mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Słuchajcie dziewczyny, a co to za "inne forum"? Quote
Ilka21 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jaga ale marzenia się spełniają i trzeba dążyć do ich spełnienia ;) Quote
psyja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jaga. napisał(a):ale obiecuję wrzucić dziś jakieś foty ja czekam na foty czerwonej parówy!!! you know:diabloti: Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ja tez czekam na foty, ale tej czerwonej parówy sie boję! ;) Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='mychaaaaa']Słuchajcie dziewczyny, a co to za "inne forum"? ****** [quote name='Ilka21']Jaga ale marzenia się spełniają i trzeba dążyć do ich spełnienia ;-) ok ;) wpraszam się w takim razie na mizianko maluchów jak już się oderwą od cycka, zapakuję w jakąś głęboką kieszeń Boginię, może nie zauważysz ;) a jeśli nawet to powiem że po prostu dążyłam do spełnienia marzeń hahhaha [quote name='psyja']ja czekam na foty czerwonej parówy!!! you know:diabloti: buahahaha jak to zabrzmiało :diabloti: [quote name='paniMysza']ja tez czekam na foty, ale tej czerwonej parówy sie boję! ;) i słusznie ;) wielka czerwona parówa niebawem :diabloti: EDIT: mój śliczny :loveu::loveu::loveu: (stare zdjęcie, jeszcze plaster w uchu widać) i parówa :diabloti: : w weekend postaram się zrobić foto w plenerku w kubrolinku :diabloti: w tygodniu to sama nie dam rady tego towarzystwa okiełzać :diabloti: Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 wielce zaległe zdjęcia pyskaczy z listopada (chyba ich nie wrzucałam!) Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 wieczorem powrzucam fotki z grudnia i może już będę na bierząco uzupełniać ;) Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jakie miny strzela jamniora :) swietna jest! bardzo ładne fotki brudaska ;) to ty w domku mieszkasz? zazdroszcze!!!!! PS czerwona parówa nie taka straszna :) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 fenomenalny marmurek ! :D jamnik mnie konkretnie zachwycił :loveu: bardzo ładne kolory zdjęć :) Quote
psyja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 haha wreszcie sie doczekałam!!! zgadzam się, że myślałam że bardziej czerwono-parówowato wygląda:diabloti: ma genialne kolory!! ten rudy taki intensywny przy merle jest aaaaaaaaaaaaa :loveu: a Johnny to się taki wieeelki i męski wydaje na tych pierwszych fotach:D:D super!!! Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a):jakie miny strzela jamniora :smile: swietna jest! bardzo ładne fotki brudaska ;) to ty w domku mieszkasz? zazdroszcze!!!!! PS czerwona parówa nie taka straszna :smile: nie, to domek moich rodziców. też im zazdroszczę ;) jamniora to mistrzyni w robieniu min:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):fenomenalny marmurek ! :-D jamnik mnie konkretnie zachwycił :loveu: bardzo ładne kolory zdjęć :smile: dzięki :) psyja napisał(a):haha wreszcie sie doczekałam!!! zgadzam się, że myślałam że bardziej czerwono-parówowato wygląda:diabloti: ma genialne kolory!! ten rudy taki intensywny przy merle jest aaaaaaaaaaaaa :loveu: a Johnny to się taki wieeelki i męski wydaje na tych pierwszych fotach:D:D super!!! jak idzie to bardziej parówkowato wygląda, bo widać taką czerwoną gąsienicę i każdy krzyczy oooo jaki ładny jorek :diabloti: na siedząco to nie to samo ;) a Johnny jest wielki ;) i męski ;) dlatego tak wychodzi :D nooo przynajmniej przy jamnicy jest wielki i męski :D Quote
Sylwia K Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zdjęcia świetne http://lh3.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TPwNDzFDx6I/AAAAAAAAAO8/k10PP6bELKg/s640/_CSC2543.JPG patrząc na ta fotkę odechciało mi się wszystkich długowłosych ras w domu! http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSSYFfnAfSI/AAAAAAAAAeg/-TBvr2kt968/_CSC0300.JPG cudnie jej w czerwonym:loveu: Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 dziękuję :) po tym tarzanku w błocie od razu został zaniesiony pod prysznic :D nawet stopą nie dotknął podłogi. Tessi walała się w tym samym błocie ale a - po niej nie widać, b - ona ma inny rodzaj sierści i z niej się strzepuje błoto i jest czysta a Johnnemu cały brud się wczepia w kłaki Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 O matko, jak hurtowo posty bijecie. Więc po kolei: 1. Jaga, spełniaj to marzenie! Też musisz mieć golasa, razem z Lailą i Franią mogłaby brać dział w sesji na rozkładówkę Playboya - skoro gołe są :lol: 2. Tessi jak zawsze piękna :) niesamowita jest, a w czerwonym jej wyjątkowo do twarzy ;) hihi Laila zazdrości jej czerwonego sweterka, bo sama nic czerwonego dziwnym trafem nie ma 3. Boski Johnny jest boski! Ma piękne ciapki przy nosie ;) 4. Ale żeś psy w błocie utaplała! Szok po prostu! 5. Jaga, co robisz, że Twoje psy tak pięknie do zdjęć pozują? Zrobić Laili zdjęcie to normalnie męka Pańska, trzeba z 50 fot napstrykać, żeby chociaż na jednym nie wyszła jak dziwoląg :eviltong: Quote
Matyk Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 dokładnie Jaga po primo co ty robisz psomn że tak stoją ?? czyżby hipnoza po drugie primo zdjęcia śliczne a obiekciki na nich wprost powaląją hehe no tak teraz czekac na łysola :p a Jorek zajefajny hehe , dziś mój Mefi bawił się z dwoma na podwórku podchodzi jakaś pani i pyta czy to ta sama rasa te 3 psy ja do niej ze nie a ona a no tak bo ten (wskazuje na mego oszołomca) to jakiś taki kundlowaty , ja do niej ze to grzywacz a ona aaa to coś słyszałam one takie nagie są, e tam ten jakiś chory pewnie albo mieszaniec bo włos ma i poszła hehe Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Matyk napisał(a):dokładnie Jaga po primo co ty robisz psomn że tak stoją ?? czyżby hipnoza po drugie primo zdjęcia śliczne a obiekciki na nich wprost powaląją hehe no tak teraz czekac na łysola :p a Jorek zajefajny hehe , dziś mój Mefi bawił się z dwoma na podwórku podchodzi jakaś pani i pyta czy to ta sama rasa te 3 psy ja do niej ze nie a ona a no tak bo ten (wskazuje na mego oszołomca) to jakiś taki kundlowaty , ja do niej ze to grzywacz a ona aaa to coś słyszałam one takie nagie są, e tam ten jakiś chory pewnie albo mieszaniec bo włos ma i poszła hehe No widzisz Matyk, bo Ty kundelka masz po prostu. Mnie najczęściej pytają, czy Laila to pudelek - i to już kilka razy (pełna powaga! uderzające podobieństwo). Poza tym była już chihuahua i pinczerkiem. Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a johnny mi sie bardzo podoba. piekny jest. tylko taka sierść by mnie wykończyła nerwowo :) Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no właśnie, marcela tez od pudelków wyzywali ;) i te pytania od 12 lat: "czy ten pies taki jest, czy trzeba go golić?" i "czy nie marznie zimą?" :) ale słowo w słowa zawsze takie! :) Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a):no właśnie, marcela tez od pudelków wyzywali ;) i te pytania od 12 lat: "czy ten pies taki jest, czy trzeba go golić?" i "czy nie marznie zimą?" :) ale słowo w słowa zawsze takie! :) Mi też zadają takie pytania!! Quote
Matyk Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no mój już był kundelkiem , yorkiem, pinczerem, nawet szczeniakiem sznaucera itp wiec wiecie hehe Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Matyk napisał(a):no mój już był kundelkiem , yorkiem, pinczerem, nawet szczeniakiem sznaucera itp wiec wiecie hehe Ale pudelkiem nie był! Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Ale brudas z Johnego :D podobno psy dzielą się na brudne i na smutne ;) [quote name='mychaaaaa']O matko, jak hurtowo posty bijecie. Więc po kolei: 1. Jaga, spełniaj to marzenie! Też musisz mieć golasa, razem z Lailą i Franią mogłaby brać dział w sesji na rozkładówkę Playboya - skoro gołe są :lol: 2. Tessi jak zawsze piękna :smile: niesamowita jest, a w czerwonym jej wyjątkowo do twarzy ;-) hihi Laila zazdrości jej czerwonego sweterka, bo sama nic czerwonego dziwnym trafem nie ma 3. Boski Johnny jest boski! Ma piękne ciapki przy nosie ;-) 4. Ale żeś psy w błocie utaplała! Szok po prostu! 5. Jaga, co robisz, że Twoje psy tak pięknie do zdjęć pozują? Zrobić Laili zdjęcie to normalnie męka Pańska, trzeba z 50 fot napstrykać, żeby chociaż na jednym nie wyszła jak dziwoląg :eviltong: ok, odpowiadam ;) 1. bierzesz Córkę, ja biorę Cudowną i zarabiamy kasiorę na fotach do playdoga :evil_lol: 2. musisz coś czerwonego Laili kupić, też jej będzie pięknie ;) 3. ostatnio idziemy a jakaś pani nas mija i mówi "oooooooo a ja myślałam że on ma na nosie plaster" :D :D :D 4. a co im będę żałować ;) błoto dobrze robi na cerę ;) 5. mam swoje sposoby... :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Matyk']dokładnie Jaga po primo co ty robisz psomn że tak stoją ?? czyżby hipnoza po drugie primo zdjęcia śliczne a obiekciki na nich wprost powaląją hehe no tak teraz czekac na łysola :p a Jorek zajefajny hehe , dziś mój Mefi bawił się z dwoma na podwórku podchodzi jakaś pani i pyta czy to ta sama rasa te 3 psy ja do niej ze nie a ona a no tak bo ten (wskazuje na mego oszołomca) to jakiś taki kundlowaty , ja do niej ze to grzywacz a ona aaa to coś słyszałam one takie nagie są, e tam ten jakiś chory pewnie albo mieszaniec bo włos ma i poszła hehe mnie się pytają czy to pudel, albo czy to husky! i czy jamnica i on to ta sama rasa :diabloti: a jak mówię że to chiński grzywacz to większość ludzi mówi że przecież one są gołe :eviltong: zboczeńcy :eviltong: [quote name='mychaaaaa']Ale pudelkiem nie był! Johnny robi za pudelka ;) często też robi za sunię :-o [quote name='paniMysza'] i te pytania od 12 lat: "czy ten pies taki jest, czy trzeba go golić?" i "czy nie marznie zimą?" :smile: ale słowo w słowa zawsze takie! :smile: hahaha ludzie to są nieźli Quote
kropka77 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mychaaaa- Ty się dziewczyno nie zasłaniaj obroną i chłopem. Jedno i drugie to pikuś! Obrona- pewnie sporo osób Ci to mówi, ale gorzej jest pisać pracę, niż jej bronić. Jak napisałaś całą sama- nawet nie ma za bardzo się czego uczyć. Sama obrona to naprawdę nic strasznego- gwarantuję,że wiele egzaminów miałaś gorszych, łącznie z maturą. A chłop.. przywieź szczeniora do domu a będziesz musiała walczyć o przytulanie. Siebie oczywiście. Psiak będzie miał tego w nadmiarze.. A wiosna to przecież najlepszy moment na wzięcie urwisa do domu. Nie zastanawiaj się za długo, bo Ci tą pięknotkę ktoś sprzątnie sprzed nosa! Quote
Recommended Posts