Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie na wsi by wysmiali takiego golego psa albo by doszli do wniosku ze ja juz calkiem oszalalam hihihi
ale ja grzywka nie bede nigdy miec bo jakby co to ino lysego a mysle ze do moich warunkow taki mialby ciezko u nas

Posted

u nas pewnie też by się pukali w głowę ;) nie dość że tyle psów to jeszcze jeden łysy ;) hahaha :)
hit dzisiejszego dnia - jakaś babcia chciała kryć moją Goldisią swoją suczkę ;)

Posted

Jaga i tutaj gratuluję nowej domowniczki mała jest śliczna i moja ulubienica od samych narodzin przy których byłam osobiście ;) ona jest rozkoszna i cudna uwielbiam te oczka :loveu: do zobaczenia w Białaym... też będę :cool3:.

Posted

[quote name='westie_justa']Hahaah:roflt::roflt:
rzeczywiście albo jak 2 ptasznniki:roflt:[/QUOTE]

Aa faktycznie, to nie wiedizałam,ze Jaga w domu chowa 2 ptaszniki, które jej po łóżku łażą hahaha :D

Posted

pająki włażą z ogródka do nas :diabloti:
Tekla Ty mi lepiej poradź jak sukę suką pokryć :loveu: ;)

am-elle dziękuję :) mala jest boska. w życiu bym jej nie zamieniła za nic, po prostu zakochałam się. a mój mąż (żadnych psów w łóżku!!!) codziennie wieczorem ją zanosi do łóżka na swoją poduchę i śpią razem

Posted

[quote name='Maalwi']To w tle rozmazane po prawej, to albo to ptasznik zabity...albo Tessi :diabloti:[/QUOTE]

też myślałam na początku, że to Tessi :diabloti:

Posted

oj tak ;) grzywkowe lejdis właśnie uprawiają zapasy, jestem w szoku... mała to potwór :diabloti: bezlitosny cichy zabójca, morduje moją biedną Goldisię a Goldisia w amoku szczęścia:evil_lol: skacze na paluszkach coby tej pchły nie uszkodzić. a ja rechoczę :loveu:

Posted

o tak wszystkie jesteśmy walnięte :diabloti::evil_lol:
nagram :loveu: porobiłabym fotki ale jak na złość lały mi sie pod nogami i bawiły a aparat w drugim pokoju. wiadomo - wstanę koniec zabawy. ale jeszcze nadrobimy

Posted

Jaga ztym kryciem to nie ma wielkich problemow ale raczej efektow wielkich sie nie spodziewaj hihihi

Dona wlasnie ma faze krycia wszytskiego nie wazne czy suka czy jamnik czy kociaki hihihi pomerdalo sie dorastajacej suce deczko
ale dojdziemy do ladu

Posted

Wiem, Jagusiu;) wiem coś o tym :evil_lol: my też:evil_lol:

Nagraj koniecznie:loveu: uwielbiam szalone zabawy psiaków, mam nagrane "walki" moich;)
Też zawsze ubolewam nad tym- siedzę, one super szaleją, a aparat na stole...:roll: