Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panowie beda nosic drewno do kominka :eviltong:

hehe, moja mama to predzej by mi uzyczyla nerki niz wpuscila na swoja dzialke moje psy :diabloti::diabloti: a zwlaszcza Johnego kopacza dziur :mad:

Posted

hahaha w tamtym roku jak zrobiłam na feriach większe spotkanie to panowie odśnieżali:evil_lol: drewno do kominka też mogą nosić:diabloti:

a na działke rodzice raczej chętnie wpuszczają, szczególnie Ulego bo super sie tam bawi i biega. a żaden kopacz nic nie rozkopie teraz bo leży masa śniegu wszędzie:diabloti: jak sie bawi jeden Uli - śmieją sie, pare takich Ulich - pełnia szczęścia:diabloti: tylko niestety jest problem z dojazdem tam..

Posted

Matyk napisał(a):
wiecie moje panie tak to juz w tych czasach jest że mamy uprawnienie, faceci w domu z dziećmi a wy do roboty heheh to i po odśnieżac możecie hehe

hahahaha my jesteśmy tradycjonalistkami w tej dziecinie, prawda dziewczyny ? :diabloti:

Posted

Matyk napisał(a):
Ty tak nie słuchaj dziecko tylko podporządkuj się to woli swego "ojca" i już mi śnieg odgarniac hehe

hahaha rozbawiłeś mnie z rana, to bardzo miło z Twojej strony :diabloti:
Wiesz, w przeciwieństwie do ciebie, to ja muszę regularnie odśnieżać - takie już są negatywy mieszkania w domu a nie w bloku :lol:

Posted

No i właśnie dlatego żeś Izka już wprawiona hehe a co ja moge wiedziec o odśnieżaniu :p :) swoją drogą miło mi że poprawiłem Ci humor w ten zimny poranek hehe

Posted

[quote name='Matyk']No i właśnie dlatego żeś Izka już wprawiona hehe a co ja moge wiedziec o odśnieżaniu :p :) swoją drogą miło mi że poprawiłem Ci humor w ten zimny poranek hehe

pfff ja Ci pokaże nie martw się :diabloti:

[quote name='Jaga.']panowie do śniegu a my na traktory! :p:p:p

Noo dokładnie :diabloti:

http://lh3.ggpht.com/_Q1tF6ilriLk/TQTrVWEtOCI/AAAAAAAAACQ/G4lcy45sckc/DSCF1037.JPG
Oooo prosze, zamiast się skupić to ta sobie z Anusią gawędzi :diabloti:

Posted

miło by było :)

Iza ja byłam skupiona... na rozmowie z Anusią :D

Feigned napisał(a):
Jooooooohny :loveu: Ty mały przystojniaku! :diabloti:

Johnny został Twoim fanem :diabloti: mów mu tak jeszcze... i miziaj MIZIAJ :diabloti::diabloti::diabloti:

Matyk napisał(a):
Śliczne :) hehe tylko podziwiać hehe

handlerki? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: