Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja po proszę więcej informacji o nowym koledze :cool3:

akaka napisał(a):

PS. Iza, widziałam Ciebie i Buenosa w Wawie na wrześniowej wystawce, cudny jest!

Dziękujemy :loveu:
Ja też Was widziałam, miałam podejść, ale humor na tej wystawie miałam nie szczególny lekko mówić haha :evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję :)

Iza no właśnie dlatego nie zawracałam Ci głowy bo widziałam że masz nieszczególny humor. ale jak to mówią pierwsze koty za płoty ;) ja też to przechodziłam, nie było miło :eviltong:
a nowy kolega Teressy to jamnior mojej koleżanki. słodki bobas :loveu:

Posted

akaka napisał(a):

Iza no właśnie dlatego nie zawracałam Ci głowy bo widziałam że masz nieszczególny humor. ale jak to mówią pierwsze koty za płoty ;) ja też to przechodziłam, nie było miło :eviltong:
a nowy kolega Teressy to jamnior mojej koleżanki. słodki bobas :loveu:

Warszawa nie była dla nas najszczęśliwsza, oby w Nowym Dworze było lepiej :cool3:
Aaaaa a ja myślałam, ze to może do Twojego domu zawitał mały jamniorek :p

Posted

akaka napisał(a):
oj nie dwa jamniki w domu to ponad moje siły :crazyeye: :eviltong:
nooo to się widzimy w NDM :multi:

No zobacz to zupełnie odwrotnie niż dwa grzywacze :diabloti:
Nie mogę się już doczekać :loveu:

Posted

wlascicielkajamniczka napisał(a):
przeczytam cały wątek jak będę miała więcej czasu :)
przedstawiam moją 7 miesięczną jamniczkę
Zulkę z Gaju Karczów :)))

Tessi widziałam już wcześniej zanim wzięłam Zulkę :)

przekozacka jest Zulka!! cudowności! musisz mi napisać wszystko o niej, po jakich jest rodzicach itp... cudowna jest :loveu: i jaka podobna do Tessi :lol:
a Tessi widziałaś gdzie? Tesia ma już prawie roczek :diabloti: mała szatanica :diabloti:

Iza. napisał(a):
No zobacz to zupełnie odwrotnie niż dwa grzywacze :diabloti:
Nie mogę się już doczekać :loveu:

haha czyżbyś planowała drugiego grzywka? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
mój mąż się śmieje że trzeba Johnemu kupić pod choinkę "nagą sukę" :roll::eviltong::diabloti:

Posted

ale nasze dziewczyny są śliczne :)))
Mama Zulki to Draka z Gaju Karczów, Tata Kerolain Ydgel Barklay :)
Zulka jest króliczką :) waży prawie 3 kg
jest niedobra i kradnie ze stołu :)
Tessi widziałam na zdjęciach z jakiejś wystawy :))) śliczniocha!!!:))
pierwszego jamniczka merle widziałam na wystawie w Katowicach kilka lat temu, ale to był jamniczek krótkowłosy,
umaszczenie cudowne :)))
Grzywacze też są śliczne, myślę, że pomysł z nagą suczką dla Johnego jest całkiem niezły :)))))

Posted

akaka napisał(a):

haha czyżbyś planowała drugiego grzywka? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
mój mąż się śmieje że trzeba Johnemu kupić pod choinkę "nagą sukę" :roll::eviltong::diabloti:

No jasne, że planuje, bo jak by inaczej :diabloti: tym razem łysolek :loveu:
hahaha a Johny to na nagośc chyba jeszcze za młody :diabloti:

Posted

[quote name='Ilka21']hahah widzę oznaki choroby grzywaczowej, już dopadła ;P

nooo dziś cały wieczór marudziłam mężowi jakie Fibi i Pola są cuuuudne

[quote name='wlascicielkajamniczka']ale nasze dziewczyny są śliczne :smile:))
Mama Zulki to Draka z Gaju Karczów, Tata Kerolain Ydgel Barklay :smile:
Zulka jest króliczką :smile: waży prawie 3 kg
jest niedobra i kradnie ze stołu :smile:
Tessi widziałam na zdjęciach z jakiejś wystawy :smile:)) śliczniocha!!!:smile:)
pierwszego jamniczka merle widziałam na wystawie w Katowicach kilka lat temu, ale to był jamniczek krótkowłosy,
umaszczenie cudowne :smile:))
Grzywacze też są śliczne, myślę, że pomysł z nagą suczką dla Johnego jest całkiem niezły :smile:))))

Kerolain Ydgel Barklay to przepiękny pies. to jesteście rodziną z AMIŚKĄ :smile: :smile: :smile: pocieszę Cię że Tessi też kradnie ze stołu, włazi na niego i sobie bierze co chce, ostatnio wlazła u babci na szafkę kuchenną i wyżerała cukier

[quote name='Iza.']No jasne, że planuje, bo jak by inaczej :diabloti: tym razem łysolek :loveu:
hahaha a Johny to na nagośc chyba jeszcze za młody :diabloti:

a co tam, trzeba chłopakowi dawkować mocne wrażenia :diabloti:
mi się też podobają łysolki :loveu: ale jakbym miała dla siebie mieć to tylko sukę, nagie psie jajka obrażają moje uczucia :eviltong::evil_lol:

[quote name='AMIŚKA']Hej ,:multi:
co słychać u TESSI???:lol:
I foteczki kuzynki poprosimy!
Dawno juz jej nie widzieliśmy!!:lol:
pozdrowienia od króliczych ze Szczecina!:multi::multi:

pozdrowienia od miniatury z Żyrardowa :) oj dawno zdjęć nie było, jakoś czasu nie miałam wstawiać, a zdjęć pełen komputer! obiecuję poprawę ;) Tessi ostatnio trochę schudła co mnie baaardzo cieszy, bo zaczynała mieć za bardzo okrągłe boczki, poza tym wszystko u nas po staremu :) zdjęcia niebawem - postaram się jurto coś wrzucić

Posted

to samo mówiłam co ty, że nie chce łysego psa bo mu jaka i ptaka widać, ale bodzio ma piękne jajeczka oraz jest wychowanym kawalerem nie pokazującym sprzętu jak nie potrzeba, więc nie jest oblesiem i jajeczka mi nie przeszkadzają hahahah

Posted

ale Bodzio to jest wyjątkowy łysy grzywek zrobił na mnie niesamowite wrażenie od początku i do dziś nie mogę się nim nazachwycać. takiego bym mogła mieć

tak, od niedawna mieszkam w Żyrardowie

Posted

i zdjęcia:

ps. a idziemy sobie dzisiaj drogą i słyszę nagle "ty zobacz jaki k... ładny! do jamnika podobny! a jakie ma łaty k... zobacz!" panowie budowlańcy sobie rozmawiali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aaaa no jest mój piękniś :loveu: Ilona ale mi zrobiłaś niespodziankę :) mały po tych męczarniach jak wrócił do domu to padł jak martwy, wczoraj też prawie cały dzień spał :D :diabloti:
no ale każdy się teraz nim zachwyca jaki to on piękny :loveu: nie ma to jak fachowa ręka :)