Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam przedstawić mojego psiaka :)

jamniczka długowłosa miniaturowa - Tessi (TESSI z Gaju Karczów)

do stada doszły dwa grzywacze chińskie ;)

Johnny (BOSKI JOHNNY Innowacja)
(za TM)

• i Goldie (ELLINOR GOLDERS Nadobnisie i Koczkodany)

i prezencik od Cioci Mychy

• [quote name='mychaaaaa']

• Replies 2.7k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tessi (szał wcielony <lol> ) pochodzi z hodowli spod Opola - konkretnie z Gaju Karczów. jest cudowną miziastą cholerą :grin: typowy jamnik :diabloti:
    jest z nami pół roku - urodziła się w Mikołajki 2009. nieskromnie dodam jeszcze że zadziwia moich sąsiadów i znajomych :P przecząc mitom że jamniki to rozdarte głupki.
    na jesień idziemy na PT - mam nadzieję że instruktor nie umrze ze śmiechu jak nas zobaczy :grin::mad:

Posted

dziękuję :) ja powiem szczerze że też nie przepadałam za jamnikami, jak 9 lat temu w naszym domu pojawiła się jamniczka długowłosa królicza DAKOTA Sajchania to wstydziłam się z nią wychodzić na spacery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a po latach, jak się wyprowadziłam i szukałam psa dla siebie, przerobiłam wszystkie rasy no i wyszło że musi to być jamnik :oops:

zdjęcia:

Posted

[quote name='anjaga']dziwię się, że nie próbują przecisnąć się przez płot na zwiedzanie okolicy :evil_lol:

Dakota za gruba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Yoko już się nie przeciska...

[/QUOTE

WITAMY NA DOGO
    AKAKĘ I TESSI

królicze ze SZCZECINA

Amiśka :loveu::loveu::loveu::loveu: witam :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ona kocha tą wannę miłością szaloną a gorącą. sama się nauczyła wskakiwać DO wanny bo nie chciało mi się 158 razy dziennie jej do wanny wkładać