Ilka21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 akaka zgadza się Johnny będzie jasno srebrny a tak jako ciekawostka to powiem że grzywacze to naprawdę jak kameleony nie jednokrotki zmieniają kolor, najczęściej rude, kremowe czy brazowe raz jaśnieją raz ciemnieją a raz rudzieją ;) Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 o to ja jestem ciekawa jaki kolor by miała grzywka rudo czarna łysa w plamki, jakby tak jaśniała, ciemniała i rudziała naprzemian :loveu: co chwilę by się pewnie pytali czy mam nowego psa :evil_lol: a Johnego kolorek mi się bardzo podoba ps. czy ktoś może mi wytłumaczyć jak zmienić tytuł galerii? Quote
Sylwia K Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 musisz właczyc edycję zaawansowaną 1 postu http://lh5.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TO-tUhOHAGI/AAAAAAAAAJM/0nEcV2hqTTY/_CSC2827.JPG ale ona jest śliczna!! Quote
kropka77 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Akaka-no to mamy w promieniu 25km 3 jamniory merlaki- Twoja Panienka, Nitki Chłopak i jego mama- Czacza. My mieszkamy w Skierniewicach. A spotkaliśmy spotkaliśmy się już ( mam nadzieję,że nie pomyliłam osób i psiaków:oops:..) Poznajecie? Quote
Feigned Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 http://lh3.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TO_iRn3JV4I/AAAAAAAAC-g/iAqGr1al_ks/DSC_0025.JPG małe cudeńko! Quote
Jaga. Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 kropka77 napisał(a): A spotkaliśmy spotkaliśmy się już ( mam nadzieję,że nie pomyliłam osób i psiaków:oops:..) Poznajecie? o rany toż to moje paskudy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mi zrobiłaś niespodziankę :loveu: zapraszamy do Żyrardowa w takim razie ;) na zlot merlaków :D ps. a tak sobie patrzę, oj ładna była z Tessi kula mocy :D :D :D dobrze że ją odchudziłam trochę ;) Quote
puchu Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TO-tOG82wOI/AAAAAAAAAIw/WWsjj72CIng/_CSC2809.JPG Piękne :loveu: http://lh3.ggpht.com/_jp0qOrb1_-4/TO_iRn3JV4I/AAAAAAAAC-g/iAqGr1al_ks/DSC_0025.JPG Ślicznie chłopak wyrasta. Bardzo mi się podobają maluchy z tego miotu :) Żeby zmienić tytuł musisz napisać tu: http://www.dogomania.pl/threads/144345-pro%C5%9Bby-o-przeniesienie-w%C4%85tk%C3%B3w-i-zmian%C4%99-tematu Quote
Jaga. Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 dziękuję :) a propos maluchów z miotu B... zasiadłam wczoraj wieczorem w łóżeczku i już mi się nie chciało ruszać więc proszę męża żeby mi przyniósł chusteczki i nić dentystyczną na to mąż tak patrzy na mnie i pyta "i co jeszcze" "buziaka :eviltong:" "nie mogę Ci przynieść Buziaka bo nie znam adresu i nie wiem gdzie mieszka" no nie wiedziałam że mój mąż jest taki... wyszczekany :diabloti: Quote
kropka77 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Zlot psiaków oczywiście jak najbardziej możliwy, ale obawiam się,że mój Gamoń koło merlaka nawet nie leżał.. Poza tym małe psiaki się go boją, mimo,że on stara się być delikatny. Najpierw musimy przyzwyczaić Nitki Malucha do mojego Maluszka.. A potem się zgadamy co do spotkania. Ubieracie swoje jamniory zimą? Quote
Ilka21 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Puchu dziękuję :) Akaka to mu się udało hahah Quote
Ewa&Duffel Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Boski jest :loveu: http://lh5.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TNb7qiWY7dI/AAAAAAAAAIA/VEenK1nCC1s/_CSC2783.JPG Quote
Jaga. Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 no bo w końcu to BOSKI JOHNNY :D :D :D ;) kropka77 napisał(a):Zlot psiaków oczywiście jak najbardziej możliwy, ale obawiam się,że mój Gamoń koło merlaka nawet nie leżał.. to niedługo poleży ;) kropka77 napisał(a): Poza tym małe psiaki się go boją, mimo,że on stara się być delikatny o Tessi uwielbia duże psy, ukochane z Warszawy to labek sąsiadów i kundelek sąsiadki taki wielkości labka. jak była mała to tak się bałam że będzie darła ryjka na duże psy i ją tak intensywnie socjalizowałam że teraz woli duże :D czasem ma muchy w nosie jak jest na smyczy, udaje super groźnego psa, a jak się ją spuści to leci w podskokach się bawić :diabloti: natomiast Johny wielbi każdego psa bez względu na wiek, płeć, rasę i wyznanie :evil_lol: kropka77 napisał(a):Ubieracie swoje jamniory zimą? tylko krótkowłose i łysowłose :D :D :D (jak Tessi zgubiła cały włos po cieczce to się śmialiśmy że nie jest długo tylko łysowłosym jamnikiem ;) ) a tak poważnie to jak było -18 to owszem mała miała jakieś ubranko ale jak jest taka normalna zima to nie ubieram jej jeśli mały będzie miał super długi włos to będzie mu ciepło, ale może być inny problem, że będzie tym włosem zbierał cały śnieg i piach z podwórka, Tessi to ma obowiązkowe czyszczenie brzucha po każdym spacerze :D ubranie jamnika w cokolwiek (przynajmniej mojego) to ogromne wyzwanie bo przecież to taka diablica że chwilę spokojnie nie usiedzi :diabloti: a pamiętam jak ją pierwszy raz zabrałam na spacer o rany jak ona się darła jakby jej kto skórę pasami zdzierał :shake: :evil_lol: to było pokłosie tej nieszczęsnej kwarantanny, teraz to bym jej tak długo w domu nie trzymała :mad: Quote
Illusion Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Śniegowe kulki, skąd ja to znam... :roll: Tosia zawsze ma ubite twarde kuleczki między opuszkami (nawet, jak jej podetnę papcie, to i tak gdzieś jej się musi śnieg przyczepić), na brzuszku i pod pachami, a czuję, że Ginny będzie mieć z tym większe problemy, już teraz bardzo dużo kulek jej się robi. Zarzuć jakimiś fotkami :cool3:. Quote
Jaga. Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 ja się tak zastanawiam nad ortalionem na duże zaspy śniegowe, może to zda egzamin, zwłaszcza przy niskopodwoziowcu ;) na poprzedniej stronie są fotki, na razie muszą wystarczyć :diabloti: po weekendzie wrzucę coś nowego Quote
kropka77 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mojego jakoś nie wielbiła.. Choć on był mocno zainteresowany. To był pewnie ten jej "gorszy dzień" W sumie mogę ją zrozumieć- wystawa jest czasem stresująca. Quote
Jaga. Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 wstyd się przyznać ale ja Twojego psa nie pamiętam :oops: a co do wystaw to nie dość że stres, dużo psów na jednym terenie, to jeszcze ja nie pozwalałam nigdy i nie pozwalam się Tessi zadawać z psami na wystawie a to dlatego że często psy są w stresie i mogą zareagować na siebie zupełnie inaczej niż np na łące. poza tym często właściciele nie życzą sobie żeby ich psa rozpraszać przed wystawieniem. Quote
Sylwia K Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 http://img257.imageshack.us/img257/8541/056i0.jpg słodkości, zakochałam się z niej Quote
puchu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ilka21 napisał(a):Puchu dziękuję :) Proszę bardzo :) Nie dość, że śliczne to jeszcze fajne charaktery (a przynajmniej Boo taki ma ;)) Quote
Jaga. Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 a może to nie grzywacze są... :D :D :D jak czytałam i jak mi opowiadali o charrrakterku i zachowaniach grzywek to szczeniaki z miotu B, przynajmniej te które miałam przyjemność poznać, ni jak nie pasują :diabloti: :D Quote
kropka77 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Mnie masz pełne prawo nie pamiętać. Stałam sobie spokojnie z Gamoniem za Wami, obok anatoliana i zachwycałam się nim ( nią?) To Nitka z obłędem w oczach latała od jamniora do jamniora. Z Wami też chwilę gadała i to ona jest autorką zdjęć. Quote
Jaga. Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 hehe skad ja znam ten obled... ;) na widok jamnikow mam tak samo ;) duzo osob wtedy z nami rozmawialo, ale jesli Nitka to byla ta dziewczyna ktora pytala sie czy mozna zrobic zdjecie jamnikowi to ja pamietam Quote
vege* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 o boziu jaki piękny grzywek :loveu: do tego z czarnym znaczeniem :loveu: tessi jaka malutka przy nim ;-) Quote
Nitka30 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Hejka:) Owszem w Wawie pytałam się : Czy mogę zrobić zdjęcie Twojej slicznej Tessi? ;) Ba, specjalnie tam pojechałam z Kropką ,żeby zobaczyć na wystawie merlaki i złapać jakieś namiary na szczeniaczka:loveu: Quote
NightQueen Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Witam zakochałam się w twoim jajniku :loveu: od dawna nie widziałam takiego cuda :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts