Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jako, że nie bardzo wiem czy mamusia ma dostep do kompa może zdradzę rombka tajemnicy.

Malutka faktycznie wpatrzona w mamusie na ringu nie wiem kto był bardziej zdenerwowany ale wydaje mi sie że mamusia. Malutka ładnie sie pokazała zabrakło tylko ogonka w górze zabrakło poza tym było super. mała ładnie po ringu biegała, na stoliku pierwsza klasa sama byłam w szoku debiucik skończyła na lokacie 4 z ocena doskonała oczywiście jak na pierwszy raz to dobrze na 8 suk no nawet nie źle
A teraz kolka foteczek autorstawa Madzi i Izy

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niunia moja poszalała :) dzięki Asiu za wstawienie fot
taka jestem dumna, nie bała się ani nie stresowała, na stoliku jej się bardzo podobało - moja królewna najpiękniejsza. sędziemu się bardzo podobała, jedyne co mówił na nie to że mało związana - ale niunia była najmłodsza z całej stawki, tydzień temu skończyła 9 miesięcy, jeszcze ma czas :)
było za gorąco i ogonka nie chciała nosić w górze, ale szła bardzo pięknie, po prostu jestem taka dumna że brak mi słów. lepszego debiutu nie mogłam sobie wymarzyć - zwłaszcza że sędzia był bardzo bardzo ostry - było dużo dobrych i bardzo dobrych.
ja się na ringu bawiłam świetnie, sędzia był przezabawny, żartował sobie, do psów podchodził bardzo miło - było super :)

teraz mam utrudniony dostęp do kompa bo jestem u rodziców, dziś cały dzien walczyłam z hasłem do dogo bo nie chciało mnie wpuścić ;)

Posted

to i ja wstawię fotki księżniczki, która mnie oczarowała :)

moja mama ma mnie już dość, bo cały dzień chodzę i o Grzywkach nawijam... a że najdłużej miałam kontakt z Goldie to o niej najwięcej słyszy :D no i tylko jej miałąm zdjęcia.. ale mam nadzieję, że kiedyś na jakieś wystawie się znowu spotkamy z dużą ilością Grzywków to narobię fotek :D
Taa teraz to pewne, że grzywkomania mnie opanowała :D

Posted

no to i ja gratuluje debiutu a na zwiazanie jak sama mowisz ma czas dyc to jeszcze goffniara i niech za szybko wszystkiego nie robi

piekna jest i na wystawowych zdjeciach pieknie wyglada ciesze sie razem z toba!!!
a potem bedziecie podbijac wszystkie ringi hihihi

Posted

dziękuję wszystkim :) mała poszalała, jak na debiut to jestem w siódmym niebie, na inne szaleństwa czas przyjdzie ;)
niuni było strasznie gorąco, pokładała się na ringu czekając na ocenę i ogonek też nie chciał w górze być - ale dużo widzę co inaczej można by zrobić i myślę że ogonek też się odnajdzie ;) dla mnie najważniejsze jest to że poradziła sobie świetnie

KAlyna dzięki za fotki :loveu: pozdrów mamę od Goldini i ode mnie ;)

policzyłam... i wyszło że to moja 11 wystawa :-o jak ten czas leci...

Posted

znaczy że ma luźny kłąb i jak ją nacisnął na grzbiet to ten grzbiecik nie był jeszcze twardy tylko taki elastyczny, "bujał się"
dzięki :)

Posted

Oooo, chwilę mnie nie było, a tu takie ważne występy! - gratuluję udanego debiutu :)
A z takim futrem to naprawdę musiało być małej okropnie gorąco.

Widzę, że Kalyna została oficjalnie zarażona 'groźnym' wirusem grzywkomanii :D

Posted

makot'a;17024654 napisał(a):

Widzę, że Kalyna została oficjalnie zarażona 'groźnym' wirusem grzywkomanii :D

niestety :( ale wątpię abym miała kiedykolwiek psa tej rasy, ale to nigdy nie wiadomo co życie przyniesie :)

Posted

dzięki dzięki :)

w lipcu nie wiem jeszcze, na razie oglądam i planuję ;) może Bielsko ale nie jestem pewna, do Wawy nie jedziemy - jakoś szkoda mi kasy, zgłoszę na inną międzynarodówkę

Posted

Jaga. napisał(a):
znaczy że ma luźny kłąb i jak ją nacisnął na grzbiet to ten grzbiecik nie był jeszcze twardy tylko taki elastyczny, "bujał się"
dzięki :)

a:) no to ja nie slyszałam o czymś takim.

Posted

paniMysza napisał(a):
a:) no to ja nie slyszałam o czymś takim.

każdy piesio jak jest młodziutki to jest luźny, z wiekiem się związuje :) ja też się dowiedziałam dopiero jakiś czas temu o tym

ahedok napisał(a):
całkiem całkiem debiut - gratki :)

ale też dziewczyna śliczna :loveu:

dziękuję :loveu:
debiut super :) szła z naprawdę pięknymi suczkami, 4 miejsce to dla mnie ogromny powód do dumy :)

Posted

Hi, hi z Myszka sobie w tym roku wystawki odpuściłam ale Tema już miała jedną w Łodzi a jutro jedzie do Kielc. :) I p co się tak denerwować? Przy takich psiakach nie ma co. :) Gratki dla Goldie. :-D A dlaczego ostatnio nie zaglądasz do mojej galerii?:(

Posted

Jaga. :) Teraz spojrzałam skąd ty jesteś i jesteś blisko. :-D Ja z Łodzi ty blisko Wa-wy. :) Może kiedyś się spotkamy jak pojadę do cioci ( Molto Bene ). ;)

• 2 weeks later...