Czarna_Owieczka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jakie fotostory :multi: komentarze świetne :evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSn9KkrofVI/AAAAAAAAAmc/771Li5Q9M0s/_CSC2736.JPG mina marmura genialna :lol: Johny ma bardzo fajne umaszczenie :D podoba mi się Twój zwierzyniec ;) Quote
mychaaaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jaga, jeszcze raz przeczytałam Twoją psią historyjkę i po prostu za każdym razem nie mogę przestać brechać, gdy widzę jamniczkowo grzywkową akcję :lol: Masakra po prostu, ale masz wesoło w domu :lol: Quote
Jaga. Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 to prawda, jest wesoło a będzie jeszcze weselej - Tessi dostała cieczkę :eek2::eek2::eek2: Quote
mychaaaaa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jaga. napisał(a):to prawda, jest wesoło a będzie jeszcze weselej - Tessi dostała cieczkę :eek2::eek2::eek2: Ojej... a jak Johnny na to reaguje? Musisz ich izolować od siebie? Quote
Jaga. Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Johnny póki co wcale nie reaguje. jakby był bardzo nachalny to mamy w planie klatkę, izolację a w ostateczności wyślemy Tessi na "wakacje" ;) zmierzyłam jej majtki z zeszłego roku - mogę sobie tylko pomarzyć :diabloti: nawet się w nie nie wciśnie :diabloti: Quote
Ilka21 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 no to ja proponuję klatka plus inny pokój bo niestety grzywki mają tendencję do przeskakiwania i otwierania itd. więc nie puszczać teski w gaciach i jego bo to moze źle się skończyć. Dodadkowo długo separować bo czasami suka niby juz nie dopuszcza samca a za chwile odstawi.. Quote
Illusion Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Najlepiej to mieć jedno wykastrowane :evil_lol:. http://lh3.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSn_JblQ-lI/AAAAAAAAAm8/owVuTLapV2E/_CSC2744.JPG Jaki buuuziak :loveu: :diabloti: Quote
Jaga. Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Ilona dzięki za rady, na pewno tak zrobimy. mam nadzieję że ta cieczka jakoś tak lekko przejdzie bo Johnny jeszcze małolat, ale i tak mam zamiar ostro pilnować. Illusion napisał(a):Najlepiej to mieć jedno wykastrowane :evil_lol:. też tak myślę:diabloti: może się skuszę na kastrację :diabloti: Tessi na pewno będzie wysterylizowana, ale jeszcze nie teraz Quote
Kisses Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Hahah, foty genialne! I historyjka super, bedę sobie chyba czytać na poprawe humoru :D Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 miałam rok temu suke z cieczka (niestety) na przechowanie. wtedy zył jeszcze marcel i miał sie bardzo dobrze. zakupiony był spray odstraszajacy samce dla suk z okresem;) tyle, że marcel sie nia w ogólne nie interesował. a suczka łasiła sie do niego. dziwny:) ale moze to wszysko dlatego, że był znanym w okolicy gwałcicielem poduszek, suki go nie interesowały:) Quote
psyja Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 hahaha u mnie Gafel był (był bo już skończył z nałogiem:lol:) znanym gwałcicielem psów:D sukami jakoś się zawsze mniej interesował.. Quote
Matyk Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 heh nieźle , Moja miśka kiedyś interesowała się psami, ąz kurz leciał ale jak zobaczyła jak jej ukochany bzuka psa to się samam za suki zabrała :/ a Mefi hehe on się każdemu za jedzenie odda, troche zalatuje pedofilią heh Quote
kropka77 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jaga-czemu masz plany ciachnięcia Tessi? Nie masz zamiaru jej wystawiać? Quote
psyja Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 haha Mefi to sie mi za Ulego zabierał nie chce nic mówić:evil_lol: Quote
Sylwia K Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 świetne fotki oraz komentarze :evil_lol: Quote
Matyk Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ejejej psyja umówmy się to twój Uli zaciągnął mego syna do łóżka Buenosa Quote
psyja Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jasne jasne a który na którego na dzień dobry wskakiwał?:diabloti: Quote
Matyk Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 mój młodszy to i nie wie co robi :p choc w sumie teraz wiem skąd ten pociąg Mefiego do różu (w domu bawi się najczęsciej różową zabwką i spi na różowych kapciach mojej mamy hehe ) Quote
Jaga. Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='paniMysza']ale moze to wszysko dlatego, że był znanym w okolicy gwałcicielem poduszek, suki go nie interesowały:smile: hahahaha Marcel debeściak ja też mam spray ale tak śmierdzi cytryną że aż mnie głowa od tego boli - może to tak działa :diabloti: "nie dzisiaj boli mnie głowa kochanie" [quote name='psyja']hahaha u mnie Gafel był (był bo już skończył z nałogiem:lol:) znanym gwałcicielem psów:-D sukami jakoś się zawsze mniej interesował.. to mogliby sobie z Johnnym ręce podać :diabloti: tylko że Johnny jeszcze nie skończył [quote name='Matyk']a Mefi hehe on się każdemu za jedzenie odda perwers [quote name='kropka77']Jaga-czemu masz plany ciachnięcia Tessi? Nie masz zamiaru jej wystawiać? mam zamiar ją wystawiać. plany są ale to dość odległe plany - conajmniej za dwa lata. a jak się miewa mój ulubieniec? :) [quote name='psyja']haha Mefi to sie mi za Ulego zabierał nie chce nic mówić:evil_lol: no mówiłam że perwers [quote name='Sylwia K']świetne fotki oraz komentarze :evil_lol: dzięki :diabloti: [quote name='Matyk']Ejejej psyja umówmy się to twój Uli zaciągnął mego syna do łóżka Buenosa a co to za umawianie się na świństwa na moim wątku? :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Matyk']mój młodszy to i nie wie co robi :p choc w sumie teraz wiem skąd ten pociąg Mefiego do różu (w domu bawi się najczęsciej różową zabwką i spi na różowych kapciach mojej mamy hehe ) no to jeszcze go odjajcz i już zupełnie zaróżowieje :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a może on jest nowoczesny po prostu? :diabloti: Quote
Matyk Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 tak tak "żeby życie miało smaczek raz suczyska a raz psiaczek", taki noweczesny cholera :) Quote
Jaga. Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 no i ma rację :diabloti: dzisiaj bycie bi jest modne :eviltong: przynajmniej podąża chłopak z duchem czasu :eviltong::evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A moja Laila bije wszystkich na głowę. Potrafi gwałcić swoją ulubioną zabawkę :diabloti: jak samiec! I nie idzie jej tego oduczyć. Bawi się, bawi i nagle zaczyna po zabawce jeździć :roll: Ale gdzieś czytałam, że ona tak okazuje dominację :eviltong: Oczywiście jej na to nie pozwalamy, ale jak nikt nie patrzy, to mała bierze się do roboty :eviltong: Quote
Jaga. Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 hahahaha niezła jest :diabloti: Tessi na szczęście nie ma takich zapędów, czasem tylko próbuje Johnego pobzykać ale że łapki krótkie to i nie dosięga :evil_lol: Quote
dianusia921 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Hej :lol: Uwielbiam Twoje zdjęcia! Świetne są! Tak jak uwielbiam umaszczenie Twoich brzdąców a to zdjęcie jest cudnee!! http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSkHW2236vI/AAAAAAAAAkQ/1U95cPA0eBQ/_CSC2671.JPG :loveu: :loveu: A zdjęciowa historyjka rewelacyjna! :lol: Pozdrawiamy! Quote
Iza. Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSkHW2236vI/AAAAAAAAAkQ/1U95cPA0eBQ/_CSC2671.JPG cóż za artystyczny kucyk :diabloti::diabloti: [quote name='mychaaaaa']A moja Laila bije wszystkich na głowę. Potrafi gwałcić swoją ulubioną zabawkę :diabloti: jak samiec! I nie idzie jej tego oduczyć. Bawi się, bawi i nagle zaczyna po zabawce jeździć :roll: Ale gdzieś czytałam, że ona tak okazuje dominację :eviltong: Oczywiście jej na to nie pozwalamy, ale jak nikt nie patrzy, to mała bierze się do roboty :eviltong: Raczej powiedziałabym że rozładowuje emocje a nie dominuje ;) Miałam bardzo podobny problem z Luną, długo z tym walczyłyśmy, ale na szczęście udało się i suka nauczył się opanowywać emocje. Laila jest młoda, nakręca się i nie wie co z nadmiarem emocji robić ;) Quote
Recommended Posts