Polari Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Aha, dzięki za odp. :) Nawet ładnie jej w kagańcu... Bo ja jakiś kundelek z parku mniejszy niż Tesiak miał kaganiec to jak owiązany czarną taśmą pysk wyglądał. Quote
AMIŚKA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Jaga.']..............niestety przepisy są takie że pies luzem puszczony w miejscu publicznym musi mieć kaganiec ;) a Tessi nie zaszkodzi ;) .... Taaaaak..:eviltong::eviltong: Lepiej napisz prawde!!! Masz prawie najbardziej agresfną jamnicę na świecie!!:evil_lol: Bo najbardziej agresyfne to moje merlaki,:evil_lol::evil_lol: Twoja zajmuje dopiero 4 miejsce!!:eviltong: Moje to muszą nosić kagańce metalowe, bo plastikowe zżerają:crazyeye::evil_lol::evil_lol: ale Tesiaczek podobny do mojej NAJKI:loveu: fotki super, bardzo ładne sa Twoje chincyki:multi: ślicznosci,:multi: ale najładniejsza jest TESIAKOWA:loveu: Quote
Maalwi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Śliczna cała trójca :D Bibi ma białe oczko całe naokoło wybarwione :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Johnny dziś twój Wielki Dzień niech twoja pańcia cie mocno odemnie wymizia:loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :) Z OKAZJI 1 URODZIN!!! Quote
Polari Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jago wymizjaj Jonnyego ode mnie z okazji najważniejszych urodzinek...1! Uploaded with ImageShack.us Quote
Tekla64 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 i od nas serdeczne gratulacje dla jubilata samego psiego szczescia!!! Quote
Sylwia K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 wszystkiego najlepszego dla Johnnyego:new-bday: Quote
psyja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 sto latek dla Sreberka :loveu::loveu: oby tak samo super jak super musiał być ten 1szy rok:) Quote
darii_iia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Najlepszego dla Johnneczka od przyrodniego braciszka i jego pańci. ;) Jak tam radzicie sobie z cieczką ? Psy z ulicy nie przychodzą do Goldie ? Quote
Jaga. Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 dziękuję wszystkim za życzenia :loveu: Johnny wymiziany :) nie wiem gdzie wcięło mojego posta z rana :angryy::mad: jakoś sobie z cieczką radzimy ;) Johnny nie jest taki znów napaleniec do krycia, na szczęście obce psy nie przyłażą bo by mnie sąsiedzi :mad::p Quote
ahedok Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 troszkę się spóźniłam, ale też wszystkiego najlepszego dla małego :multi: Quote
Foxowa Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Spóźnione ale szczere STO LAT! :loveu: Chłopak strasznie się zmienił :) Quote
monika15 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Jaga.']dziękuję wszystkim :loveu: mój syncio: Jednym słowem, CUDO:loveu::loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 sliczny:loveu: ale popraw na bazie bo jest ze Johnny ma 24 mies ;) Quote
Jaga. Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 dziękuję :) Ani racja :) hihihi Asia go trochę postarzyła, zaraz poprawię :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jaga. napisał(a):dziękuję :) Ani racja :) hihihi Asia go trochę postarzyła, zaraz poprawię :) Sorki zapomnialam ze on młodszy o rok od Kola Zapraszam do galerii na fotki z wizytki juz za 15 min Quote
kalyna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mam złą wiadomość :( nie ma typowo męskich gumek do włosów.. są jakieś z biedronkami, czy kokardkami... ale moro itp nie ma ;( Quote
makot'a Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Oooo, wszystkiego najlepszego dla Johnny'ego! Co prawda spóźnione...ale szczere :) Wytargaj go tam ode mnie :P :Rose: [quote name='Maalwi']Śliczna cała trójca :D Bibi ma białe oczko całe naokoło wybarwione :) http://imageshack.us/photo/my-images/638/2011011117110.jpg/ A tak abstrahując od tematu urodzin...tak patrzę na zdjęcie Bibi z bliska i przychodzi mi do głowy pewne nurtujące pytanie - goląc pyszczki swoim grzywaczom zawsze golicie im wibrysy?! :crazyeye: Przecież to tak, jakby obciąć człowiekowi rękę... :lol: Quote
Recommended Posts