Joanna Karasiewicz Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jako, że nie bardzo wiem czy mamusia ma dostep do kompa może zdradzę rombka tajemnicy. Malutka faktycznie wpatrzona w mamusie na ringu nie wiem kto był bardziej zdenerwowany ale wydaje mi sie że mamusia. Malutka ładnie sie pokazała zabrakło tylko ogonka w górze zabrakło poza tym było super. mała ładnie po ringu biegała, na stoliku pierwsza klasa sama byłam w szoku debiucik skończyła na lokacie 4 z ocena doskonała oczywiście jak na pierwszy raz to dobrze na 8 suk no nawet nie źle A teraz kolka foteczek autorstawa Madzi i Izy Quote
Jaga. Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 niunia moja poszalała :) dzięki Asiu za wstawienie fot taka jestem dumna, nie bała się ani nie stresowała, na stoliku jej się bardzo podobało - moja królewna najpiękniejsza. sędziemu się bardzo podobała, jedyne co mówił na nie to że mało związana - ale niunia była najmłodsza z całej stawki, tydzień temu skończyła 9 miesięcy, jeszcze ma czas :) było za gorąco i ogonka nie chciała nosić w górze, ale szła bardzo pięknie, po prostu jestem taka dumna że brak mi słów. lepszego debiutu nie mogłam sobie wymarzyć - zwłaszcza że sędzia był bardzo bardzo ostry - było dużo dobrych i bardzo dobrych. ja się na ringu bawiłam świetnie, sędzia był przezabawny, żartował sobie, do psów podchodził bardzo miło - było super :) teraz mam utrudniony dostęp do kompa bo jestem u rodziców, dziś cały dzien walczyłam z hasłem do dogo bo nie chciało mnie wpuścić ;) Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 to i ja wstawię fotki księżniczki, która mnie oczarowała :) moja mama ma mnie już dość, bo cały dzień chodzę i o Grzywkach nawijam... a że najdłużej miałam kontakt z Goldie to o niej najwięcej słyszy :D no i tylko jej miałąm zdjęcia.. ale mam nadzieję, że kiedyś na jakieś wystawie się znowu spotkamy z dużą ilością Grzywków to narobię fotek :D Taa teraz to pewne, że grzywkomania mnie opanowała :D Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 no to i ja gratuluje debiutu a na zwiazanie jak sama mowisz ma czas dyc to jeszcze goffniara i niech za szybko wszystkiego nie robi piekna jest i na wystawowych zdjeciach pieknie wyglada ciesze sie razem z toba!!! a potem bedziecie podbijac wszystkie ringi hihihi Quote
am-elle Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 piękna sunia i jak się trochę upewni że na ringu fajna zabawa, to powinno byc wszystko ok :) Gratki za udany debiucik !!! Quote
Jaga. Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 dziękuję wszystkim :) mała poszalała, jak na debiut to jestem w siódmym niebie, na inne szaleństwa czas przyjdzie ;) niuni było strasznie gorąco, pokładała się na ringu czekając na ocenę i ogonek też nie chciał w górze być - ale dużo widzę co inaczej można by zrobić i myślę że ogonek też się odnajdzie ;) dla mnie najważniejsze jest to że poradziła sobie świetnie KAlyna dzięki za fotki :loveu: pozdrów mamę od Goldini i ode mnie ;) policzyłam... i wyszło że to moja 11 wystawa :-o jak ten czas leci... Quote
paniMysza Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 no to buziaczki dla debiutantki!:) fajnie, ze jej sie spodobało! a co to znaczy, ze nie jest związana? Quote
Jaga. Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 znaczy że ma luźny kłąb i jak ją nacisnął na grzbiet to ten grzbiecik nie był jeszcze twardy tylko taki elastyczny, "bujał się" dzięki :) Quote
makot'a Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Oooo, chwilę mnie nie było, a tu takie ważne występy! - gratuluję udanego debiutu :) A z takim futrem to naprawdę musiało być małej okropnie gorąco. Widzę, że Kalyna została oficjalnie zarażona 'groźnym' wirusem grzywkomanii :D Quote
kalyna Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 makot'a;17024654 napisał(a): Widzę, że Kalyna została oficjalnie zarażona 'groźnym' wirusem grzywkomanii :D niestety :( ale wątpię abym miała kiedykolwiek psa tej rasy, ale to nigdy nie wiadomo co życie przyniesie :) Quote
Sylwia K Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 nigdy nie mów nigdy;) http://img269.imageshack.us/img269/7550/p6050070.jpg śliczna jest a jakie jeszcze wystawy w tym roku planujesz? Ja chyba dopiero w lipcu wawę Quote
Jaga. Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 dzięki dzięki :) w lipcu nie wiem jeszcze, na razie oglądam i planuję ;) może Bielsko ale nie jestem pewna, do Wawy nie jedziemy - jakoś szkoda mi kasy, zgłoszę na inną międzynarodówkę Quote
paniMysza Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jaga. napisał(a):znaczy że ma luźny kłąb i jak ją nacisnął na grzbiet to ten grzbiecik nie był jeszcze twardy tylko taki elastyczny, "bujał się" dzięki :) a:) no to ja nie slyszałam o czymś takim. Quote
ahedok Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 całkiem całkiem debiut - gratki :) ale też dziewczyna śliczna :loveu: Quote
Jaga. Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 paniMysza napisał(a):a:) no to ja nie slyszałam o czymś takim. każdy piesio jak jest młodziutki to jest luźny, z wiekiem się związuje :) ja też się dowiedziałam dopiero jakiś czas temu o tym ahedok napisał(a):całkiem całkiem debiut - gratki :) ale też dziewczyna śliczna :loveu: dziękuję :loveu: debiut super :) szła z naprawdę pięknymi suczkami, 4 miejsce to dla mnie ogromny powód do dumy :) Quote
Polari Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hi, hi z Myszka sobie w tym roku wystawki odpuściłam ale Tema już miała jedną w Łodzi a jutro jedzie do Kielc. :) I p co się tak denerwować? Przy takich psiakach nie ma co. :) Gratki dla Goldie. :-D A dlaczego ostatnio nie zaglądasz do mojej galerii?:( Quote
makot'a Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A pod koniec czerwca jest chyba w Krakowie międzynarodówka (o ile mi się coś nie pochrzaniło), może będziecie, co? :D Quote
Jaga. Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 nie, nie wybieramy się do Krakowa. w lipcu nigdzie się nie wybieramy, może ustroń ale nie jestem pewna Quote
Polari Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jaga. :) Teraz spojrzałam skąd ty jesteś i jesteś blisko. :-D Ja z Łodzi ty blisko Wa-wy. :) Może kiedyś się spotkamy jak pojadę do cioci ( Molto Bene ). ;) Quote
Matyk Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Goldie wypiękniała, to już nie ten maluszek co go ostatnio widziałem... bosh jak czas szybko leci Quote
Polari Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 No, cisza tu jest. :( Proszę o fotki! :) Dawno nie widziałam fotek Tessi. ;) Quote
Tekla64 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 no zamilki jakby sie na urlop wyrwali !!! a my tu se na foteczki czekamy i na jakie wiewsci tez Quote
Recommended Posts