Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko, ile futra! :crazyeye:
A raczej - futer! Niesamowity widok, tyle grzywek w jednym miejscu. Skąd tyle wzięliście? :P
Swoją drogą - pierwszy raz widzę Twoje psy na zewnątrz :P

Jaga. napisał(a):

Niesamowite zdjęcie...ta sierść wyszła taka ostra, świetnie się kolorki zlewają. Cudo :loveu:

A i jeszcze jedno - gdzie jest Tessi ja się pytam :mad:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tessi pilnowała obejścia :diabloti:

nie mogę sama robić zdjęć psom na dworze bo jedno zwiewa, drugie je gówienka a trzecie coś tam wyprawia innego.
za to w weekend nigdy nie moge męża doprosić żeby iść porobić im fotki :placz: tym bardziej się cieszę że mamy takie piękne fotki na dworze :multi:

Posted

Aa bo kobieta to musi na siebie samą liczyć... to jest najgorsze jak nie ma się swojego podwórka, bo na dworze całkiem inaczej psy się prezentują :) i jak wolę Ciapkowi na dworze robić bo i oczyska mu się tak nie świecą i kolorki teraz ładniejsze ;)

Posted

paniMysza napisał(a):
o jaki fajoski spacerek! zazdroszcze!
ale gdzie jakas goła dupka?:)

a ludziowie na fotkach, to kto? poznałam tylko konrada:)

łysych dupek nie było
Asia, córka Asi - Wera :)

mychaaaaa napisał(a):
Hahahah bo Jaga swoje psy chowa przed światem i nie wyprowadza :evil_lol:

no jasne, do kibelka robią. tylko jeszcze wody nie potrafią spuścić po sobie :diabloti:

Posted

zapraszamy :)
jak dokupię drzwiczki do drugiego kennela to zabierzemy i Tesiaczka, bo w tym żółtym to byłoby im ciasno

aaaa Tesiaczek śmierdzielas jeden wysikał się na łóżko. dobrze chociaż że sierota nie trafiła i większość poleciała między łóżkiem a ścianą, także tylko pościel do wymiany

Posted

Tessi - zemsta szczocha :diabloti::diabloti::diabloti:

to jest mała szantażystka jak jej się chce a nie pozwalam na podłogę lać to idzie na łóżko. wczoraj ubieram buty żeby z nią wyjść bo widzę że już chce siiii no i nie zdążyłam. małpa wstrętna pampersa jej założę :diabloti:

Księciunio :)

Posted

Jaga. napisał(a):
zapraszamy :)
jak dokupię drzwiczki do drugiego kennela to zabierzemy i Tesiaczka, bo w tym żółtym to byłoby im ciasno

aaaa Tesiaczek śmierdzielas jeden wysikał się na łóżko. dobrze chociaż że sierota nie trafiła i większość poleciała między łóżkiem a ścianą, także tylko pościel do wymiany

ha! więc nie tylko frania:)

Posted

jaga, co ile godzin wychodzisz z psami?

ja dziś z pracy wrociłam i nic nie było nasikane, tak sie ucieszyłam! ale nie na długo. za chwile musiałam wyjść do lekarza i tego frania juz nie wytrzymała. wracam i co? kupa i szczochy na łózku! na szczęście mam ta ceratę;)

Posted

z Tessi wychodzimy o 5,10,14,19 i 23 ;/ z Goldie podobnie bo jest mała jeszcze nie wytrzymuje długo. z Johnnym o 5,12,18,24

Frania nie jest sama ;) z tym że Tessi się to rzadko zdarza, ostatnio nalała 2 miesiące temu

Posted

mialam kiedys takiego psa ktory w zime wybił okno w domku na dzialce bo zostawilam go samego, w pewnym czasie w drugim domku widze pies lata po podworku a drzwi zamkniete, wyszedl oknem....mial problemy z zostawaniem sam w domu wył, sikał i wogole demolka...a na dodatek mial padaczke :/ w szkole bywalam po 2 godziny ale na szczecie byla wieczorowa;) i zawsze kogos zostawialam w domu, mial ok 10lat i byl bardzo chory, jak jeszcze byl w schronisku i zostawialismy go na noc na kociarni wygryzl drzwi zeby sie wydostac, to dopiero byla demolka jak pies sika mi na panele to sie tylko ciesze ze mogloby byc gorzej, chociaz mam psy takie ze zostana 2-5-9 h same i nic nie zrobia, czekaja na mnie, za to kot obsikuje kąty i parapet...ale walczymy z tym;)

fotki BOSKIE!!!! Uwielbiam pp na wietrze!!! sa niesmowite! :loveu: i coraz bardziej przepadam za puchaczami!!! :D

Posted

wszystkie foty są mega! aż nie wiem którą zacytować:loveu: a pp na wietrze to rzeczywiście.. magia:loveu::loveu:

ale dużo chodzicie ze śmierdzielami! w takim razie ja jestem zła pani:diabloti: chodzimy 8, 14, 19, 23