Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalyna']buahahaha :) historyjka Ci się udała :)
Mała jaki przytulasek jest do każdej dziewczyny, a one ją tak traktują :D
Aż żal mi się zrobiło Tessi, a Goldie dupcią się odwróciła i chce mieć spokój :lol:

a skrzat wymiata :loveu:[/QUOTE]
przytulasek? to potwór jest :eviltong: 2 dnia pobiła biedną Tessi jak ta spojrzała do jej miski. mała to ostry zadzior, tłucze moje baby bez litości. oj będzie ciężko jak zacznie dorastać :evil_lol:

[quote name='darii_iia']Hahahah, najsłodszy gremlinek-skrzatowaty jakiego w życiu widziałam. ! :loveu:
Jak słodko razem śpią...:smile: U mnie, to nigdy nie nastąpi....Draco nie lubi czułości. :eviltong:
Tessi pasowałaby na mamusię....dzieciątka by ją uwielbiały. :-D[/QUOTE]

ja nie wiem dlaczego ale każdy szczeniak ciągnie to Tessi. a Tessi nie jest tym zachwycona :evil_lol: dzieciątka to pewnie będą nią zachwycone gorzej ona hahahaha.

[quote name='Chiquita&DeeDee']Och:loveu: i Ach:loveu: heheheh, powiem Ci Jagusiu, że masz z czego być dumna:-D[/QUOTE]
łiiiii dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Jaga.']przytulasek? to potwór jest :eviltong: 2 dnia pobiła biedną Tessi jak ta spojrzała do jej miski. mała to ostry zadzior, tłucze moje baby bez litości. oj będzie ciężko jak zacznie dorastać :evil_lol:
[/QUOTE]
już ją lubię jak taka rozrabiaka z nie jest :loveu:
to już wiem jaki pies u Ciebie będzie dominować jak dorośnie :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tylko ciekawi mnie bardzo, po kim ona taki zadzior... i czemu wszystkich tłucze:evil_lol: czyżbym się miała bać?:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zadzior to ona pewnie po mamusi jest :evil_lol: uwielbiam ją! w życiu nie miałam takiego psa:loveu:

[quote name='kalyna']już ją lubię jak taka rozrabiaka z nie jest :loveu:
to już wiem jaki pies u Ciebie będzie dominować jak dorośnie :lol:[/QUOTE]
jest zupełnie inna niż Goldisia - spodobałaby się Tobie ;) cudownie się uzupełniają z Goldisią uwielbiam je obie :loveu:
a co dominowania oj nie wiem Tessi mega dominantka, już Goldie próbowała przejąć władzę i poległa :diabloti: po kilku tyg walk o tron :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:scared:wystarczająco??:evil_lol:

nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja bym powiedziała że mała to takie skrzyżowanie małpki ze skrzatem :diabloti:

[quote name='AgataP']Witamy się :smile: zobaczyłam w Twoim bannerku Tessi i musiałam zajrzeć ;-) jamnisia ma cudne umaszczenie :loveu: grzywki też urocze, szczególnie mała. https://lh5.googleusercontent.com/-zia9_RZVmfs/TkmcrHAr2-I/AAAAAAAAEEk/nfnhAKW6BVQ/s512/_CSC0307.JPG tutaj jeszcze każde uszko żyje własnym życiem ;-)
pozdrawiamy
dzięki :) uszajdy latają jeszcze jak mogą ale pracują dzielnie i pewnie niebawem wstaną ;)

Posted

Jaga. napisał(a):

jest zupełnie inna niż Goldisia - spodobałaby się Tobie ;) cudownie się uzupełniają z Goldisią uwielbiam je obie :loveu:
a co dominowania oj nie wiem Tessi mega dominantka, już Goldie próbowała przejąć władzę i poległa :diabloti: po kilku tyg walk o tron :diabloti:

Bo Goldioe jest spokojna a mała to rozrabiaka pewnie ;)
a Tessi ma obie te cechy i nie potrzebuje drugiego jamnika :)

Posted

wygłaskane wszystkie ;)
laseczka po kąpieli, tak ślicznie wyglądała że nie mogłam się oprzeć i cyknąć jej kilka fot :loveu: dawno miała taką sesję
ostatnio super jej włos rośnie, nie mogę się nadziwić

Posted

Piękna księżniczka:loveu: włos to ma- mogła by się podzielić;)
a Ty Jaguś to się lepiej przyznaj ile na photoshopie siedziałaś z tymi fotami??:evil_lol::evil_lol::diabloti: hehehe a tak poważnie to one po mamusi są takie ładne:lol:

Posted

Cóż za nowiny!
Ostatnio w ogóle nie włączam komputera, powoli zaczyna się kurzyć. Jednak dziś COŚ tknęło mnie, żeby go na chwilę włączyć i tu zajrzeć, a tu proszę - nowe psiątko :loveu:
Małe grzywacze mają w sobie coś niezwykłego, przezabawne są :D
Mała jest śliczna...i jaką ma bosko wilczą maść! :loveu:
U grzywacza chyba jeszcze takiego kolorku nie widziałam nigdy!

Zajrzę tu pewnie dopiero za jakiś tydzień, więc szkrab już podrośnie przez ten czas nieźle :P

Pozdrawiam.

Posted

Jaga. napisał(a):
wygłaskane wszystkie ;)
laseczka po kąpieli, tak ślicznie wyglądała że nie mogłam się oprzeć i cyknąć jej kilka fot :loveu: dawno miała taką sesję
ostatnio super jej włos rośnie, nie mogę się nadziwić

No, mam taką nadzieję. ;) Można prosić fotki Milki? :-D

Posted

[quote name='Polari']No, mam taką nadzieję. ;) Można prosić fotki Milki? :-D
foteczki powinnam dodać wieczorkiem :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Piękna księżniczka:loveu: włos to ma- mogła by się podzielić;-)
a Ty Jaguś to się lepiej przyznaj ile na photoshopie siedziałaś z tymi fotami??:evil_lol::evil_lol::diabloti: hehehe a tak poważnie to one po mamusi są takie ładne:lol:

kochana po dwa dni nad każą fotą :diabloti: narzędziem skopiuj wklej włos :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
po mamusi? mamusia G jest łysa :eviltong: proszę mi tu nie życzyć takiego włosa hahahha :diabloti: (ale takiej łysej jak mamusia G to jak najbardziej proszę mi życzyć dla mnie to ideał)

makot'a;17461304 napisał(a):
Cóż za nowiny!
Ostatnio w ogóle nie włączam komputera, powoli zaczyna się kurzyć. Jednak dziś COŚ tknęło mnie, żeby go na chwilę włączyć i tu zajrzeć, a tu proszę - nowe psiątko :loveu:
Małe grzywacze mają w sobie coś niezwykłego, przezabawne są :-D
Mała jest śliczna...i jaką ma bosko wilczą maść! :loveu:
U grzywacza chyba jeszcze takiego kolorku nie widziałam nigdy!

Zajrzę tu pewnie dopiero za jakiś tydzień, więc szkrab już podrośnie przez ten czas nieźle :P

Pozdrawiam.

dzięki :) ja też jeszcze takiego koloru nie spotkałam u grzywki, mała jest sable w rodowodzie, faktycznie maść ma wilczą! nie wpadłabym na to :)
mała rośnie w oczach więc za tydzień na pewno będzie większa ;) :loveu: