Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w rodowodzie ma wpisane czarno biała ale ona ma dużo kremu :) tricolorka moja :) wymarzony tri, pierwszy grzywek który mnie przyprawił o szybsze bicie serca to był właśnie trikolorowy pp

Johnny bardzo ładnie stoi i kłusuje też fajnie, nie wiem tylko czy nie za wolno. natomiast mała to jest sprężyna i ciężko cokolwiek o jej kłusie (czyt. skokach) powiedzieć, zresztą ja się na tym aż tak dobrze nie znam. ale ćwiczymy, może w weekend zobaczysz małą w ruchu to coś więcej powiesz

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh no tak do zdjątek musimy się przyłożyć.
Jaga to widzisz ma wpisane czarno biała jest tricolor hehe mój gnojek ma wpisane szare z białymi znaczeniami, hehe a jest multicolorem z przewagą moreli :P ah te grzywki

Posted

Jaga. napisał(a):
w rodowodzie ma wpisane czarno biała ale ona ma dużo kremu :) tricolorka moja :) wymarzony tri, pierwszy grzywek który mnie przyprawił o szybsze bicie serca to był właśnie trikolorowy pp

Johnny bardzo ładnie stoi i kłusuje też fajnie, nie wiem tylko czy nie za wolno. natomiast mała to jest sprężyna i ciężko cokolwiek o jej kłusie (czyt. skokach) powiedzieć, zresztą ja się na tym aż tak dobrze nie znam. ale ćwiczymy, może w weekend zobaczysz małą w ruchu to coś więcej powiesz

Spoko pod Tobiasza ja podłaczymy on juz nie jednego szczena kłusować nauczyć a jak załapie o co w tym chodzi to bedzie tylko lepiej

Posted

Matyk napisał(a):
Jaga to widzisz ma wpisane czarno biała jest tricolor hehe mój gnojek ma wpisane szare z białymi znaczeniami, hehe a jest multicolorem z przewagą moreli :P ah te grzywki

matyk napisałam Ci e-majla z pracy odczytaj prosze tylko sie nie gniewaj za moją poufałosc dobrze mozesz mi odpisać na PW bo teraz w pracy mnie nie bedzie przez 3 dni
Głaski dla Mefisto

Posted

super jest Goldie!!! śliczna, bardzo mi się podoba w postawie, jak jeszcze obrośnie...:loveu: ahh. i ma fajne kolory, wydawało mi się po tych fotach 'leżanych' że kompletnie inne a tutaj super tricolorka z niej;)

Posted

Matyk napisał(a):

dziwne bo na bazie ma wpisane cream ;)

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Spoko pod Tobiasza ja podłaczymy on juz nie jednego szczena kłusować nauczyć a jak załapie o co w tym chodzi to bedzie tylko lepiej

super :) przy okazji zobaczysz Johnego w kłusie powiesz mi co poprawić

psyja napisał(a):
super jest Goldie!!! śliczna, bardzo mi się podoba w postawie, jak jeszcze obrośnie...:loveu: ahh. i ma fajne kolory, wydawało mi się po tych fotach 'leżanych' że kompletnie inne a tutaj super tricolorka z niej;-)

przecież mówiłam że ona jest tri ;) chociaż nie jest takim typowym trikolorkiem ale ma dużo kremu, część czarnego odrasta na krem
cieszę się że się podoba moje złotko :) obrasta ładnie, włos zapowiada się bardzo fajnie, ma zupełnie inny włos niż Johnny, ma go dużo więcej i jest gęściejszy a robi się ją jak marzenie. z takim włosem to bym mogła mieć nawet 3 pp ;)
dziś ją robiłam i robiłam i było mi tak miło że nie mogłam przestać :D

Posted

Asiu nie gniewam absolutnie hehe, wręcz przeciwnie, ciesze się że napisałaś w prawdzie odpisałem Ci na maila ale mogę i na pw jeszcze raz to samo hehe
Heh no tak Jaga ma wpisane Cream i jakoś tak się przymierzam ale zmienic nie mogę hehe, jakoś tak on dla mnie morela a nijak ma się to jak ma wpisane, zresztą to dość częste u grzywek, hehe

Posted

makot'a;16617626 napisał(a):
Och kurcze, dopiero teraz to przeczytałam :crazyeye:
Ja bym chyba nie dała rady tak...moje brudasy są prane raz na rok :evil_lol:

Ja Lailę kąpię raz w tygodniu i golę :eviltong:

https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZYTnodeJJI/AAAAAAAABj0/9m2qPGbfhd0/_CSC0357.JPG boska fotka :loveu:

https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZiK3cfQP-I/AAAAAAAABoM/uSbNRpHmv80/s576/_CSC0074.JPG piękna dziewczynka! :D

Jaga, mam nadzieję, że w niedzielę odwiedzisz nas na ringu w Legionowie ;)

Posted

nie wiem czy dam radę bo w niedzielę idę na spacer z Asią i jej powderami :loveu: ale może uda mi się choć na chwilkę wpaść. a może po wystawce skusicie się na mały spacer po wawie? czy musicie wracać od razu?

Posted

Jaga. napisał(a):
nie wiem czy dam radę bo w niedzielę idę na spacer z Asią i jej powderami :loveu: ale może uda mi się choć na chwilkę wpaść. a może po wystawce skusicie się na mały spacer po wawie? czy musicie wracać od razu?

W sumie nie musimy, ale ja nie mam pojęcia o której w ogóle taka wystawa się kończy :eviltong: i nie wiem czy moja jedenastoletnia siostra z nami nie przyjedzie bo jęczy, że chce zobaczyć wystawę.

Posted

[quote name='Jaga.']to będziecie mieć wesoło :eviltong:
a o której idą samki? na potwierdzeniu na pewno jest napisane

Tak? Zaraz sprawdzę :eviltong:

Ej, przyszło mi tylko to:

Nowy Dwór Maz. 2011-04-10, 2011-04-10
Potwierdzamy rejestrację zgłoszenia psa na wystawę w bazie Związku Kynologicznego. Wszystkie dane zostały sprawdzone.
Kopia tego potwierdzenia stanowi jedyną oficjalną podstawę do składania ewentualnych reklamacji.
Formalne potwierdzenie zostanie przesłane pocztą tradycyjną.

Podstawowe dane psa:
Imię: HONEY
Przydomek: The Glow Of The Snowy Star
Klasa: młodzieży
Rasa: Samoyed

A pocztą tradycyjną nic nie dostałam jeszcze.

Ale już na stronie ZKwP Legionowo sama znalazłam. http://www.zkwp-legionowo.pl/legionowo/wystawy/2011/wiosenna11/niedziela.pdf
O 11:20 w niedzielę.

Posted

to jak pocztą przyjdzie potwierdzenie to tam będzie napisane o której wchodzą samki. dziwne że jeszcze nie dostałaś, do mnie przyszło w tamtym tyg

Posted

Jaga. napisał(a):
to jak pocztą przyjdzie potwierdzenie to tam będzie napisane o której wchodzą samki. dziwne że jeszcze nie dostałaś, do mnie przyszło w tamtym tyg

A do mnie nic nie przyszło, ale ja późno zgłosiłam się, 21 marca.
Wychodzimy o 11:20 już znalazłam info. I w klasie młodzieży są 2 psy i 2 suczki.

Posted

wyszedł świetny! bardzo mi się podoba :) ale widzę że już wrzuciłaś banner, tylko musisz zmniejszyć rozmiar z 640 do 500, czyli powinien być taki

Posted

witam
wpadlam z rewizyta
alez wy tu gadacie a zdjec malo hihihi za to trojca nie do pobicia jest z tego co zdazylam zauwazyc
jak czas pozwoli to postaram sie przejzec wecej a i zapraszm jesli sie podobalo ponownie do nas

Posted

[quote name='Sylwia K']świetne macie banerki, ja tez sobie musze jakiś nowy zrobić
dziękuję :)
faktycznie przydałby się taki z Lusią i Ebolą :)

[quote name='dianusia921']Boże robisz tak piękne zdjęcia,że chciałabym każde skomentować...

dziękuję :) bardzo mi miło :)

[quote name='Tekla64']witam
wpadlam z rewizyta
alez wy tu gadacie a zdjec malo hihihi za to trojca nie do pobicia jest z tego co zdazylam zauwazyc
jak czas pozwoli to postaram sie przejzec wecej a i zapraszm jesli sie podobalo ponownie do nas
gadamy gadamy ale zdjęcia też są ;) ja zaglądam do Hektora od dawna :) i do jego sfory :)
o tak trójeczka nie do pobicia i czasem nie do zmęczenia niestety :D

a u nas wieczorami... czasami...

lecą niezłe filmy...

;)

Posted

kota hahahha :D ja już mam niezłego kota bo mam 3 psy :D
ale chciałabym mieć kota, ruska, tylko że teraz warunków nie mam bo mieszkam przy ulicy a chciałabym żeby to był kot wychodzący.