Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zulka jest piękna i to nie podlega dyskusji :) nasza królicza Dakota ma wyłupiaste oczy ale nie mocno, wygląda to słodko ;) ale takie na maxa wyłupiaste mi się nie podobają. chociaż cziłki długowłose są słodkie, nawet z tymi wyłupiastymi oczami :loveu: pekińczyki :loveu:

Matyk napisał(a):
No tak gorzej by było spac np z amstaffem czy afganem w nogach zamiast grzywacza pp heh

afgan to moje ogromne niespełnione marzenie :loveu: mogłabym nawet z nim spać :loveu:

Posted

:)) u mnie w rodzinie są 3 cziłki długowłose,
2 pieski i jedna suczka, tylko jeden piesek ma naprawdę taką jabłkową główkę i wyłupiaste oczy, jest najmniejszy i mi się najbardziej podoba!
a dwie pozostałe cziłki są większe od mojej zulki :P

cieszę się, że moja Zulka się podoba :)))
a gdzie mogę zobaczyć zdjęcia Dakoty? bo jak to jest ta suczka, który tutaj w galerii była na kilku zdjęciach to zawsze widać ją było tyłu :)

Posted

wlascicielkajamniczka napisał(a):
:smile:) u mnie w rodzinie są 3 cziłki długowłose,
2 pieski i jedna suczka, tylko jeden piesek ma naprawdę taką jabłkową główkę i wyłupiaste oczy, jest najmniejszy i mi się najbardziej podoba!
a dwie pozostałe cziłki są większe od mojej zulki :P

cieszę się, że moja Zulka się podoba :smile:))
a gdzie mogę zobaczyć zdjęcia Dakoty? bo jak to jest ta suczka, który tutaj w galerii była na kilku zdjęciach to zawsze widać ją było tyłu :smile:

u nas na osiedlu były dwie długowłose i były większe od Tessi i jedna krótkowłosa to była wielkości głowy Tesiora ;) ale miała właśnie taką jabłkowatą głowę i wytrzeszcz, słodka mała pokraczka :D
zaraz wrzucę jakieś zdjęcia Dakoty, ona ma już 12 lat i jest trochę zapasiona ale w czasach świetności to była cudna suka, nie było osoby która by się nią nie zachwycała

Matyk napisał(a):

Jaga haj widzę mmamy to samo niespełnione marzenie hehe ah te Afgany heheh :)

to może kupimy sobie afgana na spółkę, ja wyprowadzam Ty kąpiesz hahaha

Posted

oki to ja wyprowadzam, Ty kąpiesz a Matyk suszy :razz::diabloti:

EDIT: ważne

[quote name='Julia84']zapalcie świeczkę na choince: http://www.naszachoinka.pl/
każda świeczka to 1 zł przekazywane na zwierzęta w schronisku w Ostrowii Mazowieckiej (i oczywiście rozsyłajcie stronkę po znajomych)

Posted

Jaga. napisał(a):
oki to ja wyprowadzam, Ty kąpiesz a Matyk suszy :razz::diabloti:

EDIT: ważne

suszyć też mogę, jak mi taką dmuchawę wielką kupicie :diabloti:

Posted

ahh afgan i moje niespełnione marzenie:loveu::loveu: może i ja sie dorzuce i pomoge w pielęgnacji:cool3: w afganach najbardziej mnie chyba przerażają ich małe skłonności posłuszeństwa i wieeelka niezależność, no a zaraz za tym ogrom pielęgnacji

Posted

Jaga. napisał(a):
zrzucimy się ;) mnie to jednak przeraża pielęgnacja tak wielkiego psa, grzywek to co innego

No to jak zrzucicie mi się na dmuchawę to mogę całą pielęgnację robić hihi ja to na prawdę lubię :lol:

Posted

psyja napisał(a):
w afganach najbardziej mnie chyba przerażają ich małe skłonności posłuszeństwa i wieeelka niezależność

i właśnie dlatego nie mam afgana...

Matyk napisał(a):
Dobra to ty Jaga wyprowadzasz Izka kąpie i zajmuje się pilęgnacją psyja szkoli a ja poprostu go Mam :smile:

chciałbyś :eviltong::eviltong::eviltong:

Iza. napisał(a):
No to jak zrzucicie mi się na dmuchawę to mogę całą pielęgnację robić hihi ja to na prawdę lubię :lol:

ja też to lubię ale jak pomyślę o 3 godzinach suszenia to aż mnie ręce bolą :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):

ja też to lubię ale jak pomyślę o 3 godzinach suszenia to aż mnie ręce bolą :diabloti:

Ręce niee, są stojaki czy inne cuda (ja np podczas suszenia czasem wkładam suszarke za stanik :diabloti:) Ale mój kręgosłup by nie wytrzymał hahaha

Posted

Jaga. napisał(a):
no na to bym w życiu nie wpadła żeby tam suszarkę wkładać :-o:diabloti:

spróbuj :diabloti:

Chciałam napisać że to ciekawe doznanie ale wyjdę na jakąś zboczoną hahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='Jaga.']hahaha i tak pewnie wyjdziesz :diabloti:
muszę spróbować, ale jak to taką włączoną? tak na legalu? :evil_lol:

No oczywiści że włączona, przecież wyłączoną nie wysuszę psa :diabloti:

[quote name='Jaga.']o przepraszam, to Iza ma takie... perwersyjne pomysły :diabloti:

(cicho, idę po suszarkę)

Żadne perwersyjne pomysły, to po prostu dla wygody, przynajmniej ręce mam wolne :diabloti:

[quote name='Matyk']No ale do stanika to i warunki trzeba miec a przecież nie będe watą wypychał :P

Nie wiem czy wata to dobry pomysł, są takie fajne sylikonowe wkładki :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
No oczywiści że włączona, przecież wyłączoną nie wysuszę psa :diabloti:

to Ty tego psa też trzymasz pod stanikiem? :eviltong: ale mu dobrze :eviltong::eviltong::eviltong:

Iza. napisał(a):

Żadne perwersyjne pomysły, to po prostu dla wygody, przynajmniej ręce mam wolne :diabloti:

ciekawe po co :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:

Iza. napisał(a):

Nie wiem czy wata to dobry pomysł, są takie fajne sylikonowe wkładki :diabloti:

za moich czasów to nie było wkładek :diabloti: a teraz jak już są to ich nie potrzebuję, to się nazywa niesprawiedliwość losu :evil_lol: