M&M&O&I Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 jeszcze troche zdjęć i moich przeróbek :) To by było na tyle narazie :)) Quote
małyskrzat Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Goldenmanka napisał(a):Irysek już w domu po fryzjerze :D jest przeeeeśliczny :) Tutaj był po wypicu całej miski wody dlatego te wąsiki takie mokre ;) o kurde wreszcie znalazłam to zdjęcie!:multi: wiedziałam że w czyjejś galerii je widziałam tylko nie pamiętałam gdzie. przekopałam galerię Oskarka,Phoebe i parę innych a dzisiaj rano przypomniałam sobie ze to musiało być u kogoś komu fryzjer na początku oszpecił psiaka. I jak zobaczyłam Twój banner to doznałam olśnienia i oto jest! ufff. to teraz mogę powiedzieć: ta fryzura jest po prostu REWELACYJNA!!! Bardzo mi się podoba!(aż sobie wydrukowałam i jak tylko mojemu odrosną włosy- bo też niestety miałam pH to też tak obetnę) Tylko że straciłam zaufanie do wszelkich fryzjerów i będę to robić sama. Z tym,że ja wybiorę wersję z kitką:lol: GRATULUJĘ TRAFNEGO WYBORU FRYZJERA! pozdrawiam Quote
tigrunia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ale Irysek śliczny :loveu: Czemu tak rzadko tu zaglądasz? Quote
Recommended Posts