Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga, jeszcze raz przeczytałam Twoją psią historyjkę i po prostu za każdym razem nie mogę przestać brechać, gdy widzę jamniczkowo grzywkową akcję :lol:
Masakra po prostu, ale masz wesoło w domu :lol:

Posted

Johnny póki co wcale nie reaguje. jakby był bardzo nachalny to mamy w planie klatkę, izolację a w ostateczności wyślemy Tessi na "wakacje" ;)

zmierzyłam jej majtki z zeszłego roku - mogę sobie tylko pomarzyć :diabloti: nawet się w nie nie wciśnie :diabloti:

Posted

no to ja proponuję klatka plus inny pokój bo niestety grzywki mają tendencję do przeskakiwania i otwierania itd. więc nie puszczać teski w gaciach i jego bo to moze źle się skończyć. Dodadkowo długo separować bo czasami suka niby juz nie dopuszcza samca a za chwile odstawi..

Posted

Ilona dzięki za rady, na pewno tak zrobimy. mam nadzieję że ta cieczka jakoś tak lekko przejdzie bo Johnny jeszcze małolat, ale i tak mam zamiar ostro pilnować.

Illusion napisał(a):
Najlepiej to mieć jedno wykastrowane :evil_lol:.

też tak myślę:diabloti: może się skuszę na kastrację :diabloti:
Tessi na pewno będzie wysterylizowana, ale jeszcze nie teraz

Posted

miałam rok temu suke z cieczka (niestety) na przechowanie. wtedy zył jeszcze marcel i miał sie bardzo dobrze. zakupiony był spray odstraszajacy samce dla suk z okresem;) tyle, że marcel sie nia w ogólne nie interesował. a suczka łasiła sie do niego. dziwny:) ale moze to wszysko dlatego, że był znanym w okolicy gwałcicielem poduszek, suki go nie interesowały:)

Posted

heh nieźle , Moja miśka kiedyś interesowała się psami, ąz kurz leciał ale jak zobaczyła jak jej ukochany bzuka psa to się samam za suki zabrała :/ a Mefi hehe on się każdemu za jedzenie odda, troche zalatuje pedofilią heh

Posted

mój młodszy to i nie wie co robi :p
choc w sumie teraz wiem skąd ten pociąg Mefiego do różu (w domu bawi się najczęsciej różową zabwką i spi na różowych kapciach mojej mamy hehe )

Posted

[quote name='paniMysza']ale moze to wszysko dlatego, że był znanym w okolicy gwałcicielem poduszek, suki go nie interesowały:smile:
hahahaha Marcel debeściak
ja też mam spray ale tak śmierdzi cytryną że aż mnie głowa od tego boli - może to tak działa :diabloti: "nie dzisiaj boli mnie głowa kochanie"

[quote name='psyja']hahaha u mnie Gafel był (był bo już skończył z nałogiem:lol:) znanym gwałcicielem psów:-D sukami jakoś się zawsze mniej interesował..

to mogliby sobie z Johnnym ręce podać :diabloti: tylko że Johnny jeszcze nie skończył

[quote name='Matyk']a Mefi hehe on się każdemu za jedzenie odda
perwers

[quote name='kropka77']Jaga-czemu masz plany ciachnięcia Tessi?
Nie masz zamiaru jej wystawiać?

mam zamiar ją wystawiać. plany są ale to dość odległe plany - conajmniej za dwa lata. a jak się miewa mój ulubieniec? :)

[quote name='psyja']haha Mefi to sie mi za Ulego zabierał nie chce nic mówić:evil_lol:

no mówiłam że perwers

[quote name='Sylwia K']świetne fotki oraz komentarze :evil_lol:

dzięki :diabloti:

[quote name='Matyk']Ejejej psyja umówmy się to twój Uli zaciągnął mego syna do łóżka Buenosa

a co to za umawianie się na świństwa na moim wątku? :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Matyk']mój młodszy to i nie wie co robi :p
choc w sumie teraz wiem skąd ten pociąg Mefiego do różu (w domu bawi się najczęsciej różową zabwką i spi na różowych kapciach mojej mamy hehe )

no to jeszcze go odjajcz i już zupełnie zaróżowieje :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
a może on jest nowoczesny po prostu? :diabloti:

Posted

A moja Laila bije wszystkich na głowę. Potrafi gwałcić swoją ulubioną zabawkę :diabloti: jak samiec!
I nie idzie jej tego oduczyć. Bawi się, bawi i nagle zaczyna po zabawce jeździć :roll:
Ale gdzieś czytałam, że ona tak okazuje dominację :eviltong:
Oczywiście jej na to nie pozwalamy, ale jak nikt nie patrzy, to mała bierze się do roboty :eviltong:

Posted

hahahaha niezła jest :diabloti: Tessi na szczęście nie ma takich zapędów, czasem tylko próbuje Johnego pobzykać ale że łapki krótkie to i nie dosięga :evil_lol:

Posted

http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSkHW2236vI/AAAAAAAAAkQ/1U95cPA0eBQ/_CSC2671.JPG
cóż za artystyczny kucyk :diabloti::diabloti:

[quote name='mychaaaaa']A moja Laila bije wszystkich na głowę. Potrafi gwałcić swoją ulubioną zabawkę :diabloti: jak samiec!
I nie idzie jej tego oduczyć. Bawi się, bawi i nagle zaczyna po zabawce jeździć :roll:
Ale gdzieś czytałam, że ona tak okazuje dominację :eviltong:
Oczywiście jej na to nie pozwalamy, ale jak nikt nie patrzy, to mała bierze się do roboty :eviltong:

Raczej powiedziałabym że rozładowuje emocje a nie dominuje ;)
Miałam bardzo podobny problem z Luną, długo z tym walczyłyśmy, ale na szczęście udało się i suka nauczył się opanowywać emocje.
Laila jest młoda, nakręca się i nie wie co z nadmiarem emocji robić ;)