Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matyk napisał(a):
Asiu nie gniewam absolutnie hehe, wręcz przeciwnie, ciesze się że napisałaś w prawdzie odpisałem Ci na maila ale mogę i na pw jeszcze raz to samo hehe
Heh no tak Jaga ma wpisane Cream i jakoś tak się przymierzam ale zmienic nie mogę hehe, jakoś tak on dla mnie morela a nijak ma się to jak ma wpisane, zresztą to dość częste u grzywek, hehe

bo grzywki sie wybarwiaja nasz Kolo jest morelowy jak sie urodził był rudy a teraz jest ktemowy i gdzie nie gdzie zostały mu rudwae kosmyki

Posted

heh no ja miałem nadzieje że Mefi zostanie jak dziadek ze strony matki (Sasquehanna Dardir) no ale na początku był ciemny pręgowany po urodzeniu potem beż z białym potem Cream a teraz to multicolor który bardzo mocno się rozjaśnia hehe

Posted

hehe oj tak choć czasem przeraza mnie że ciągle się zmienia hehe, w sumie przez pewien czas miał brązowe pasemko które teraz jest jasno żółte z brązową koncówą hehe paranoja, chyba tylko czysta biały się nie zmienia, inne kolorki jak w kalejdoskopie

Posted

ja se tak troche poczytuje ale za diachla nic nie wiem o waszych grzywkach i szczerze mowiac pelna podziwu jestem ze macie tak roznorakie psy mimo ze niby ta sama rasa hihihi
ja se grzecznie i cichutko poczekam na zdjecia

Posted

hehe Tekla bo grzywki już takie są że trudno przy nich nie wpaśc w zachwyt i ywyśc z podziwu :)
bosh Kasiu to jaki ona ma teraz kolor :P ... czasem mnie to drażni że takie niespodzianki mi z kolorem robi no ale wiadomo przyzwyczaje się... z 2 lub 3 grzywkami napewno łatwiej hehe :P:P <rozmarzony>

Posted

Jaga. napisał(a):
ja tylko obiady robię. w sumie lubię gotować :) wieczorem to mogę chodzić ale latem, nie cierpię zimna ;/

buu a ja nie cierpię gotować i piec... po prostu jestem chodzące antytalencie...
I ja właśnie o wiele bardziej wolę zimę niż lato :) ale to już chyba gdzieś pisałam...

Posted

Jakie tu się ciekawe dyskusje toczą
A że mąż ma dobrze...to dobrze :D

Ale dziewczyny - co to ma być?
Na spacerki to się razem chodzi! :mad:
Całym stadkiem, a nie osobno :P

A zima jest fajna przecież :eviltong:

kalyna antytalencie mówisz...to jak i ja. Chociaż od kiedy mieszkam sama zrobiłam galopujące postępy w umiejętności przygotowywania sobie jedzenia, więc chyba nie jest źle :razz:

Fotek nie ma, lanie powinno być naprawdę :mad: