psyja Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 okej będe ogarniać i Wy dziewczyny też!!!:cool3: mama hmm no musi się zgodzić użyczyć działki, teraz to nie ma wyjścia:diabloti: Quote
Matyk Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 psyja i chłopaki i chłopaki , bo się obraże heheh :p Quote
Jaga. Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 panowie beda nosic drewno do kominka :eviltong: hehe, moja mama to predzej by mi uzyczyla nerki niz wpuscila na swoja dzialke moje psy :diabloti::diabloti: a zwlaszcza Johnego kopacza dziur :mad: Quote
psyja Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hahaha w tamtym roku jak zrobiłam na feriach większe spotkanie to panowie odśnieżali:evil_lol: drewno do kominka też mogą nosić:diabloti: a na działke rodzice raczej chętnie wpuszczają, szczególnie Ulego bo super sie tam bawi i biega. a żaden kopacz nic nie rozkopie teraz bo leży masa śniegu wszędzie:diabloti: jak sie bawi jeden Uli - śmieją sie, pare takich Ulich - pełnia szczęścia:diabloti: tylko niestety jest problem z dojazdem tam.. Quote
Iza. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ania ja już mówiłam, że 6 km to nie jest tragedia i jakoś dojdziemy :diabloti: Quote
Matyk Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 wiecie moje panie tak to juz w tych czasach jest że mamy uprawnienie, faceci w domu z dziećmi a wy do roboty heheh to i po odśnieżac możecie hehe Quote
Iza. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Matyk napisał(a):wiecie moje panie tak to juz w tych czasach jest że mamy uprawnienie, faceci w domu z dziećmi a wy do roboty heheh to i po odśnieżac możecie hehe hahahaha my jesteśmy tradycjonalistkami w tej dziecinie, prawda dziewczyny ? :diabloti: Quote
Matyk Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tak tak Izka z Ciebie taka tradycjonalistka że ho ho heheheh Quote
Iza. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Matyk napisał(a):Tak tak Izka z Ciebie taka tradycjonalistka że ho ho heheheh Masz jakieś wątpliwości ?:cool1: Quote
Iza. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Matyk napisał(a):A no mam :p Słucham więc ? :cool3: Quote
Matyk Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ty tak nie słuchaj dziecko tylko podporządkuj się to woli swego "ojca" i już mi śnieg odgarniac hehe Quote
Iza. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Matyk napisał(a):Ty tak nie słuchaj dziecko tylko podporządkuj się to woli swego "ojca" i już mi śnieg odgarniac hehe hahaha rozbawiłeś mnie z rana, to bardzo miło z Twojej strony :diabloti: Wiesz, w przeciwieństwie do ciebie, to ja muszę regularnie odśnieżać - takie już są negatywy mieszkania w domu a nie w bloku :lol: Quote
mychaaaaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mężczyźni do łopat do odśnieżania!! ;D Quote
Matyk Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No i właśnie dlatego żeś Izka już wprawiona hehe a co ja moge wiedziec o odśnieżaniu :p :) swoją drogą miło mi że poprawiłem Ci humor w ten zimny poranek hehe Quote
Jaga. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 panowie do śniegu a my na traktory! :p:p:p Quote
Jaga. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 wrzucam kilka zdjęć dzięki uprzejmości dziewczyny z grzywkowego forum: jak widać było wesoło :diabloti: :D :D :D Quote
Feigned Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jooooooohny :loveu: Ty mały przystojniaku! :diabloti: Quote
Iza. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Matyk']No i właśnie dlatego żeś Izka już wprawiona hehe a co ja moge wiedziec o odśnieżaniu :p :) swoją drogą miło mi że poprawiłem Ci humor w ten zimny poranek hehe pfff ja Ci pokaże nie martw się :diabloti: [quote name='Jaga.']panowie do śniegu a my na traktory! :p:p:p Noo dokładnie :diabloti: http://lh3.ggpht.com/_Q1tF6ilriLk/TQTrVWEtOCI/AAAAAAAAACQ/G4lcy45sckc/DSCF1037.JPG Oooo prosze, zamiast się skupić to ta sobie z Anusią gawędzi :diabloti: Quote
Sylwia K Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ja tez czasem bywam na wystawach, mam nadzieję ze kiedys na żywo się spotkamy:) Quote
Jaga. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 miło by było :) Iza ja byłam skupiona... na rozmowie z Anusią :D Feigned napisał(a):Jooooooohny :loveu: Ty mały przystojniaku! :diabloti: Johnny został Twoim fanem :diabloti: mów mu tak jeszcze... i miziaj MIZIAJ :diabloti::diabloti::diabloti: Matyk napisał(a):Śliczne :) hehe tylko podziwiać hehe handlerki? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Matyk Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 hehe no oczywiście że mówie o handlerkach :) przyćmiłyście psy :) Quote
Recommended Posts