Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie umiem...:roll: umiem wstawiać tylko zdjęcia i to mi zajęło sporo czasu, żeby ogarnąć... Cóż trochę techniki..:lol: ale jak tylko ogarnę to, to wstawię, bo nieskromnie uwielbiam się nimi chwalić:evil_lol: oczywiście wstawię u nas, bo nie będziemy zajmować galerii dziewczynkom:loveu: poza tym później by nas Jaga ścigała i co??:evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

walki będą nagrane :diabloti: póki co mam foty z walk, są boskie :evil_lol: rechotałam jak dzika jak je oglądałam. wstawię je dziś późnym wieczorem albo jutro rano - zależy o której pan i władca pójdzie spać :evil_lol:

Posted

Też masz Pana i władce???:evil_lol::evil_lol: ja mam samozwańczego, ale niech mu będzie- się chłopak dowartościowuje:lol:

:mad: a poza tym to co to za tortury??? Ja też chcę rechotać jak dzika:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Też masz Pana i władce???:evil_lol::evil_lol: ja mam samozwańczego, ale niech mu będzie- się chłopak dowartościowuje:lol:
ano mam :diabloti: na tym zdjęciu co jestem śliczna :eviltong: widać mojego "gpsa" :evil_lol:
mam Konrada I Samozwańca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co do rechotania :diabloti: "kochanie mamy w domu kota!" :diabloti::loveu: wyobraźcie sobie to na żywo + mruczene :evil_lol:

Posted

Moja kochana :loveu: Pomyziaj ją po tym słodziutki brzuszku :loveu:
Jeśliby się nie podklejało tych uszów, to potem na wystawie byłyby zdyskwalifikowane za oklapnięte uszka czy co?

Posted

[quote name='magdabroy']Moja kochana :loveu: Pomyziaj ją po tym słodziutki brzuszku :loveu:
Jeśliby się nie podklejało tych uszów, to potem na wystawie byłyby zdyskwalifikowane za oklapnięte uszka czy co?[/QUOTE]

U puffków uszy mogą być stojące i oklapnięte. ;)
A u łysolków tylko stojące. ;)

Posted

dzięki :loveu:
ano mam kota, mruczy jak kot i jak kot znienacka gryzie w tyłek (ciocię Goldisię) :evil_lol:
mała wymiziana w tłusty brzuchol :evil_lol:
a co do uszek prawe wstaje już :multi: a lewe śpi :eviltong:

Posted

buahahaha :) historyjka Ci się udała :)
Mała jaki przytulasek jest do każdej dziewczyny, a one ją tak traktują :D
Aż żal mi się zrobiło Tessi, a Goldie dupcią się odwróciła i chce mieć spokój :lol:

a skrzat wymiata :loveu:

Posted

Hahahah, najsłodszy gremlinek-skrzatowaty jakiego w życiu widziałam. ! :loveu:
Jak słodko razem śpią...:) U mnie, to nigdy nie nastąpi....Draco nie lubi czułości. :eviltong:
Tessi pasowałaby na mamusię....dzieciątka by ją uwielbiały. :D