Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nietoperz Gacek ;)

a księżnisia miała sesję foto do magazynu psiej mody. w tym sezonie modne są futerka trikolor (Johnny się załamał :D )

Posted

Matyk napisał(a):
hehe no w końcu :)....widzę że Goldie ładnieje , taka mała kobietka się z niej robi :P

no wiesz co :eviltong: jak to ładnieje :eviltong: doskonałe piękno nie może ładnieć :D :D :D :diabloti:

cd zdjęć:

później celowała w robieniu głupich min :D

Posted

to jedyny znany mi pies który się myje jak kot (może to wpływ chartów?)

i jak zwykle najmniejszy obrywa najbardziej (Tessi to kamikadze, sama ich zaczepia, dostaje łomot, piszczy i leci zaczepiać dalej, dostaje łomot... i tak w kółko. ale jak Johnny przegnie to Tesiak spuszcza mu takie manto że Johnny tylko wieje przez całe mieszkanie)

i ponownie Tesiak w akcji

Posted

kły pazury normalnie nie pogadasz :D

a to kennel do którego wchodzą 2 jamniki, względnie Goldie się tam mieści ale jej ciasno. Johnny tam wpełza bo jest za wysoki :D kocha ten kennel miłością ogromną a namiętną, nic to że obok stoi duży normalny do którego może wejść - mały ciasny jest najlepszy - chociaż i tak nigdy się nie mieści do niego cały, albo głowa albo tyłeczek wystaje ;)

a takie przetwory mam w słoikach na półkach

Posted

uwielbiam patrzeć na ten Twój zwierzyniec :)
I ona są nie możliwe, Goldie piękne ząbki ma :) a Tesiak to w ogóle asiara jest :) skoro tak zaczepia :)
i zazdroszczę, że macie tak wesoło ;)

Posted

Jakie Goldie ma złote pasemka za uszami! :-o
A Johny ma fajną tą sierść - taką dredową :P
Poza tym - ładnie to tak walki psów w domu urządzać? To nielegalne jest :eviltong:

Posted

kalyna napisał(a):
uwielbiam patrzeć na ten Twój zwierzyniec :smile:
I ona są nie możliwe, Goldie piękne ząbki ma :smile: a Tesiak to w ogóle asiara jest :smile: skoro tak zaczepia :smile:
i zazdroszczę, że macie tak wesoło ;-)

dzięki :)
Goldie się uczy na show ząbki pokazywać :D a Tessi to kamikadze-masochista jest jak jej nie sponiewierają kilka razy dziennie to cierpi :diabloti:

makot'a;16653987 napisał(a):
Jakie Goldie ma złote pasemka za uszami! :-o
A Johny ma fajną tą sierść - taką dredową :P
Poza tym - ładnie to tak walki psów w domu urządzać? To nielegalne jest :eviltong:

Johnny ma taką sierść jak się go dobrze po kąpieli nie rozczesze. przyznaję bez bicia wrócił wilgotny z dworu a mi się nie chciało go robić - Asia go jutro wypiękni :loveu:
Goldie ma pasemka za uszami w kolorze złotego karmelu, świetne są :)
a walki psów... no cóż każdy ma jakieś hobby :eviltong: muszę dokupić amstaffa :diabloti:

paniMysza napisał(a):
no nie moge:grin::grin::grin::grin::grin:jak ona na tym nosie śpi!:grin:

ona tak często :D

mychaaaaa napisał(a):

dzięki

Tessi tak często robi. ona wogóle jest zboczuch :diabloti:
Goldie już zapowiedziałam że to zdjęcie pójdzie na piracką flagę :D
a grawitacja to zło :diabloti:

Posted

matko, tak będe tu siedziała bezczynnie cały dzień przy kompie, bo zaplanowałam sprzątanie i zmywanie naczyń i nie mogę sie zebrać! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
przepraszam za ten rozpaczliwy off:)

Posted

Jaga. napisał(a):
dzięki :)
Johnny ma taką sierść jak się go dobrze po kąpieli nie rozczesze. przyznaję bez bicia wrócił wilgotny z dworu a mi się nie chciało go robić - Asia go jutro wypiękni :loveu:
Goldie ma pasemka za uszami w kolorze złotego karmelu, świetne są :)
a walki psów... no cóż każdy ma jakieś hobby :eviltong: muszę dokupić amstaffa :diabloti:

Bardzo ciekawie wygląda, taki nieuczesany :loveu:
Dla mnie długowłose psy są fascynujące - boję się pomyśleć, jak wyglądałyby u mnie (:roll:), bo ja zawsze krótkowłose miałam i w przyszłości też mieć będę...
...moje piorę raz na rok, czeszę niewiele częściej :evil_lol:

A amstaffa koniecznie :diabloti:

paniMysza napisał(a):
matko, tak będe tu siedziała bezczynnie cały dzień przy kompie, bo zaplanowałam sprzątanie i zmywanie naczyń i nie mogę sie zebrać! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
przepraszam za ten rozpaczliwy off:)

To tak jak ja!

Posted

hehe a już myślałem że tylko mój Mefi myje się jak kot hehe, coś im się w łebkach poprzestawiało, hehe a co do walk polecam Shar Pei w końcu po to były hodowane :P:P

Posted

Johnny się tak nie myje :diabloti:
shar pei to by się przy tych diabłach zabił! wykończyłyby go w godzinę...

paniMysza ja też miałam sprzątać, prać, pranie leży, psy zapuszczone :D nawet mi się nie chce sobie nic do jedzenia zrobić i siedzę głodna :diabloti:

ale zakupy zrobiłam i kupiłam sobie nawet balerinki łiii... i to nawet ładniutkie.