Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalyna napisał(a):
to ja poproszę fotki :) dużo fotek :)

udało mi się pożyczyć aparat(mój zepsuty...), więc będą fotki! głównie pewnie grzywki, ale kocham też grupę I :loveu:

Posted

motyleqq napisał(a):
udało mi się pożyczyć aparat(mój zepsuty...), więc będą fotki! głównie pewnie grzywki, ale kocham też grupę I :loveu:

a już się bałam, że nie było chętnych :)
no i mi nic więcej nie potrzeba :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
a już się bałam, że nie było chętnych :)
no i mi nic więcej nie potrzeba :lol:

jakby się nie udało, to w ostateczności ukradłabym ojcu:diabloti: tylko że oni w tym samym czasie wystawiają swoje koty, więc mogłoby to być trudne :evil_lol:

Jaga, jak będziesz, to może uda nam się spotkać :) powinnam mieć koszulkę z napisem 'to ja, motyleqq' na takie okazje :lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
grzywki wchodzą ok 11, o 14 to już pewnie będzie po wystawianiu ;) ew może bisy

szczerze nie zależy mi na wystawianiu, tylko na rozmowie z właścicielami :) bo rozumiem, że cała wystawa trwa dłużej? :D

Posted

wystawa zaczyna się o 10 więc pewnie o tej będą właściciele a potem to nie wiadomo ;) ludzie po ocenie do domów jadą
o 14 to już pewnie pustki będą

Posted

wróciłam :diabloti: :diabloti:
spalił mi się laptop :roll: usta usta nie pomogło :eviltong:

wilczyca żyje :diabloti::diabloti: rośnie i nadal jest malym diabłem :diabloti: zaraz wrzucę fotki

https://picasaweb.google.com/110013645060112894979/3Wrzesnia2011?authkey=Gv1sRgCIvPx6ePn4qDYQ#

to jest album część fotek się powtarza ale przeżyjecie ;) tam jest ok 600 zdjęć nie będę tego tu wklejać ;)

https://picasaweb.google.com/110013645060112894979/WizytaKasiIHarego16Wrzesnia2011?authkey=Gv1sRgCNbatLDy6pa78gE

a to drugi z wizyty pewnego łysola :)

smacznego oglądania!