M&M&O&I Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 czemu nikt nie odwiedza mojej galerii ?? :( kolejna fotka mordeczki mojej kochanej :) Quote
cuciola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 trzeba odwiedzac tez innych to inni beda odwiedzac ciebie...jednym swowem zaloz kampanie promocyjna galerii Iryska :D Quote
Kasia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Goldenmanka'] Faktycznie, prawie jak ksero mojego Fidelka! :multi: Te oczy, ten nochal kochany i mokry i zimny!!! Irysek jest przecudny :loveu::loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 nathaniel napisał(a):I tak wygląda piękny yorek, nie lubie wersji długowłosych ;) (kwestia gustu! ) :) patrzac na fotki to wersjia krotko wlosa jest sliczna widac caly pyszczek niunika i jego piekne oczka:):):):) chociaz nei powiem wersjia dlugo wlosa tez jest sliczna:) Quote
Alynkaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [ jejciuniu alez przesliczniusio tu wyglada!!!!!!!normalnie napatrzc sie nie moge......zabaweczka!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia22 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 a dlaczego na tych wakacyjnych fotkach nie ma piesia???? :roll: myślałam, ze to galeria Iryska.... a tui wakacyjne fotki, a pańcia go na wczasy nie zabrala.... :shake: Quote
M&M&O&I Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='Anusia22']a dlaczego na tych wakacyjnych fotkach nie ma piesia???? :roll: myślałam, ze to galeria Iryska.... a tui wakacyjne fotki, a pańcia go na wczasy nie zabrala.... :shake: Irysek był wtedy u babci :cool3: czasami się śmiejemy z rodzinką że tam ma nawet lepiej bo babcia jak piesek chce na rączki to go bierze i chodzi po domu :lol: .. daje różne smakołyki :evil_lol: btw. to jest galeria iryska ale pomyslałam że dam też moje fotki z wakacji :eviltong: Quote
marlena924 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A gdzie nowe fotki :mad: Taki ładny bannerek, a fotek brak :( Quote
Nadia86 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Goldenmanka..no mowilam ze was odwiedze:)..slodki piesio i tez jasniutki..a czemu zdjec z lat szczeniecych nie masz?? Quote
M&M&O&I Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 No to dawno nie dawałam nic.. :P Fotki w nowym ubranku :) :lol: Teraz fotki z dzisiaj :) po kąpieli :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dresiasz ahhaah :D::D cudma psinka :):) Quote
M&M&O&I Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 nowe fotki dam jak tylko naprawie aparat bo zepsuty. :P Quote
Rinuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Irysek jest sliczny:loveu::loveu::loveu: a w avatarku to kto?? :cool3: Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Piękna psinka!! No i jaki ciuch ma:D Świetny jest! Pozdrowionka Quote
M&M&O&I Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Irysek już w domu po fryzjerze :D jest przeeeeśliczny :) Tutaj był po wypicu całej miski wody dlatego te wąsiki takie mokre ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Goldenmanka']Irysek już w domu po fryzjerze :D jest przeeeeśliczny :) Tutaj był po wypicu całej miski wody dlatego te wąsiki takie mokre ;) Hihi gdyby nie to, ze pieski Nasze roznia sie kolorkami to moglabym sie pomylic jezeli mialabym odgadywac po fryzurce ktory to moj hihi Cudnie wyglada Irysek, jest nie do poznania :loveu: Quote
M&M&O&I Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 mi też sie strasznie podoba :)) jeszcze trzy zdjecia :) "no już nie błyskaj mi po oczach ;-)" Quote
M&M&O&I Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Magda podobno jak Pani chciała mu koło łapek wyciąć to ją gryzł i musiała mu kaganiec założyc :lol: Quote
madziulka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ślicznie wygląda :loveu: jak ważna jest dobra fryzjerska ręka :razz: ... My też wybieramy się zmienić fryz na bardziej wiosenny :lol: Quote
Recommended Posts