Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja zaraz lece zobaczyc, ten cud:)

a jak czytam o tej twojej małpie, to jakbym o marcelu czytała:) moze maja wspólnych przodków!? a teraz sobie pomyślałam, że jakby byli jedynymi grzywaczami - samcami na świecie to rasa by wyginęła:diabloti:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']

a jak czytam o tej twojej małpie, to jakbym o marcelu czytała:smile: moze maja wspólnych przodków!? a teraz sobie pomyślałam, że jakby byli jedynymi grzywaczami - samcami na świecie to rasa by wyginęła:diabloti:

buahahahahaha :D :D :D ale się uśmiałam :D oj masz rację... :evil_lol:

[quote name='paniMysza']ej, a na zywo ta matka boska lepiej widoczna, bo na zdjeciach za cholere nie widać.

ja tam nic nie widziałam ino PLAMĘ :diabloti: po hubie, która odpadła :diabloti: (ksiądz powiedział że cud to by był jakby ktoś w niedzielę do kościoła przyszedł:evil_lol:)

[quote name='paniMysza'] i zeby tak pod świetym drzewem sie wypinać?! wstyd!!:diabloti:

no mówię, bezczel na maxa :evil_lol:
niestety to jest tuż obok naszego domu, więc ciągle tam chodzimy, narażając się na lincz rozmodlonych staruszków :evil_lol:
uwielbiam mojego psa :diabloti::diabloti::diabloti:

i na deserek:
ulubione pozycje do spania - Johnny i Tessi :eviltong: z Tessi to tak się śmialiśmy że wygląda jak szef mafii sycylijskiej, który knuje właśnie nad zagładą świata :D a jak małpa jedna mruczy jak się ją próbuje ruszyć :D takim obrażonym mrukiem :D :loveu:

natomiast Johnny uwielbia spać na siedząco, tylko głowa ciągle nie chce współpracować :D i opada :D mały walczy tak kilkanaście razy a potem daje za wygraną i kładzie się jak psu przystało :D :loveu:

i dwa NIUTATY razem :D

Posted

[quote name='Jaga.']o taaaaaaaak :loveu:
wrzucić na patelnię, dusić z cebulką i grzybkami 15 minut podawać z ziemniaczkami i surówką

smacznego!

oj gdybym ja tylko mięso jadła! nie miałaby szans:)

Posted

w takim razie cieszę się że nie jesz ;)

muszę chyba kupić wielką klatę i trzymać tam Johnego bo go Tessi zagwałci :placz: chłopak już nie wie gdzie uciekać :placz:

Johnny nauczył się robić kupę z podniesioną nogą
a jakby mógł to by obie podnosił, byleby wyżej "pakiecik" zostawić
a pańcia wredna i tak sprząta :diabloti:
dziś zbierałam z krzaka

Posted

ej ona molestuje nieletniego a za to prokurator - może ją oświeć buahahha

moja kolezanka ma to samo z beaglem zawsze z krzaków wygrzebuje buahha za to Fibi robi na środku chodnika, idzie idzie i nagle opór a panna ...

Posted

oświecałam, tudzież straszyłam że oddam ją na paluch albo do dojczlandów - nic nie działa :diabloti:

o Johnny też lubi sobie zrobić na chodniczku, jak przyjechał do mnie to tylko na chodniku robił, a teraz to już trawka, najlepiej na 3 nogach stanąć i zadrzeć dupeczkę najwyżej jak się da i jaaaaaaazda
ale z drugiej strony nie muszę wygrzebywać z krzaków, tylko sobie zdejmuję z samej góry buahahaha jak jagódki

Posted

Jaga. napisał(a):
w takim razie cieszę się że nie jesz ;)
muszę chyba kupić wielką klatę i trzymać tam Johnego bo go Tessi zagwałci :placz: chłopak już nie wie gdzie uciekać :placz:

Łooo matulu, a co tej Tessi się stało? Tylko co pochwaliłam się, że Laila zabawki gwałci :lol:

Jaga. napisał(a):
Johnny nauczył się robić kupę z podniesioną nogą
a jakby mógł to by obie podnosił, byleby wyżej "pakiecik" zostawić
a pańcia wredna i tak sprząta :diabloti:
dziś zbierałam z krzaka

Ooo, to już wybitne osiągnięcie ;)
Moja jest kulturalna i schodzi na trawkę i załatwia się na brzegu trawnika, żeby Pańci dobrze sprzątać było i nie musiała lecieć na środek trawnika :lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Łooo matulu, a co tej Tessi się stało?

cieczkę ma :diabloti:

małpa jedna odstawia ogon i podtyka Johnemu tyłek pod nos a on spieprza pod łóżko :D a ona za nim i tym tyłkiem go po pysku wali :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):
małpa jedna odstawia ogon i podtyka Johnemu tyłek pod nos a on spieprza pod łóżko :D a ona za nim i tym tyłkiem go po pysku wali :diabloti:

Ojej... Biedny Johnny...
a Tessi to wyrachowana... suka :evil_lol:

Posted

buahahaha ja do niej tak często mówię :diabloti: najśmieszniej jest jak się czasem na dworze zapomnę i mówię tyyyyyyyy suko :diabloti: to się czasem ktoś dziwnie spojrzy :D

a pamiętam kiedyś dawno temu powiedziałam mężowi że powinniśmy mieć jeszcze psa żebym mogła mówić do niego ty psie :D
no i wykrakałam :eviltong:
(ale nie mówię do niego ty psie. mówię do niego Jontek łap za widły :D )

Posted

Jaga. napisał(a):
buahahaha ja do niej tak często mówię :diabloti: najśmieszniej jest jak się czasem na dworze zapomnę i mówię tyyyyyyyy suko :diabloti: to się czasem ktoś dziwnie spojrzy :D

Ja też bym spojrzała jak na wariatkę :eviltong:
Ja to do mojej mówię, że przerobię ją na smalec jak będzie niegrzeczna... i... nie działa :lol:
A kot to tyle razy już słyszał, że go na wolność wypuszczę, że nawet uwagi już nie zwraca :evil_lol:

Posted

Jaga. napisał(a):

Mam to samo :mdleje: :mdleje:
Do Luny czesciej mówię suko niż po imieniu :evil_lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
ale z drugiej strony nie muszę wygrzebywać z krzaków, tylko sobie zdejmuję z samej góry buahahaha jak jagódki

marcel tez tak na trzech nogach kupsztala robił i przyklejał na drzewa i sciany tak wysoko, jak się dało:)

Posted

paniMysza napisał(a):
a pierwsze jego siku na słup wygladało tak, ze stanął na tylnych łapkach, oparł sie przednimi o słup i sikał - normalnie jak mały żulik sikający pod płotem:)

hahahaha ale się uśmiałam :grin:

Posted

hahahaha o ja też się uśmiałam :D Johnny też często sika najwyżej jak może ale kupsko robione na dwóch nogach mnie po prostu rozwaliło!
coraz większą mam pewność że grzywki to nie są psy tylko jacyś kosmici :D

ps. no czasem się patrzą jak na wariatkę :diabloti:
ps.2 ja do moich czasem mówię "a co tam robicie zboczki jedne" - to jeszcze działa :D bo sajgonki, smalec, Paluch - to już im się znudziło ;)