Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale tessi faktycznie do zakochania:) taka mała i taka urocza, a do tego zadziorna. takie pieski uwielbiam własnie :) a to zdjęcie z dwiema jamnicami na fotelu rewelacyjne! i nawalony johnny:)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahah to Edi widzę był taki jak Tesco ;) jak byłam u rodziców to mojej mamie zawsze jej było tak żal bo Dakota, Johnny i Vena się pchają po chrupki a Tessi nawet nie podchodziła - stała za nimi z filozoficzną miną pt "a co ja się będę pchać z głupkami" :diabloti: :D

Posted

dokładnie:)
a edi to był uwlubieniec mojej mamy:) dostałam go od rodziców pod choinke jak miałam 14 lat. wieksza część życia mieszkał z cała rodzina, potem z psami sie wyprowadziłam, ale edka podrzucałam rodzicom czasami na parę dni.

Posted

jak chcą moje na tydzień to ja bardzo chętnie ;) moi mają Dakotę, babinkę która jest bardzo grzeczna, nic jej się nie chce i jak wpada takie tsunami do domu - T&J - i wystarczy że przyjdą mokre z dworu to już jest marudzenie. chociaż one są b. grzeczne u rodziców, ale i tak jest źle.
mama zapowiedziała że po Dakocie żadnego więcej psa w domu - no zobaczymy ;) ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie ich ze szczeniakiem - chyba by zawału dostali jakby coś obgryzł albo nasikał na święte podłogi :D

Posted

a wygląda tak niewinnie ;) Tessi w gościach jest grzeczna, za to Johnny z każdym chce się przywitać i wszędzie wleźć no i froteruje Tesią podłogi :D

Posted

a teraz straszliwa i jakże okrutna historia morderstwa na poddaszu :diabloti: oglądanie dozwolone od lat szesnastu :evil_lol:

sprawa zaczęła się bardzo niewinnie -- Johnny strudzony całodziennym szaleństwem zasnął na swoim ulubionym kocyku

nagle pojawiła się ONA - straszliwy Merlak Drapieżny. podeszła i udawała że Johnny wcale ją nie interesuje...

atak nastąpił niespodziewanie!

straszliwe kły Merlaka Drapieżnego wbijały się w ofiarę...

....raz za razem...

Posted

ofiara jest zadziwiona (odbiło Ci???)

potem zła Merlica postanawia na ofierze skonsumować drzwiczki od kennelu :diabloti:

zabrał mi :placz::placz::placz::placz:

oddawaj!!!

nic z tego! załatwię cię suko! :diabloti:

Posted

ale drzwiczki i tak są moje buahahahaha

mniam mniam

- pycha!
- ja z nią nie wytrzymam...!

wygrałam wygrałam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

jak nie z tej...

to może z tej...

a mam cię...! :diabloti:

- dobra dam ci spokój. zjem kurczaka.
- czemu ja nie mogę być jedynakiem? :placz:

Posted

ta plamka mi się najbardziej podoba :loveu:
o tak Merlaki Drapieżne to groźne stwory, ale chyba nie tak groźne jak Beagle Rozrabiarskie :D

groźna dżdżownica :D :D :D hahahahaha wymiękłam! jeszcze nikt tak nie nazywał mojego Tesiorka :D niezła nazwa dla hodowli - z Klanu Groźnych Dżdżownic :D

Posted

Jaga. napisał(a):
bardzo chcę łyska! wierzę że gdzieś tam czeka na mnie mój wymarzony łysek i jak przyjedzie odpowiedni czas to się znajdziemy :loveu:
chociaż nie ukrywam że wolałabym wcześniej niż później ;)

Hihihi, a z naguska to prawdziwy termofor! :lol:
Laila śpi między mną i moim facetem, bo jest cieplejsza :grin:
A jak księżniczka jeszcze się rozpycha! Tessi byłaby wniebowzięta takim gorącym towarzystwem ;)

---
Johnny jest cudowny! Taka... czuchra :lol:
A Tessi przy nim to takie niewiniątko ;) i to jamniczkowe spojrzenie :loveu:

Posted

Jaga. napisał(a):

mina pt. tak, zjadłam twoje nowe wyjściowe szpilki za 5 tysięcy... ale i tak mnie kochasz ;p

O matko.... Jaga rozwalasz mnie!!! Nie doczekam jutra jak będę się tak śmiała !

Posted

[quote name='mychaaaaa']
Laila śpi między mną i moim facetem, bo jest cieplejsza :grin:

u nas Tessi śpi tak samo jak Laila :D i też się rozpycha! i jeszcze mruczy pod nosem jak się ją przekłada :D

[quote name='mychaaaaa'] Tessi byłaby wniebowzięta takim gorącym towarzystwem ;-)

na pewno :diabloti: własny termoforek, o matko ale by się cieszyła :D ona jak przybył Johnny to z premedytacją na nim spała albo pod nim ;) futerko cieszyło :D gdzieś mam fotki, wieczorem wrzucę

[quote name='mychaaaaa']---
Johnny jest cudowny! Taka... czuchra
A Tessi przy nim to takie niewiniątko i to jamniczkowe spojrzenie

bo Johnny nie posiadł jeszcze tej sztuki dyplomacji co Tesia ;) np jak byliśmy u rodziców to Johnny przy mamie zawsze froterował Tesią podłogi a Tesia leżała jak cielę i nic. mama oczywiście że to brutal, że jak ja tak mogę patrzyć na to spokojnie że on ją krzywdzi itd... ja na to mamo spokojnie, ona też jest niezłe ziółko. no i trwało to do momentu aż mama zobaczyła jak Johnny śpi a Tessi na niego wskakuje i zaczyna tarmosić :diabloti: potem już nic nie mówiła ;) Tessi wie jak się pokazać :D
to jamnicze spojrzenie to ewolucja wykształciła :D inaczej nikt by takiej paskudnej małej cholery nie trzymał :D

[quote name='Juta']O matko.... Jaga rozwalasz mnie!!! Nie doczekam jutra jak będę się tak śmiała !

a podobno śmiech to zdrowie ;)