wlascicielkajamniczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 moja Zulka waży niecałe 3 kg :) i raczej jest typowym krolikiem :) nie ma wylupiastych oczu :) na szczęście głowa jest jamnika nie cziłki :) możemy ją zaliczyć do ładnych królików?:))) dałam nowe zdjęcie Zulki w galerii :) Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Zulka jest piękna i to nie podlega dyskusji :) nasza królicza Dakota ma wyłupiaste oczy ale nie mocno, wygląda to słodko ;) ale takie na maxa wyłupiaste mi się nie podobają. chociaż cziłki długowłose są słodkie, nawet z tymi wyłupiastymi oczami :loveu: pekińczyki :loveu: Matyk napisał(a):No tak gorzej by było spac np z amstaffem czy afganem w nogach zamiast grzywacza pp heh afgan to moje ogromne niespełnione marzenie :loveu: mogłabym nawet z nim spać :loveu: Quote
wlascicielkajamniczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 :)) u mnie w rodzinie są 3 cziłki długowłose, 2 pieski i jedna suczka, tylko jeden piesek ma naprawdę taką jabłkową główkę i wyłupiaste oczy, jest najmniejszy i mi się najbardziej podoba! a dwie pozostałe cziłki są większe od mojej zulki :P cieszę się, że moja Zulka się podoba :))) a gdzie mogę zobaczyć zdjęcia Dakoty? bo jak to jest ta suczka, który tutaj w galerii była na kilku zdjęciach to zawsze widać ją było tyłu :) Quote
Matyk Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 zgadzam się z Jagą, Zulka jest śliczna :). Jaga haj widzę mmamy to samo niespełnione marzenie hehe ah te Afgany heheh :) Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 wlascicielkajamniczka napisał(a)::smile:) u mnie w rodzinie są 3 cziłki długowłose, 2 pieski i jedna suczka, tylko jeden piesek ma naprawdę taką jabłkową główkę i wyłupiaste oczy, jest najmniejszy i mi się najbardziej podoba! a dwie pozostałe cziłki są większe od mojej zulki :P cieszę się, że moja Zulka się podoba :smile:)) a gdzie mogę zobaczyć zdjęcia Dakoty? bo jak to jest ta suczka, który tutaj w galerii była na kilku zdjęciach to zawsze widać ją było tyłu :smile: u nas na osiedlu były dwie długowłose i były większe od Tessi i jedna krótkowłosa to była wielkości głowy Tesiora ;) ale miała właśnie taką jabłkowatą głowę i wytrzeszcz, słodka mała pokraczka :D zaraz wrzucę jakieś zdjęcia Dakoty, ona ma już 12 lat i jest trochę zapasiona ale w czasach świetności to była cudna suka, nie było osoby która by się nią nie zachwycała Matyk napisał(a): Jaga haj widzę mmamy to samo niespełnione marzenie hehe ah te Afgany heheh :) to może kupimy sobie afgana na spółkę, ja wyprowadzam Ty kąpiesz hahaha Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jaga. napisał(a): to może kupimy sobie afgana na spółkę, ja wyprowadzam Ty kąpiesz hahaha Ja mogę kąpać :cool3: Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 oki to ja wyprowadzam, Ty kąpiesz a Matyk suszy :razz::diabloti: EDIT: ważne [quote name='Julia84']zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/ każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych) Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jaga. napisał(a):oki to ja wyprowadzam, Ty kąpiesz a Matyk suszy :razz::diabloti: EDIT: ważne suszyć też mogę, jak mi taką dmuchawę wielką kupicie :diabloti: Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 zrzucimy się ;) mnie to jednak przeraża pielęgnacja tak wielkiego psa, grzywek to co innego Quote
psyja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ahh afgan i moje niespełnione marzenie:loveu::loveu: może i ja sie dorzuce i pomoge w pielęgnacji:cool3: w afganach najbardziej mnie chyba przerażają ich małe skłonności posłuszeństwa i wieeelka niezależność, no a zaraz za tym ogrom pielęgnacji Quote
Matyk Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dobra to ty Jaga wyprowadzasz Izka kąpie i zajmuje się pilęgnacją psyja szkoli a ja poprostu go Mam :) Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jaga. napisał(a):zrzucimy się ;) mnie to jednak przeraża pielęgnacja tak wielkiego psa, grzywek to co innego No to jak zrzucicie mi się na dmuchawę to mogę całą pielęgnację robić hihi ja to na prawdę lubię :lol: Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 psyja napisał(a): w afganach najbardziej mnie chyba przerażają ich małe skłonności posłuszeństwa i wieeelka niezależność i właśnie dlatego nie mam afgana... Matyk napisał(a):Dobra to ty Jaga wyprowadzasz Izka kąpie i zajmuje się pilęgnacją psyja szkoli a ja poprostu go Mam :smile: chciałbyś :eviltong::eviltong::eviltong: Iza. napisał(a):No to jak zrzucicie mi się na dmuchawę to mogę całą pielęgnację robić hihi ja to na prawdę lubię :lol: ja też to lubię ale jak pomyślę o 3 godzinach suszenia to aż mnie ręce bolą :diabloti: Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jaga. napisał(a): ja też to lubię ale jak pomyślę o 3 godzinach suszenia to aż mnie ręce bolą :diabloti: Ręce niee, są stojaki czy inne cuda (ja np podczas suszenia czasem wkładam suszarke za stanik :diabloti:) Ale mój kręgosłup by nie wytrzymał hahaha Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 no na to bym w życiu nie wpadła żeby tam suszarkę wkładać :-o:diabloti: Quote
Iza. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jaga. napisał(a):no na to bym w życiu nie wpadła żeby tam suszarkę wkładać :-o:diabloti: spróbuj :diabloti: Chciałam napisać że to ciekawe doznanie ale wyjdę na jakąś zboczoną hahaha :evil_lol: Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 hahaha i tak pewnie wyjdziesz :diabloti: muszę spróbować, ale jak to taką włączoną? tak na legalu? :evil_lol: Quote
Matyk Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 i to ja jestem ten zły hahahahah no nieźle laski hehe aż mi łzy ze śmiechu poleciały hehe Quote
Jaga. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 o przepraszam, to Iza ma takie... perwersyjne pomysły :diabloti: (cicho, idę po suszarkę) Quote
Matyk Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 heh no pewnie hehe aż chciało by się powiedzieć ah skoda że stanika nie noszę miałbym za co wkładać heh Quote
Jaga. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sobie kupił :eviltong: Quote
Matyk Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No ale do stanika to i warunki trzeba miec a przecież nie będe watą wypychał :P Quote
Feigned Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Matyk napisał(a):No ale do stanika to i warunki trzeba miec a przecież nie będe watą wypychał :P skarpetami podobno też można :diabloti: Quote
Iza. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Jaga.']hahaha i tak pewnie wyjdziesz :diabloti: muszę spróbować, ale jak to taką włączoną? tak na legalu? :evil_lol: No oczywiści że włączona, przecież wyłączoną nie wysuszę psa :diabloti: [quote name='Jaga.']o przepraszam, to Iza ma takie... perwersyjne pomysły :diabloti: (cicho, idę po suszarkę) Żadne perwersyjne pomysły, to po prostu dla wygody, przynajmniej ręce mam wolne :diabloti: [quote name='Matyk']No ale do stanika to i warunki trzeba miec a przecież nie będe watą wypychał :P Nie wiem czy wata to dobry pomysł, są takie fajne sylikonowe wkładki :diabloti: Quote
Jaga. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Iza. napisał(a):No oczywiści że włączona, przecież wyłączoną nie wysuszę psa :diabloti: to Ty tego psa też trzymasz pod stanikiem? :eviltong: ale mu dobrze :eviltong::eviltong::eviltong: Iza. napisał(a): Żadne perwersyjne pomysły, to po prostu dla wygody, przynajmniej ręce mam wolne :diabloti: ciekawe po co :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Iza. napisał(a): Nie wiem czy wata to dobry pomysł, są takie fajne sylikonowe wkładki :diabloti: za moich czasów to nie było wkładek :diabloti: a teraz jak już są to ich nie potrzebuję, to się nazywa niesprawiedliwość losu :evil_lol: Quote
Recommended Posts