Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
No tak, bo Laila to przecież TYLKO kundel.
nie zamierzam więcej się w temacie wypowiadać, więc bez obaw.

przeczytaj sobie w słowniku definicje słowa kundel. a potem się wypowiadaj z łaski swojej. poza tym moje słowa nie były skierowane do Ciebie a do zupełnie innej osoby która zaczęła temat wibrysów. zupełnie nie rozumiem Twojego oburzenia ale cóż - to akurat nie mój biznes

Asiu dziękuję Ci za wstawienie fotek :loveu: są superowe :loveu:

Posted

Jaga. napisał(a):
przeczytaj sobie w słowniku definicje słowa kundel. a potem się wypowiadaj z łaski swojej. poza tym moje słowa nie były skierowane do Ciebie a do zupełnie innej osoby która zaczęła temat wibrysów. zupełnie nie rozumiem Twojego oburzenia ale cóż - to akurat nie mój biznes

Asiu dziękuję Ci za wstawienie fotek :loveu: są superowe :loveu:

Zupełnie nie rozumiem Twojej wrogości i tego, czemu te wibrysy Cię tak ubodły. Zadałam pytanie, rozwinęła się dyskusja, zeszła trochę z tematu Twoich rasowych psów, za co przeprosiłam, ale jak na mój gust forum jest po to, żeby dyskutować, a nie rzucać "ochami" i "achami" na każde wrzucone zdjęcie.
Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to mogę usunąć swoje posty, dla mnie to żaden problem. A tym bardziej cały nasz "spór", dyskusja i odmienne zdanie, nie jest dla mnie powodem, żeby teraz tak jadowicie syczeć, dlatego dziwi mnie bardzo Twoja reakcja.

A hasło, że moje kundle muszą biegać po krzakach, żeby były szczęśliwe bardzo mi się spodobało - teraz nie nazywam spaceru już w żaden inny sposób :D

Posted

makot'a;16967109 napisał(a):
Zupełnie nie rozumiem Twojej wrogości i tego, czemu te wibrysy Cię tak ubodły. Zadałam pytanie, rozwinęła się dyskusja, zeszła trochę z tematu Twoich rasowych psów, za co przeprosiłam, ale jak na mój gust forum jest po to, żeby dyskutować, a nie rzucać "ochami" i "achami" na każde wrzucone zdjęcie.
Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to mogę usunąć swoje posty, dla mnie to żaden problem. A tym bardziej cały nasz "spór", dyskusja i odmienne zdanie, nie jest dla mnie powodem, żeby teraz tak jadowicie syczeć, dlatego dziwi mnie bardzo Twoja reakcja.

A hasło, że moje kundle muszą biegać po krzakach, żeby były szczęśliwe bardzo mi się spodobało - teraz nie nazywam spaceru już w żaden inny sposób :D

Nie udzielalam sie wprawdzie w tym temacie ale wydaje mi sie że jadze bardziej chodziło o to ze zamiast załozyc watek wibrisów rozciągnełas to wszystko w jej galerii i stad pewnie ta flustracja ale moge sie mylic. Nie chodzi o to aby sie przekomarzać. Wszystkie psy sa piekne czy to rasowe czy kundelki ja tam z tym problemu nie mam na swoje tez czesto mówie kundle a nie rasowce hi hi

Posted

Jaga, ja mam pytanie z innej beczki. Możesz normalnie otwierać to drugie forum, na którym też się niedawno zapisałam?? Nie mogę wpisać nazwy bo zostaje wykropkowana. Ja od 3-4 dni nie mogę tam wejść. Otwiera, otwiera i otworzyć nie może. Nie wiem czy coś z moim kompem czy ze stronką :-(

Posted

immortal napisał(a):
Jeśli chodzi o e.... to mi też od kilku dni się nie otwiera i to zapewne wina serwera.

Tak chodzi o e... No to mnie uspokoiłaś, bo już myślałam, że coś u mnie nie tak. Choć reszta stron działa bez zarzutu ;)

Posted

Jaga. napisał(a):

Ależ ja się nie oburzam!
Kundel to pies nierasowy, a jak powszechnie wiadomo rasowy = rodowodowy. Ja nie mam kompleksów na punkcie swoich psów i potrafię nazywać rzeczy po imieniu ;) ja również nie zrozumiałam Twojego nagłego oburzenia i dlaczego się unosisz, ale cóż - to akurat nie mój biznes :)

Posted

witam po malej przerwie , nadrobilam , w dyskusje nie uderzam a zdjecia sie mnie podobaja bardzo te pracowe mnie zachwycily
pieknie sie futerka i lysiolki prezentuja
ale czekam na nastepne

Posted

Goldie miała swój debiut w Lesznie, ale na wyniki musicie poczekać bo ja ich nie zdradzę :diabloti::diabloti:

jedno jest pewne, że Goldie jest taka superowa, ino wpatrzona w mamusię :( ale i tak już ją kocham :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
Goldie miała swój debiut w Lesznie, ale na wyniki musicie poczekać bo ja ich nie zdradzę :diabloti::diabloti:

a może chociaż trochę? ja jestem ciekawa ;)