec jak będzie niegrzeczna... i... nie działa :lol: A kot to tyle razy już słyszał, że go na wolność wypuszczę, że nawet uwagi już nie zwraca :evil_lol: Quote
psyja Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 hahahahaha Jaga rozwalasz mnie :grin::grin: Quote
Iza. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jaga. napisał(a):buahahaha ja do niej tak często mówię :diabloti: najśmieszniej jest jak się czasem na dworze zapomnę i mówię tyyyyyyyy suko :diabloti: to się czasem ktoś dziwnie spojrzy :D Mam to samo :mdleje: :mdleje: Do Luny czesciej mówię suko niż po imieniu :evil_lol: Quote
paniMysza Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jaga. napisał(a):ale z drugiej strony nie muszę wygrzebywać z krzaków, tylko sobie zdejmuję z samej góry buahahaha jak jagódki marcel tez tak na trzech nogach kupsztala robił i przyklejał na drzewa i sciany tak wysoko, jak się dało:) Quote
paniMysza Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a pierwsze jego siku na słup wygladało tak, ze stanął na tylnych łapkach, oparł sie przednimi o słup i sikał - normalnie jak mały żulik sikający pod płotem:) Quote
mychaaaaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 paniMysza napisał(a):a pierwsze jego siku na słup wygladało tak, ze stanął na tylnych łapkach, oparł sie przednimi o słup i sikał - normalnie jak mały żulik sikający pod płotem:) hahahaha ale się uśmiałam :grin: Quote
Jaga. Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 hahahaha o ja też się uśmiałam :D Johnny też często sika najwyżej jak może ale kupsko robione na dwóch nogach mnie po prostu rozwaliło! coraz większą mam pewność że grzywki to nie są psy tylko jacyś kosmici :D ps. no czasem się patrzą jak na wariatkę :diabloti: ps.2 ja do moich czasem mówię "a co tam robicie zboczki jedne" - to jeszcze działa :D bo sajgonki, smalec, Paluch - to już im się znudziło ;) Quote
Recommended Posts