Tekla64 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 fotkow nie ma o dobrego meza trzeba dbac i to koniecznie a na spacerki rzeczywiscie drepta sie lepiej w parze i o kazdej porze roku Quote
Matyk Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 heh jednak chyba mąż nie wyszedł i nam się Jaga zagubiła na spacerku :P Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 hihihi transfer wczoraj mi padł i nie dałam rady. lecę na spacer jak się nie zgubię to będą zdjęcia jak wrócę Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 trochę wojen psio psich ;) niestety część zdjęć rozmyta bo af nie nadążał krokodyle :D i szczęki III :D Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 niunia oddana ulubionemu zajęciu :) ona miała chyba jakiegoś aportera w rodzinie :D Quote
Matyk Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 hehe no w końcu :)....widzę że Goldie ładnieje , taka mała kobietka się z niej robi :P Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 nietoperz Gacek ;) a księżnisia miała sesję foto do magazynu psiej mody. w tym sezonie modne są futerka trikolor (Johnny się załamał :D ) Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Matyk napisał(a):hehe no w końcu :)....widzę że Goldie ładnieje , taka mała kobietka się z niej robi :P no wiesz co :eviltong: jak to ładnieje :eviltong: doskonałe piękno nie może ładnieć :D :D :D :diabloti: cd zdjęć: później celowała w robieniu głupich min :D Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 to jedyny znany mi pies który się myje jak kot (może to wpływ chartów?) i jak zwykle najmniejszy obrywa najbardziej (Tessi to kamikadze, sama ich zaczepia, dostaje łomot, piszczy i leci zaczepiać dalej, dostaje łomot... i tak w kółko. ale jak Johnny przegnie to Tesiak spuszcza mu takie manto że Johnny tylko wieje przez całe mieszkanie) i ponownie Tesiak w akcji Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 kły pazury normalnie nie pogadasz :D a to kennel do którego wchodzą 2 jamniki, względnie Goldie się tam mieści ale jej ciasno. Johnny tam wpełza bo jest za wysoki :D kocha ten kennel miłością ogromną a namiętną, nic to że obok stoi duży normalny do którego może wejść - mały ciasny jest najlepszy - chociaż i tak nigdy się nie mieści do niego cały, albo głowa albo tyłeczek wystaje ;) a takie przetwory mam w słoikach na półkach Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 i nowy dywanik w kuchni na półce Tessi po imprezce koniec na dziś ;) Quote
kalyna Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 uwielbiam patrzeć na ten Twój zwierzyniec :) I ona są nie możliwe, Goldie piękne ząbki ma :) a Tesiak to w ogóle asiara jest :) skoro tak zaczepia :) i zazdroszczę, że macie tak wesoło ;) Quote
makot'a Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jakie Goldie ma złote pasemka za uszami! :-o A Johny ma fajną tą sierść - taką dredową :P Poza tym - ładnie to tak walki psów w domu urządzać? To nielegalne jest :eviltong: Quote
paniMysza Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 no nie moge:grin::grin::grin::grin::grin:jak ona na tym nosie śpi!:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
mychaaaaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzFmSXUX5I/AAAAAAAABq8/BX8oWMkb0KA/_CSC0126%20%282%29.JPG ojojoj co Tessi robi? :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzG36RyVkI/AAAAAAAABsg/OZy1WQXszPg/s512/_CSC0203-crop.JPG hahahah wygląda jak trupia czaszka z grzywką! :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzHsaZLMPI/AAAAAAAABts/JhxXDVY-Lv8/s576/_CSC0238.JPG hahahah grawitacja dziewczyny przyciąga ;) Fajnie maluchy się bawią :) Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 kalyna napisał(a):uwielbiam patrzeć na ten Twój zwierzyniec :smile: I ona są nie możliwe, Goldie piękne ząbki ma :smile: a Tesiak to w ogóle asiara jest :smile: skoro tak zaczepia :smile: i zazdroszczę, że macie tak wesoło ;-) dzięki :) Goldie się uczy na show ząbki pokazywać :D a Tessi to kamikadze-masochista jest jak jej nie sponiewierają kilka razy dziennie to cierpi :diabloti: makot'a;16653987 napisał(a):Jakie Goldie ma złote pasemka za uszami! :-o A Johny ma fajną tą sierść - taką dredową :P Poza tym - ładnie to tak walki psów w domu urządzać? To nielegalne jest :eviltong: Johnny ma taką sierść jak się go dobrze po kąpieli nie rozczesze. przyznaję bez bicia wrócił wilgotny z dworu a mi się nie chciało go robić - Asia go jutro wypiękni :loveu: Goldie ma pasemka za uszami w kolorze złotego karmelu, świetne są :) a walki psów... no cóż każdy ma jakieś hobby :eviltong: muszę dokupić amstaffa :diabloti: paniMysza napisał(a):no nie moge:grin::grin::grin::grin::grin:jak ona na tym nosie śpi!:grin: ona tak często :D mychaaaaa napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzFmSXUX5I/AAAAAAAABq8/BX8oWMkb0KA/_CSC0126%20%282%29.JPG ojojoj co Tessi robi? :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzG36RyVkI/AAAAAAAABsg/OZy1WQXszPg/s512/_CSC0203-crop.JPG hahahah wygląda jak trupia czaszka z grzywką! :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzHsaZLMPI/AAAAAAAABts/JhxXDVY-Lv8/s576/_CSC0238.JPG hahahah grawitacja dziewczyny przyciąga ;-) Fajnie maluchy się bawią :smile: dzięki Tessi tak często robi. ona wogóle jest zboczuch :diabloti: Goldie już zapowiedziałam że to zdjęcie pójdzie na piracką flagę :D a grawitacja to zło :diabloti: Quote
paniMysza Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 matko, tak będe tu siedziała bezczynnie cały dzień przy kompie, bo zaplanowałam sprzątanie i zmywanie naczyń i nie mogę sie zebrać! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! przepraszam za ten rozpaczliwy off:) Quote
makot'a Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jaga. napisał(a):dzięki :) Johnny ma taką sierść jak się go dobrze po kąpieli nie rozczesze. przyznaję bez bicia wrócił wilgotny z dworu a mi się nie chciało go robić - Asia go jutro wypiękni :loveu: Goldie ma pasemka za uszami w kolorze złotego karmelu, świetne są :) a walki psów... no cóż każdy ma jakieś hobby :eviltong: muszę dokupić amstaffa :diabloti: Bardzo ciekawie wygląda, taki nieuczesany :loveu: Dla mnie długowłose psy są fascynujące - boję się pomyśleć, jak wyglądałyby u mnie (:roll:), bo ja zawsze krótkowłose miałam i w przyszłości też mieć będę... ...moje piorę raz na rok, czeszę niewiele częściej :evil_lol: A amstaffa koniecznie :diabloti: paniMysza napisał(a):matko, tak będe tu siedziała bezczynnie cały dzień przy kompie, bo zaplanowałam sprzątanie i zmywanie naczyń i nie mogę sie zebrać! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! przepraszam za ten rozpaczliwy off:) To tak jak ja! Quote
paniMysza Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 i co począć! zeby nie było, że tak całkiem nic nie robię - wstawiłam własnie drugie pranie:) Quote
Sylwia K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZzG36RyVkI/AAAAAAAABsg/OZy1WQXszPg/s512/_CSC0203-crop.JPG hehehe super minka Quote
Matyk Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 hehe a już myślałem że tylko mój Mefi myje się jak kot hehe, coś im się w łebkach poprzestawiało, hehe a co do walk polecam Shar Pei w końcu po to były hodowane :P:P Quote
Jaga. Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Johnny się tak nie myje :diabloti: shar pei to by się przy tych diabłach zabił! wykończyłyby go w godzinę... paniMysza ja też miałam sprzątać, prać, pranie leży, psy zapuszczone :D nawet mi się nie chce sobie nic do jedzenia zrobić i siedzę głodna :diabloti: ale zakupy zrobiłam i kupiłam sobie nawet balerinki łiii... i to nawet ładniutkie. Quote
Recommended Posts