Jaga. Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Corrida ma 4,5 roku :) to stare zdjęcie i mojej małej i Keri a Bibi i Pops to klony dwa, ciężko je odróżnić od siebie Isadora jakaś mroczna merlakowa noc, Tessi tak dała czadu jak nigdy. po prostu jeszcze jej takiej nie widziałam, w końcu postanowiła spać na mojej twarzy - oczywiście całą noc mnie budziła bo chciała żeby ją tulić - rano ledwo wstałam... Quote
kalyna Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jaga. napisał(a):fotki Johnego są na poprzedniej stronie w albumie :) mam jeszcze trochę ale natchnienia brak do wstawiania.... fotki dziewczyn też mam ale natchnienia brak do obrabiania... coś mnie leń naszedł... tamte to dokładnie obejrzałam już dawno :D no i mnie też giga leń dopadł :( Quote
immortal Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Maalwi napisał(a):Niee, Pops zajety jako klonik Bibi Cj jest inny bardziej Baxterowaty, Ale to są KLONY Goldie i Corrida! w jakim jest Cori wieku? Dla mnie CJ i Pops mają identyczną budowę a co do Baxtera to się nie wypowiadam bo go na żywo nie widziałam;) Quote
Maalwi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 immortal napisał(a):Dla mnie CJ i Pops mają identyczną budowę a co do Baxtera to się nie wypowiadam bo go na żywo nie widziałam;) A ja bardziej o kolorze mówię :D Quote
makot'a Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Goldie i Corrida faktycznie wyglądają jak klony...widząc Corridę na pewno pomyślałabym, że to Twoja mała :D Quote
darii_iia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Rzeczywiście bardzo podobne. ;) Jednakże Goldie ma znak rozpoznawczy...jej cuudowne oczko. :loveu: Quote
Jaga. Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 ach no tak oczko ;) które się wybarwia coraz mocniej niestety :evil_lol: mój anorektyk kochany... i pozowanie :diabloti: full profesjonalizm, każde patrzy w obiektyw :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rasowa2410 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Święta Trójca, hehehe ;D Witamy się - ze względów na jamnisia w Waszym stadku (moim zdaniem najpiękniejszą rasę na świecie) i do tego w cudnym, marmurkowym umaszczeniu będziemy zaglądać bardzo często. Śliczne masz psy! ŚLICZNE! Zapraszam też skromnie do galerii Kapselka-fana jamników, dżentelmena, śmierdzącego lenia itd... Quote
kalyna Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-V0akYM02lfY/TbIAyZ6BHxI/AAAAAAAACm8/MpBycYSnyFk/_CSC0486.JPG zawodowe psy tropiące :) i ale Johny miał ładną obróżkę :) Quote
Yuveza Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ufff.... Witaj Jaga!:) od kilku dni ogladam Waszą galerie, od pierwszej strony małego Tesiaczka czytając wszystkie posty i naprawdę było bardzo weoło:evil_lol: śmiałam sie z tych dyskusji komentarzy zdjeć:) i podziwiałam psiaki:) i szłam tak strona po stronie, mogę powiedzieć że poznałam nawet troche grzywki i Twoje psiaki:) Poznałam też Jonnego:( .... bardzo mi przykro.... [*] ..... oglądjąc historie trójeczki nie moge uwierzyć że juz go niema.... Ale masz też cudowną Goldie która mi sie ogromnie podoba,Tessi merlaczka kochane blue! Przeczytałam jakoś 96 wspaniałych stron i będe ogladac je dalej! Przez Ciebie chyba będę miała grzywka :evil_lol: Pozdrawiam dziewczynki i Boskiego Johnnego! Quote
Isadora7 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 rasowa2410 napisał(a):Święta Trójca, hehehe ;D Witamy się - ze względów na jamnisia w Waszym stadku (moim zdaniem najpiękniejszą rasę na świecie) i do tego w cudnym, marmurkowym umaszczeniu będziemy zaglądać bardzo często. Śliczne masz psy! ŚLICZNE! Zapraszam też skromnie do galerii Kapselka-fana jamników, dżentelmena, śmierdzącego lenia itd... Tessi to kuzynka mojej Gangi :) :) Quote
rasowa2410 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tessi to kuzynka mojej Gangi Obydwie są ideałami!!! :* Pozdrawiam Quote
Maalwi Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 śliczne fotki, jednak więcej psów, to więcej radości... A obróżka faktycznie bardzo, bardzo ładna :D Quote
caelestis Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jaga, co tam słychać u mojego Tesiorka? Wybieracie się może do Zielonej Góry we wrześniu? Quote
kalyna Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ale jak tak patrzę na te zdjęcia to Tessi jest taka mała? bo patrząc na Goldie to jest sporo niższa... Quote
caelestis Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tesiorek to miniatura, czyli ok. 20 cm w kłębie ;) Quote
Jaga. Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='magdabroy']Piękne zdjęcia trójcy :loveu: dzięki :loveu: [quote name='rasowa2410']Święta Trójca, hehehe ;D Witamy się - ze względów na jamnisia w Waszym stadku (moim zdaniem najpiękniejszą rasę na świecie) i do tego w cudnym, marmurkowym umaszczeniu będziemy zaglądać bardzo często. Śliczne masz psy! ŚLICZNE! Zapraszam też skromnie do galerii Kapselka-fana jamników, dżentelmena, śmierdzącego lenia itd... witamy fana jamnisiów i jego Pańcię :loveu: dziękuję za komplementy, to miód na ucho jamnika ;) [quote name='kalyna']https://lh5.googleusercontent.com/-V0akYM02lfY/TbIAyZ6BHxI/AAAAAAAACm8/MpBycYSnyFk/_CSC0486.JPG zawodowe psy tropiące :smile: i ale Johny miał ładną obróżkę :smile: dzięki :) to ta obróżka http://shih-tzu.pl/sklep/obroze/macleather/obroza_mac_leather_15_niebieska jestem z niej bardzo zadowolona, na dniach będę kupować Goldisi taką. jak się przyjrzysz to dużo grzywek takie nosi, m.in. Boo (brat Johnego), Asi chłopaki, Bibi... ;) obróżka jest cool ;-) [quote name='caelestis']Jaga, co tam słychać u mojego Tesiorka? Wybieracie się może do Zielonej Góry we wrześniu? Tesiorek potworek :evil_lol: wczoraj chciała zabić K zwalając na niego lampę. ogólnie szaleje i domaga się miłości - więc norma :evil_lol: będziemy w ZG :multi: i będziemy się wystawiać z Tesinką, jak chcesz ją wystawić to ja chętnie :) [quote name='kalyna']ale jak tak patrzę na te zdjęcia to Tessi jest taka mała? bo patrząc na Goldie to jest sporo niższa... zobacz na to zdjęcie https://lh5.googleusercontent.com/-V0akYM02lfY/TbIAyZ6BHxI/AAAAAAAACm8/MpBycYSnyFk/_CSC0486.JPG w kłębie nie ma między nimi aż takiej różnicy - widziałaś moją G, ona jest mała ale ma bardzo fajną szyjkę i ją wyciąga do góry. Tessi to kurdupel jest, w końcu to jamnik :diabloti: jest między nimi ok 8 cm różnicy w kłębie [quote name='caelestis']Tesiorek to miniatura, czyli ok. 20 cm w kłębie dokładnie tak, Tessi ma ok 21 cm w kłębie [quote name='westie_justa']Ufff.... Witaj Jaga!:smile: od kilku dni ogladam Waszą galerie, od pierwszej strony małego Tesiaczka czytając wszystkie posty i naprawdę było bardzo weoło:evil_lol: śmiałam sie z tych dyskusji komentarzy zdjeć i podziwiałam psiaki i szłam tak strona po stronie, mogę powiedzieć że poznałam nawet troche grzywki i Twoje psiaki:smile: Poznałam też Jonnego:-( .... bardzo mi przykro.... ..... oglądjąc historie trójeczki nie moge uwierzyć że juz go niema.... Ale masz też cudowną Goldie która mi sie ogromnie podoba,Tessi merlaczka kochane blue! Przeczytałam jakoś 96 wspaniałych stron i będe ogladac je dalej! Przez Ciebie chyba będę miała grzywka :evil_lol: Pozdrawiam dziewczynki i Boskiego Johnnego! dziękuję ogromnie :) cieszę sie że komuś się moje psiaki podobają :) grzwki są wciągające - wiem coś o tym ;) [quote name='Isadora7']Tessi to kuzynka mojej Gangi :smile: :smile: [quote name='rasowa2410']Obydwie są ideałami!!! :* Pozdrawiam Ganga jest cudna to prawda :loveu: Tessi ma superową kuzyneczkę :loveu: [quote name='Maalwi']śliczne fotki, jednak więcej psów, to więcej radości... A obróżka faktycznie bardzo, bardzo ładna :-D hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
darii_iia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Fajowe fotki. :) Cudnie razem wyglądają. ;) będziemy w ZG i będziemy się wystawiać z Tesinką, jak chcesz ją wystawić to ja chętnie Ale Goldisie też bierzesz prawda ? :razz: Bo jak nie, to...:mad: Chcę zobaczyć na żywo tą małą piękność. :loveu: A właściwie, to dwie piękności. :loveu: Quote
Maalwi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Z tego co wiem, to obie dziewczynki będą w ZG więc Daria, nie martw się, wymiziamy je obie :diabloti: Ale Goldisia na żywo jest super taka spokooojna :loveu: Quote
kalyna Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 darii_iia napisał(a): Ale Goldisie też bierzesz prawda ? :razz: Bo jak nie, to...:mad: Chcę zobaczyć na żywo tą małą piękność. :loveu: A właściwie, to dwie piękności. :loveu: Maalwi napisał(a):Z tego co wiem, to obie dziewczynki będą w ZG więc Daria, nie martw się, wymiziamy je obie :diabloti: Ale Goldisia na żywo jest super taka spokooojna :loveu: Taa Goldie :loveu: szkoda, że ta Zielona tak daleko jest.... a obróżki świetne i taki kolorowe. Moje noszą skórzane i czarne, bo jeszcze nie zaufałam takim..może czas zacząć im szukać jakiś coool :) Quote
Jaga. Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 ob[FONT=MS Shell Dlg 2]óżki są bardzo mocne -- polecam. są różne rozmiary, może Ciap by znalazł coś dla siebie. czarne też są :D [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Goldie to szatan mały :diabloti: [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]to co ona wyprawia na dworze to się w głowie nie mieści... [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]całe szczęście na wystawach jest spokojna ;)[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]w ZG nie wiem czy ją będę wystawiać[/FONT]... m[FONT=MS Shell Dlg 2]yślę nad tym :D na pewno [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]będzie Tessi :evil_lol: [/FONT] Quote
mychaaaaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Maalwi napisał(a):Z tego co wiem, to obie dziewczynki będą w ZG więc Daria, nie martw się, wymiziamy je obie :diabloti: A my też zastanawialiśmy się nad Zieloną Górą :cool3: Quote
Maalwi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 mychaaaaa napisał(a):A my też zastanawialiśmy się nad Zieloną Górą :cool3: Ohohoho wpadajcie! bierz Anię Izę, Lailuszkę, Honeya, Ulego,Bee i Buenosa ! Quote
paniMysza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Jaga.']ob[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]óżki są bardzo mocne -- polecam. są różne rozmiary, może Ciap by znalazł coś dla siebie. czarne też są :D] ja chcialam z tej firmy szelki kupić frani. bardzo mi sie podobaja różowe, ale znalazłam te szyte na miare z activedoga i sie zakochałam:) Quote
Recommended Posts