Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]dzięki :)
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]parówa sama się pcha do łóżka :diabloti:[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]chętnie się zamienię ;)[/FONT]

Posted

a grzywacz sie do wyrka nie laduje????
bo moje wszytskie chetnie w lozeczku by najchetniej na mnie sie poukladaly hihihi
99% jamnikow spi w lozku a tyn 1% to wlascieiele sie nie przyznaja

Posted

oczywiście że się pcha ;) na tych fotach widać z tyłu za parówą grzywacz śpi. jedynym znanym mi jamnikiem który nie śpi w łóżku jest Dakota moich rodziców. nie śpi i nigdy nie spała, ma swoje łóżko i tam kołdrę i pod nią włazi z lubością, nigdy też nie leżała na kanapach itp... jak ją dostaliśmy to była nauczona że to nie dla niej i tak jej zostało. mój 1% kochany hahahah :loveu:

Posted

Jaga.:loveu: jakie te zdjęcia są cudne!! Ale masz talent (no i wspaniałe psiaki:loveu:) :) już się nie mogę doczekać, aż się zobaczymy we wrześniu... a zrobisz nam kilka tak pięknych zdjęć?;) nie nudzisz jamnikiem- te minki są świetne:)

Posted

oooooo :-o jak dużo fotek..... :multi:
Ostatnio Sonia miała taką sama piłkę i sprawdzała kiedy zacznie piszczeć.. i zapiszczała i Sonia była bardzo zawiedziona :D
i nawet Johny załapał się na fotki :loveu:
Ale ta Vena ma dobrze, jak na parapecie sobie śpi.. :D
Tessiak mogłaby zostać aktorką, bpo nie jedna może jej pozazdrościć tak różnorakiej mimiki :)
no i Goldie :loveu: zmęczona księżniczka musi głowę sobie podtrzymać :D

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Właśnie miałam napisać to samo, że patrzę w subskrypcjach a tu jakiś nieznany tytuł - wchodzę a tu Wy! :razz:[/QUOTE]

Superowy tytuł ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jaga.:loveu: jakie te zdjęcia są cudne!! Ale masz talent (no i wspaniałe psiaki:loveu:) :) już się nie mogę doczekać, aż się zobaczymy we wrześniu... a zrobisz nam kilka tak pięknych zdjęć?;) nie nudzisz jamnikiem- te minki są świetne:)
dzięki :) :) oczywiście że zrobię nawet całą masę fotek :) :loveu:

dzięki wszystkim :loveu: Tessi ma przebogatą mimikę, jeszcze nie widziałam innej rasy która tak japką potrafi wyrazić różne miny i uczucia co jamnik

Goldie to księżnisia :diabloti::loveu:

a na setną stronę i nowy tytuł galerii niespodzianka. jaka? zaraz się przekonamy ;)

a oto i moja mała niespodzianka:

Posted

[quote name='westie_justa']nie ale tak jak oglądąłam galerie i nagle patrze ze Goldisia teraz nagle.... ktoś:eviltong:
A to ona on? jak ma na imie:loveu:?[/QUOTE]

Imie to Dzidzi hahaahaha :eviltong:
Nie, no jak Jaga wróci ze spacerku to pewnie zdradzi :razz:

Posted

no czy ja wiem, Goldisia jest z nami pół roku już ;)

dzięki wszystkim. dzidzia to ona, będzie miała na imię Mila.
a teraz normalniejsza fotka mojej niunieczki ;) jest prześliczna, szkoda ją cykać komórką gdzie nie widać tego czaru maleństwa :loveu: