Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza. napisał(a):
No to gratulacje, szybko się zdecydowałaś.;)

dziękuję :) miało być później jest wcześniej, miała być suka jest pies - wszystko postawione na głowie ;)
a ja jestem najszczęśliwsza na świecie ;) ;) ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akaka napisał(a):
dziękuję :) miało być później jest wcześniej, miała być suka jest pies - wszystko postawione na głowie ;)
a ja jestem najszczęśliwsza na świecie ;) ;) ;)

No to super :)
Czekam na obfite relacje jak tylko maluszek się pojawi :)

Posted

No.... gratuluję nowego malucha :). Ja też marzę o kolejnym psiaku, ale niestety nie mam najmniejszych szans - ani kasy nie mamy [chociaż pewnie dałoby się wziąć na raty albo odkładać przez rok ;)], ani, co gorsza, miejsca na kolejnego psa nie posiadamy :(.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No.... gratuluję nowego malucha :). Ja też marzę o kolejnym psiaku, ale niestety nie mam najmniejszych szans - ani kasy nie mamy [chociaż pewnie dałoby się wziąć na raty albo odkładać przez rok ;)], ani, co gorsza, miejsca na kolejnego psa nie posiadamy :(.

dziękuję :) myślę że za jakiś czas będziecie mieli drugiego, ja też nie miałam możliwości nawet jednego mieć, a teraz będę mieć dwa

Posted

jak fajnie ze Johnny bedzie u ciebie :multi: napewno kiedys na spacerek sie wybierzemy :loveu:
dzis fajnie sie pokazywal na ringu ale nie byl wystawiany, tylko z nim cwiczylismy i socjalizowalaismy ;)

a niunia jest przepiekna!!!! i sliczne imie ma :loveu:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
jak fajnie ze Johnny bedzie u ciebie :multi: napewno kiedys na spacerek sie wybierzemy :loveu:
dzis fajnie sie pokazywal na ringu ale nie byl wystawiany, tylko z nim cwiczylismy i socjalizowalaismy ;)

a niunia jest przepiekna!!!! i sliczne imie ma :loveu:

w takim razie gratuluję :) taka socjalizacja jest super :)
na spacerek chętnie się skuszę :loveu:
a za komplementy odnośnie suni dziękuję:loveu: imię wymyśliła hodowczyni;)

Posted

W związku z tym że Tessi zalała laptopa akaka nie ma netu. Dziele się za jej pozwoleniem wiadomościami, które mi pisała: Johnny odrazu zaczał szaleć z Tessi, jest boski, na dworze się załatwiał, pięknie chodzi na smyczy, w ogóle nie płakał.Zapoznał się z psem sąsiadów, zero stresu.Wlazł do łóżka Tessi i memlał jej gryzaka.Reakcja męża jak go zobaczył "ale klucha".Wszyscy sie zachwycają nim, że jaki śliczny a jeden chłopczyk stwierdził że jest biedny bo uszy sobie połamał(mało nie umarłam ze śmiechu jak to czytałam).Wyprawka starsznie się też podobała.Johnny je i pije z jednej miski razem z Tessi. Na drugim spacerku też się pięknie załatwił.Ludzie i samochody go ciekawią.Akaka spróbuje nagrać filmik jak ganiają i jak uda mi się to przełożę go z tel. na forum.

• 3 weeks later...