psyja Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 mały wilk prześmieszny haha tutaj jaka mina dzika https://lh4.googleusercontent.com/-u82-EFIk_ZA/TlT4B94YuRI/AAAAAAAAEOA/daEB66TTeNw/_CSC0182.JPG no dosłownie mini wersja psa pierwotnego :eviltong: ale patrze łezki lecą dziewczynce.. nienawidze tego, u Ulinka mega się z tym męcze bo nie trawie zacieków haha a i tak zawsze łazi zalany (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) wrzucaj filmik na youtube Quote
Sylwia K Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Jaga. napisał(a): czekam tylko aż ludzie zaczną na mój widok się pukać po głowach :cool1: w dupie z tymi ludźmi, u mnie na wsi nawet zanim pojawiła się druga suka ludzie mieli mnie za wariatkę, no bo jak to tak spacerować z psem kilka razy dziennie i trzymać go w domu gdy się ma ogródek :-o teraz mam dwa psy wiec jestem podwójnym dziwakiem. Planuje już 3 (pojawi się w przeciągu 1-3 lat):cool3: i czwartego za jakieś najmniej 5 lat -to dopiero będę dziwolągiem:evil_lol: Quote
Jaga. Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 a nie mówiłam że 3 psy są lepsze niż 2 :evil_lol: :evil_lol: oczywiście wszystko w swoim czasie :) między moimi pannami jest rok różnicy i uważam że to fajnie bo akurat odchowałam je, ale nie chciałabym teraz 4 psa, wolałabym odczekać ze 3-4 lata conajmniej a co życie przyniesie? zobaczymy :) a sąsiedzi to niech się... :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jaga, pokazałam zdjęcie malutkiej mojemu mężowi i pytam: -Kupimy sobie kiedyś takiego wilczka? -A co to jest? -Grzywacz chiński :) -Z włosami :crazyeye: Quote
ahedok Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 magdabroy napisał(a):Jaga, pokazałam zdjęcie malutkiej mojemu mężowi i pytam: -Kupimy sobie kiedyś takiego wilczka? -A co to jest? -Grzywacz chiński :) -Z włosami :crazyeye: stereotypy :eviltong: Quote
kalyna Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 magdabroy napisał(a):Jaga, pokazałam zdjęcie malutkiej mojemu mężowi i pytam: -Kupimy sobie kiedyś takiego wilczka? -A co to jest? -Grzywacz chiński :) -Z włosami :crazyeye: i co zgodził się?? Quote
*Magda* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kalyna napisał(a):i co zgodził się?? Nie :(:(:( Quote
Jaga. Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 magdabroy napisał(a):Jaga, pokazałam zdjęcie malutkiej mojemu mężowi i pytam: -Kupimy sobie kiedyś takiego wilczka? -A co to jest? -Grzywacz chiński :) -Z włosami :crazyeye: :roflt::roflt::roflt: dobre :evil_lol: mnie czasami uświadamiają że mój chińczyk taki zaniedbany bo nieoogolony :diabloti: a Milka jest shih-tzu! jeeeee zawsze chciałam sziciaka :multi: godziny walenia pyskiem w szybę się opłaciły :eviltong: teraz zapuszczamy brodę :cool1: Quote
cockermaister Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Świetną masz jamniczke :loveu: to umaszczenie CUDO :loveu::loveu::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jagusiu czy mi tu coś przemknęło o filmiku ??:hmmmm::hmmmm::hmmmm: ale nic nie widzę...:mad: Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 nie umiem go wstawić na tubę ani na inne dziadostwo :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Hmm... to ja Ci chyba nie pomogę... sama nie lepsza jestem w tych sprawach;) Quote
ahedok Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jaga. napisał(a):nie umiem go wstawić na tubę ani na inne dziadostwo :roll: wystarczy założyć sobie konto na YouTube, dodać film z komputera a w opcji "Prześlij" będzie wygenerowany link (mi działa tylko ten dłuższy) ;) Quote
paniMysza Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 grzywacze kiedys były zwierzetami rzeźnymi, emilka ma to we krwi;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Hehehe, no wiesz Jagusia, dałabyś małej coś więcej niż pustą miseczkę:D Quote
Jaga. Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 to nie dla niej miseczka! tylko na nią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Metheora napisał(a):...na deser udko :-D paniMysza napisał(a):grzywacze kiedys były zwierzetami rzeźnymi, emilka ma to we krwi;-) ale się uśmiałam! :D Quote
kalyna Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a z włosów to pewnie robili peruki dla ludzi :lol: Quote
Jaga. Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 o jaaaaaaa.... ale cudo!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję! czy mogłabym dostać taką kopię na papierze? zakochałam się :loveu: Quote
dianusia921 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Witamy :lol: Dawno mnie tu nie było, widzę trochę zmian :lol: Nadrobiłam wszystkie strony, których nie widziałam i zabieram się do komentowania... https://lh5.googleusercontent.com/-3N-crWEN-4A/TjkmtJOn6cI/AAAAAAAADrQ/hmGbW391oDE/_CSC0033.JPG Tesiątko kochane :loveu::loveu::loveu::loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-t2fMBOaeWcE/TkQsRLAOirI/AAAAAAAAD3g/iJ1Gb-5ogmA/_CSC0110.JPG jaki króliczek :lol: Gratuluję maleństwa ! :lol: https://lh5.googleusercontent.com/-EVODIgUjdMw/TkmakNnjRpI/AAAAAAAAEA4/HoNws4FWwG8/_CSC0166.JPG słodziak :loveu::loveu: mała ma fajny kolorek ;) https://lh6.googleusercontent.com/-Rr62nCUP7-c/TlQQxCs1nII/AAAAAAAAEL0/BMa1vLAbuJg/s512/_CSC0051.JPG tu mi sie podoba :loveu: Pozdrawiamy serdecznie ! Quote
Tekla64 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 no do mlodych dobrze miec jakiegos takiego stabilizatora co to czasem powsciagnie zapedy mlodych choc czasem sie zdarza ze i to strasze na chwilkie zglupieje ooooo wtedy sie mozna wkurzyc Quote
Jaga. Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 jeśli nie będzie bardzo zimno to tak :) A Ty będziesz? Quote
Recommended Posts