Iza. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A ja po proszę więcej informacji o nowym koledze :cool3: akaka napisał(a): PS. Iza, widziałam Ciebie i Buenosa w Wawie na wrześniowej wystawce, cudny jest! Dziękujemy :loveu: Ja też Was widziałam, miałam podejść, ale humor na tej wystawie miałam nie szczególny lekko mówić haha :evil_lol: Quote
Jaga. Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 dziękuję :) Iza no właśnie dlatego nie zawracałam Ci głowy bo widziałam że masz nieszczególny humor. ale jak to mówią pierwsze koty za płoty ;) ja też to przechodziłam, nie było miło :eviltong: a nowy kolega Teressy to jamnior mojej koleżanki. słodki bobas :loveu: Quote
Iza. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 akaka napisał(a): Iza no właśnie dlatego nie zawracałam Ci głowy bo widziałam że masz nieszczególny humor. ale jak to mówią pierwsze koty za płoty ;) ja też to przechodziłam, nie było miło :eviltong: a nowy kolega Teressy to jamnior mojej koleżanki. słodki bobas :loveu: Warszawa nie była dla nas najszczęśliwsza, oby w Nowym Dworze było lepiej :cool3: Aaaaa a ja myślałam, ze to może do Twojego domu zawitał mały jamniorek :p Quote
Jaga. Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 oj nie dwa jamniki w domu to ponad moje siły :crazyeye: :eviltong: nooo to się widzimy w NDM :multi: Quote
wlascicielkajamniczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 przeczytam cały wątek jak będę miała więcej czasu :) przedstawiam moją 7 miesięczną jamniczkę Zulkę z Gaju Karczów :))) Tessi widziałam już wcześniej zanim wzięłam Zulkę :) Quote
Iza. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 akaka napisał(a):oj nie dwa jamniki w domu to ponad moje siły :crazyeye: :eviltong: nooo to się widzimy w NDM :multi: No zobacz to zupełnie odwrotnie niż dwa grzywacze :diabloti: Nie mogę się już doczekać :loveu: Quote
Jaga. Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 wlascicielkajamniczka napisał(a):przeczytam cały wątek jak będę miała więcej czasu :) przedstawiam moją 7 miesięczną jamniczkę Zulkę z Gaju Karczów :))) Tessi widziałam już wcześniej zanim wzięłam Zulkę :) przekozacka jest Zulka!! cudowności! musisz mi napisać wszystko o niej, po jakich jest rodzicach itp... cudowna jest :loveu: i jaka podobna do Tessi :lol: a Tessi widziałaś gdzie? Tesia ma już prawie roczek :diabloti: mała szatanica :diabloti: Iza. napisał(a):No zobacz to zupełnie odwrotnie niż dwa grzywacze :diabloti: Nie mogę się już doczekać :loveu: haha czyżbyś planowała drugiego grzywka? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mój mąż się śmieje że trzeba Johnemu kupić pod choinkę "nagą sukę" :roll::eviltong::diabloti: Quote
Ilka21 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 hahah widzę oznaki choroby grzywaczowej, już dopadła ;P Quote
wlascicielkajamniczka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ale nasze dziewczyny są śliczne :))) Mama Zulki to Draka z Gaju Karczów, Tata Kerolain Ydgel Barklay :) Zulka jest króliczką :) waży prawie 3 kg jest niedobra i kradnie ze stołu :) Tessi widziałam na zdjęciach z jakiejś wystawy :))) śliczniocha!!!:)) pierwszego jamniczka merle widziałam na wystawie w Katowicach kilka lat temu, ale to był jamniczek krótkowłosy, umaszczenie cudowne :))) Grzywacze też są śliczne, myślę, że pomysł z nagą suczką dla Johnego jest całkiem niezły :))))) Quote
Iza. Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 akaka napisał(a): haha czyżbyś planowała drugiego grzywka? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mój mąż się śmieje że trzeba Johnemu kupić pod choinkę "nagą sukę" :roll::eviltong::diabloti: No jasne, że planuje, bo jak by inaczej :diabloti: tym razem łysolek :loveu: hahaha a Johny to na nagośc chyba jeszcze za młody :diabloti: Quote
AMIŚKA Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Hej ,:multi: co słychać u TESSI???:lol: I foteczki kuzynki poprosimy! Dawno juz jej nie widzieliśmy!!:lol: pozdrowienia od króliczych ze Szczecina!:multi::multi: Quote
Jaga. Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Ilka21']hahah widzę oznaki choroby grzywaczowej, już dopadła ;P nooo dziś cały wieczór marudziłam mężowi jakie Fibi i Pola są cuuuudne [quote name='wlascicielkajamniczka']ale nasze dziewczyny są śliczne :smile:)) Mama Zulki to Draka z Gaju Karczów, Tata Kerolain Ydgel Barklay :smile: Zulka jest króliczką :smile: waży prawie 3 kg jest niedobra i kradnie ze stołu :smile: Tessi widziałam na zdjęciach z jakiejś wystawy :smile:)) śliczniocha!!!:smile:) pierwszego jamniczka merle widziałam na wystawie w Katowicach kilka lat temu, ale to był jamniczek krótkowłosy, umaszczenie cudowne :smile:)) Grzywacze też są śliczne, myślę, że pomysł z nagą suczką dla Johnego jest całkiem niezły :smile:)))) Kerolain Ydgel Barklay to przepiękny pies. to jesteście rodziną z AMIŚKĄ :smile: :smile: :smile: pocieszę Cię że Tessi też kradnie ze stołu, włazi na niego i sobie bierze co chce, ostatnio wlazła u babci na szafkę kuchenną i wyżerała cukier [quote name='Iza.']No jasne, że planuje, bo jak by inaczej :diabloti: tym razem łysolek :loveu: hahaha a Johny to na nagośc chyba jeszcze za młody :diabloti: a co tam, trzeba chłopakowi dawkować mocne wrażenia :diabloti: mi się też podobają łysolki :loveu: ale jakbym miała dla siebie mieć to tylko sukę, nagie psie jajka obrażają moje uczucia :eviltong::evil_lol: [quote name='AMIŚKA']Hej ,:multi: co słychać u TESSI???:lol: I foteczki kuzynki poprosimy! Dawno juz jej nie widzieliśmy!!:lol: pozdrowienia od króliczych ze Szczecina!:multi::multi: pozdrowienia od miniatury z Żyrardowa :) oj dawno zdjęć nie było, jakoś czasu nie miałam wstawiać, a zdjęć pełen komputer! obiecuję poprawę ;) Tessi ostatnio trochę schudła co mnie baaardzo cieszy, bo zaczynała mieć za bardzo okrągłe boczki, poza tym wszystko u nas po staremu :) zdjęcia niebawem - postaram się jurto coś wrzucić Quote
Ilka21 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to samo mówiłam co ty, że nie chce łysego psa bo mu jaka i ptaka widać, ale bodzio ma piękne jajeczka oraz jest wychowanym kawalerem nie pokazującym sprzętu jak nie potrzeba, więc nie jest oblesiem i jajeczka mi nie przeszkadzają hahahah Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 ale Bodzio to jest wyjątkowy łysy grzywek zrobił na mnie niesamowite wrażenie od początku i do dziś nie mogę się nim nazachwycać. takiego bym mogła mieć tak, od niedawna mieszkam w Żyrardowie Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 i zdjęcia: ps. a idziemy sobie dzisiaj drogą i słyszę nagle "ty zobacz jaki k... ładny! do jamnika podobny! a jakie ma łaty k... zobacz!" panowie budowlańcy sobie rozmawiali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 mecz oglądamy :D :D :D na razie starczy :P ;) Quote
Ilka21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 to ja wstawię wersje czyścioszka Johnnego :) Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 aaaa no jest mój piękniś :loveu: Ilona ale mi zrobiłaś niespodziankę :) mały po tych męczarniach jak wrócił do domu to padł jak martwy, wczoraj też prawie cały dzień spał :D :diabloti: no ale każdy się teraz nim zachwyca jaki to on piękny :loveu: nie ma to jak fachowa ręka :) Quote
Illusion Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jakie tu zmiany :crazyeye:. Grzywek ma genialne umaszczenie :evil_lol: :loveu:. Quote
Jaga. Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 dziękuję, to mój kameleonek, jeszcze zmienia kolorek i na moje oko to będzie jasno srebrny ;) Quote
Recommended Posts