Jaga. Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 na dziś dość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Mój mały skrzatowaty potworek. :loveu: Haha, Tesiak mnie rozbraja. :D Fajnie, że się dobrze bawiłyście w Toruniu. ;) A do Zielonej, którą księżniczkę zabierasz? :) Quote
ahedok Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 śliczna maleńka, ma taki biszkoptowy kolor :loveu: nic tylko schrupać :lol: Quote
Jaga. Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 ona jest taka właśnie, od spodu jej rośnie kolorek jak u goldena albo jakiegoś innego labka :evil_lol:;) darii_iia napisał(a): A do Zielonej, którą księżniczkę zabierasz? :) albo Goldisię albo nic :evil_lol: myślę jeszcze... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jak to miło po ciężkim dniu w pracy zobaczyć te piękne pycholki...:loveu: i się człowiekowi chce żyć!:loveu: Quote
makot'a Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 No, mały, kudłaty wilk jak nic! :D Ja się nadal jej maścią będę zachwycać :P Quote
immortal Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Superowa dziewczynka, ma śliczny wyraz buźki :loveu: A umaszczenie rzeczywiście zjawiskowe! Quote
paniMysza Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 w tych loftach wygląda na bardzo wymeczoną:) sliczna jest! Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 mam małego wilka :multi::multi: uwielbiam jej kolorek! :loveu: będzie śliczna i bardzo efektowna jak podrośnie jej włos a Goldie płowieje :mdleje::roflt::roflt::roflt:kolorkiem idzie w babcię - oby nie tylko kolorkiem w babcię szła! maleńka moja :loveu: dziewczyny tłuką się niemiłosiernie ale jak przeginaja to jamnik schodzi z parapetu (sic!) i większą (Goldisię w tym przypadku) przygniata do ziemi i czeka aż się uspokoją. ubaw mam po pachy z nich bo jednak jamnik trochę niski jest :eviltong: moja mała domina :loveu: muszę im kiedyś fotkę cyknąć, bosko to wygląda, a Goldie jak się wkurza wtedy :diabloti: ale nie protestuje, poddaje się bez gadania, tylko sobie poburczy pod nosem o starej wariatce i się uspokaja :evil_lol: ot smarkateria :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kalyna Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 i najbiedniejsza jest moja Godisia :( no i teraz masz śmiesznie i kolorowo :D aż Ci zazdroszczę :) Mała po prostu powala a i Tessi wspaniałą jest opiekunką :D i dominantką :) Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 kochana wstawię filmik jak Goldisia żuje Milencję to zmienisz zdanie odnośnie tego kto jest biedny :eviltong: Czicz* jest dominantką ale widziałam gorsze - np Goldisiowa babcia na powitanie wgryzła się Goldini w szyjkę :evil_lol: Czicz nie robi takich numerów dziś byłam na dworze i sama się z siebie śmiałam! idą trzy a każda jak od innej matki [FONT=MS Shell Dlg 2]:roflt::roflt:[/FONT] czekam tylko aż ludzie zaczną na mój widok się pukać po głowach :cool1: już mnie ktoś pytał ile chcę za Milkę [FONT=MS Shell Dlg 2]:roflt:[/FONT] a wygląda to mniej więcej tak... potem Czicz włazi na Goldisię i ją dociska i czeka aż się uspokoi. wariatka :diabloti: *Tesunia:loveu: Quote
paniMysza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Jaga.'] potem Czicz włazi na Goldisię i ją dociska i czeka aż się uspokoi. wariatka :diabloti: *Tesunia:loveu: tessi jest zaklinaczem psów;) Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Hahahah. Wariatki. :loveu: Chciałabym mieć tak na żywo...i to codziennie. :) Wesoło z nimi masz...a od Zielonej Góry mi się nie wymiguj. ! :eviltong: Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 wydało się... Tessi to Sizar Milan! :roflt: do ZG jadę z Goldisią :loveu: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jaga. napisał(a):wydało się... Tessi to Sizar Milan! :roflt: do ZG jadę z Goldisią :loveu: Fajnie. :loveu: Ale...zawsze można wsadziś, Milkę i Tesiaka do torebki.:evil_lol: Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 rodzice by tego nie przeżyli :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Hehehe, już kiedyś mówiłam "Jaki Pan taki...":evil_lol::evil_lol: To ja mam w domu spokój, a myślałam, że moje się tłuką :lol: No, a teraz troszkę komplementów:loveu: Cudowne stadko, już sama nie wiem, kto mi się najbardziej podoba, ale chyba Czicz (? kto to wymyślił:eviltong: dla mnie mrs.T) hehehe, Księżniczki małe:loveu: Quote
kalyna Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 to dobrze, że nie brałaś suczki hl, bo dopiero sensacje wzbudzałabyś :lol: i już lubię wszystkie 3 dziewczynki, bo coś się dzieje. I robisz mi straszny apetyt na 3 psa :lol: a u rodziców to najbiedniejsza byłaby Dakota :) biedna nie wytrzymałaby z tymi młodziszkami :) Quote
ahedok Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Jaga.']wydało się... Tessi to Sizar Milan! :roflt: ma psica talent do negocjacji, przyciśnie do ziemi i od razu spokój ;) do ZG jadę z Goldisią :loveu: powodzenia! Quote
Jaga. Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe, już kiedyś mówiłam "Jaki Pan taki...":evil_lol::evil_lol: To ja mam w domu spokój, a myślałam, że moje się tłuką :lol: No, a teraz troszkę komplementów:loveu: Cudowne stadko, już sama nie wiem, kto mi się najbardziej podoba, ale chyba Czicz (? kto to wymyślił:eviltong: dla mnie mrs.T) hehehe, Księżniczki małe:loveu: zgadnij :eviltong::eviltong::eviltong: of kors że ja :eviltong: moje się leją non stop :evil_lol: jaki pan taki...:evil_lol: ahedok napisał(a):powodzenia! dzięki :loveu: Tesiak umie sobie zapewnić św spokój :diabloti: kalyna napisał(a):to dobrze, że nie brałaś suczki hl, bo dopiero sensacje wzbudzałabyś :lol: i już lubię wszystkie 3 dziewczynki, bo coś się dzieje. I robisz mi straszny apetyt na 3 psa :lol: a u rodziców to najbiedniejsza byłaby Dakota :smile: biedna nie wytrzymałaby z tymi młodziszkami :smile: 3 psy to fajna sprawa ani za dużo ani za mało :) jakbym wzięła hl to by nikt nie podszedł o matko chore jakieś takie wyłysiałe :evil_lol: Dakota się nie patyczkuje i wali po papie jak za bardzo młodzież dokucza ale ona babcia jest i szkoda mi jej i jej spokoju bo jednak męczyłoby ją takie towarzystwo. Quote
makot'a Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 kalyna napisał(a):to dobrze, że nie brałaś suczki hl, bo dopiero sensacje wzbudzałabyś :lol: i już lubię wszystkie 3 dziewczynki, bo coś się dzieje. I robisz mi straszny apetyt na 3 psa :lol: a u rodziców to najbiedniejsza byłaby Dakota :) biedna nie wytrzymałaby z tymi młodziszkami :) Jaga. napisał(a):zgadnij :eviltong::eviltong::eviltong: of kors że ja :eviltong: moje się leją non stop :evil_lol: jaki pan taki...:evil_lol: dzięki :loveu: Tesiak umie sobie zapewnić św spokój :diabloti: 3 psy to fajna sprawa ani za dużo ani za mało :) jakbym wzięła hl to by nikt nie podszedł o matko chore jakieś takie wyłysiałe :evil_lol: Dakota się nie patyczkuje i wali po papie jak za bardzo młodzież dokucza ale ona babcia jest i szkoda mi jej i jej spokoju bo jednak męczyłoby ją takie towarzystwo. Hehe, z trzema psami nudzić się nie da, to fakt. Mnie strasznie rozbawia, kiedy wychodzę na podwórko i trzy mordy podlatują, każda z inną miną :P Albo jak jadę samochodem z nimi czasem i z tylnego siedzenia trzy jęzory wystają. Wesoło, nie ma co :D Ale czasem mam ich dość :diabloti: Byłam kilka dni w górach BEZ NICH, żeby za nimi zatęsknić i już jest ok, bo był czas, że miałam ochotę ich pomordować :diabloti: A teraz Nitka na kilka dni poszła pomieszkać u Bartka, więc przynajmniej ranki i wieczory mam spokojne - bo do dwóch to już daaaawno przywykłam :D A u Jagi musi być tym bardziej wesoło, bo jest w kompanii szczeniak, a to jednak 3x więcej głupich pomysłów niż u dorosłego psa :D Quote
Jaga. Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 grzywki mają chyba monopol na głupie pomysły :diabloti: oj tak wesoło jest... ale też czasem mam ich dosyć. to chyba normalne ;) wychodzę wtedy na spacer sama i odpoczywam - wracam i ja stęskniona i one. nagrałam filmik, może mogłabym komuś wysłać i mógłby wstawić? ja jestem noga w te klocki :oops: filmik jest z szaleństwami Panny M Quote
Recommended Posts