Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaga, świetne foty:)

po śmierci marcelka i edka bardzo mi pomagało ogladanie ich zdjęć. teraz uwielbiam to robic po prostu. zawsze sobie przypominam, co wtedy robilismy, kiedy to było i czemu marcel ma taka głupia minę;)

a jonik wyglad przeslicznie! wspaniały psiak i jaki szczęsliwy! chociaz zył krótko, to miał szczęscie, ze u was. z dnia na dzień będzie wam lepiej i wspomnienia o nim nie będa sprawiały wam bólu, tylko radość.

Posted

dziękuję Wam wszystkim... wchodzę, czytam i czuję się pocieszona... naprawdę...
dziś oglądałam fotki i.... matko jak ja za nim tęsknię!
:placz:

odzyskałam swój aparat, mam masę fot dziewczyn, obrobię to wrzucę

Posted

Jaga. napisał(a):
dziękuję Wam wszystkim... wchodzę, czytam i czuję się pocieszona... naprawdę...
dziś oglądałam fotki i.... matko jak ja za nim tęsknię!
:placz:

Cieszę się, że jesteś tu nadal... Że choć troszkę Ci wszyscy dogomaniacy Ci pomagają...
Tęsknić będziesz jeszcze bardzo długo, pewnie do końca życia. Najważniejsze to nauczyć się z tym żyć i pamiętać o tych czworonogach, które jeszcze są z Tobą ;)

Posted

Tessi jest merle ;)
merle nie kryje się rudym

znalazłam dla niej przepięknego czarnego męża o doskonałym rodowodzie i wspaniałej prezencji, jeśli się uda to będą dzieciaczki :) ale to na pewno nie w tym roku

Posted

caelestis napisał(a):
enooo... Już znalazłaś :razz: Gariś się chyba obrazi :eviltong:
Daj znać kogo upatrzyłaś ;)

kochana jedno słówko i już jesteśmy na kryciu u Ciebie :cool3:

Isadora7 napisał(a):
Będę zazdrosna. A moich ślicznych Rudej i Gangi nikt nie chce?:megagrin::megagrin::megagrin:

ja mogę wziąć obie :loveu: jeśli się liczę hahaha ;)

Posted

Jaga. napisał(a):
Tessi jest merle ;)
merle nie kryje się rudym

znalazłam dla niej przepięknego czarnego męża o doskonałym rodowodzie i wspaniałej prezencji, jeśli się uda to będą dzieciaczki :) ale to na pewno nie w tym roku

Jejku, ile to człowiek musi się naczytać/nauczyć żeby fajne potomstwo z tego wyszło :crazyeye:

No to trzymam kciuki za udaną randkę ;)

Posted

caelestis napisał(a):
A ja Jaga przyjadę z moimi chłopakami i wszystkie dziewczyny zadowolą :cool3: Łącznie z księżniczką :evil_lol: :krolik: ;)

hahahahahaha... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAPRASZAM :evil_lol::diabloti::loveu:

magdabroy napisał(a):
Jejku, ile to człowiek musi się naczytać/nauczyć żeby fajne potomstwo z tego wyszło :crazyeye:

No to trzymam kciuki za udaną randkę ;)

a no niestety musi ;)
dzieki za kciuki, w przyszlym roku sie przydadza pewnie ;)

Posted

a kiedy będą fotki dziewczynek?
no i jak masz jakieś Johnego to też możesz wstawić :) bo ważne aby nie zapomnieć o nim....

no to Tessi ma bardzo dużo adoratorów :) biedna będzie musiała na tylko jednego się zdecydować :D

Posted

fotki Johnego są na poprzedniej stronie w albumie :) mam jeszcze trochę ale natchnienia brak do wstawiania.... fotki dziewczyn też mam ale natchnienia brak do obrabiania... coś mnie leń naszedł...

Tessi chętnie przyjmie każdego adoratora :evil_lol: niech ją wielbią hahahaha :evil_lol:

Posted

moja dziś całą noc się tuliła do mnie wariatka jedna ;) no bo przecież ktoś musi jamnika całą noc obejmować i nakrywać jak się rozkopie ;)

a teraz atak klonów ;) Bibi ma swojego klona u Marysi - Goldie nie chciała być gorsza ;) też sobie u Marysi znalazła klona :)

podobne prawda?

Posted

Klony jak przez kalkę prawie.
Chyba dzisiaj była noc merlakowa, moja mało sie nie wbiła we mnie. Łapinami obejmowała, tuliła sie. A oba rude tez chciały. Ale ganga dałą czadu.