Jaga. Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Iza.']http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSkHW2236vI/AAAAAAAAAkQ/1U95cPA0eBQ/_CSC2671.JPG cóż za artystyczny kucyk :diabloti::diabloti: buahahahahaha proszę się nie śmiać z tego potworka :eviltong: Quote
paniMysza Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, zeby uchronić nasze własne poduszki, marcel miał swoja poduszkową prywatna narzeczoną :) nosił ja po wszytskich pokojach. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :) Quote
Jaga. Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 ohyda ;) ech żałuję że nie zdążyłam poznać Marcela, musiał być super psem :) a ja ostatnio mówię na Tessi piesecznica - coś jakby ladacznica tylko że psia ;) Quote
Ilka21 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 u mnie żaden samiec nie ma takich akcji ale za to Pola lubi bzyknąć podusię buahha Quote
Matyk Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 heh no to ja się ciesze że Mefi póki co chce bzykać tylko Ulego, przynajmniej mi po domu ze zgwałconą poduchą nie lata Quote
mychaaaaa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Matyk napisał(a):heh no to ja się ciesze że Mefi póki co chce bzykać tylko Ulego, przynajmniej mi po domu ze zgwałconą poduchą nie lata Biedny Uli :( Wiedziałam, że to zamiłowanie Mefiego do różu coś oznacza :eviltong: Kiedyś mieliśmy pekińczyka Jerrego i on też miał swoją 'narzeczoną' poduszeczkę, na której wiecznie jeździł i wszędzie ze sobą nosił :grin: Quote
Matyk Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 biedne poduszki hehe bo sie nie obronią a Ulemu jak widąc pasowało bo nie oponował hehe i prosze mi tu na MEfiego nie zwalac :p Dziś mój mały oglądał bajke o smokach hehe, a jak się skończyłą to się tak rozpłakał że szok, myslałem ze go nie uspokoje z 10 minut mi piszczał drapiąc w telewizor Quote
Jaga. Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 hahaha niezłe zboczki te Wasze psy :diabloti: ale żeby oddać sprawiedliwość, to Johnny jak wychodzi na spacer to każdy pies jest jego, czasem to aż mi wstyd :D hahahah Matyk nie nagrałeś dziecku bajki? wyrodny ojcze! :diabloti: (dobrze wiedzieć że nie tylko mi tak odbija hahaha :eviltong:) Quote
Matyk Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 niestety nie nagrałem a Mefi był tak zawiedziony że eh szok normalnie myślałem ze gnojka nie uspokoje hehe wasze psiaki (kociaki inne zwierzaki jak w przypadku Jagi fretka Teśka) :p też tak dziwnie reagują czy to tylko mój Amisz na widok telewizora dostaje emocjonalnych orgazmów Quote
psyja Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 haha Uli też czasami ogląda telewizje, ale najfajniej reagował na jedną reklame. nie pamiętam już o czym ona była ale występował w niej taki psiak terierowaty biało-brązowo-czarny i szczekał na coś, a Uli jak tylko to widział i słyszał to sam zawsze we wrzask przed tv:diabloti: Quote
mychaaaaa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Moja Laila lubi reklamy z dzwonkiem do drzwi :lol: Jak tylko coś 'zadzwoni' do drzwi w tv, leci pod drzwi i szczeka :grin: Chociaż u nas dzwonek nie działa, trzeba pukać. Ale nauczyła się od pudlic mamy, które tak reagują na dzwonek :) Quote
Jaga. Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Matyk napisał(a):inne zwierzaki jak w przypadku Jagi fretka Teśka) :p :angryy::angryy::angryy: Matyk doigrasz się! zobaczysz fretka Ci nogę odgryzie :diabloti::eviltong: nie, moje zwierzaki nie reagują na tv - ani pies, ani rybki, ani fredka :eviltong: one tylko reagują jak listonosz w okno puka :diabloti: Quote
Matyk Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 hehe Jaga ale taki jamnior to mnie może gryźć a gryźć :P Quote
Jaga. Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 uważaj ona jest do ipo szkolona :diabloti: jak się w gardło wgryzie to nie puści BUAHAHAHAHA :diabloti::eviltong::diabloti: Quote
Iza. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jaga. napisał(a):hahaha niezłe zboczki te Wasze psy :diabloti: ale żeby oddać sprawiedliwość, to Johnny jak wychodzi na spacer to każdy pies jest jego, czasem to aż mi wstyd :D ) Aaaaaa miałam to samo :evil_lol: Na szczęście coraz rzadziej się zdarza :P Quote
paniMysza Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 moja frania oglada telewizje. to pierwszy mój psiak - telemaniak. ale na serio, wpatruje sie z takim zaciekawieniem! potrafi z pół godziny ogladać. ma swoje ulubione reklamy. lubi fakty:) ostatnio też poluje na kursor na ekranie laptopa:) mała wariatka. kiedys obejrzała ze mna cały odcinek cesara, była bardzo przejeta!:) ale jak ten telewizor oglada! przeurocza:) taką ma minkę i ten wzrok... schrupac tylko:) Quote
Jaga. Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='Matyk']spoko ja też byłem do ipo szkolony :p a nie widać :eviltong: [quote name='Iza.']Aaaaaa miałam to samo :evil_lol: Na szczęście coraz rzadziej się zdarza :P ooo to jest nadzieja że i mojemu przejdzie [quote name='paniMysza']moja frania oglada telewizje. to pierwszy mój psiak - telemaniak. ale na serio, wpatruje sie z takim zaciekawieniem! potrafi z pół godziny ogladać. ma swoje ulubione reklamy. lubi fakty:smile: ostatnio też poluje na kursor na ekranie laptopa:smile: mała wariatka. kiedys obejrzała ze mna cały odcinek cesara, była bardzo przejeta!:smile: ale jak ten telewizor oglada! przeurocza:smile: taką ma minkę i ten wzrok... schrupac tylko:smile: słodzizna pewnie bym ją chrupała, codziennie po kawałeczku Quote
Iza. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Jaga.'] ooo to jest nadzieja że i mojemu przejdzie Jak będziesz wyciszała i nie pozwalała na takie zachowanie to przejdzie ;D Quote
Matyk Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 nie widac bo ja taka cicha woda jestem... Cod o telewizji mój mały kocha róż i smoki, póki co dziś oglądaliśmy na kompie legalna blondynke to był hmmm mega "rozentuzjazmowany" z etak to nazwe jak tyle różu zobaczył :/ bosh mój pies to psychopata :p Quote
Iza. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Matyk napisał(a):nie widac bo ja taka cicha woda jestem... Cod o telewizji mój mały kocha róż i smoki, póki co dziś oglądaliśmy na kompie legalna blondynke to był hmmm mega "rozentuzjazmowany" z etak to nazwe jak tyle różu zobaczył :/ bosh mój pies to psychopata :p hahahahahaha wiesz że on różowego nie widzi ? :P psy nie wszystkie kolory widzą przecież :evil_lol: Quote
Matyk Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 za to ja widze jak on na róż reaguje , a do cholery przecież... przecież.... przecież to mój kolor ;(;(;( Quote
Jaga. Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 hahahaha ja nie powiem po kim on ma takie zamiłowanie do różu :eviltong: ale widocznie róż mu się miło kojarzy :eviltong: z Tobą :eviltong: cicha woda w różowym kimono :eviltong: a jak mu się podobał piesek wegetarianin spod znaku Bliźniąt? :D Matyk napisał(a):bosh mój pies to psychopata :p przynajmniej pasujecie do siebie :) róż i smoki :diabloti: hahahaha wymiękłam... :D Quote
mychaaaaa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Iza, ale może on reaguje na ciepło danego koloru. Wg jakichśtam wierzeń kolory wydzielają ciepło. I akurat Mefiego pociąga energia różu. Pink power! Quote
Ilka21 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Iza. napisał(a):Aaaaaa miałam to samo :evil_lol: Na szczęście coraz rzadziej się zdarza :P Wyciszajcie, wyciszajcie a jak trzeba będzie by pies pokrył to będziecie ryczały bo nie będzie chciał. On dorasta i ma prawo, raz drugi dostanie w łeb i się nauczy kiedy trzeba skakać a kiedy nie, on próbuje teraz dominowac wszystko. Quote
Recommended Posts