koosiek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Proszę, zerknijcie na wątek innego Ptysia - szczeniaka z uciętymi paluszkami... http://www.dogomania.pl/threads/193467 Quote
Nutusia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Super wieści z poniedziałku! I Gajka i Ptynio już głaskani i kochani! :) Quote
eloise Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jestem_wredna napisał(a):Będą jakieś foteczki? na pewno :) Quote
Ulka18 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No to wreszcie wypatrywane zdjecia Ptysia. W tym smutnym dniu jakies malutkie pocieszenie. Quote
Ra_dunia Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Ulka - dzisiaj nie jest smutny dzień - to Wszystkich Świętych. Należy wspominać radosne chwile spędzone z tymi, co odeszli. Jutro jest Dzień Zaduszny i to jest właśnie smutniejsze święto. Ptyś jakie ma krzywe nóżki! Jest przesłodki :D Cudownie uśmiechnięty pysio w objęciach Pani :D Quote
Ulka18 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 U mnie niestety jest za duzo osob, ktore odeszly, a nas garstka tych, ktorzy zostali. Dlatego to dla mnie nigdy nie bedzie radosne swieto, ani radosne wspomnienia nie zrownowaza bólu po odejsciu. Quote
Ra_dunia Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Ulka18 napisał(a):U mnie niestety jest za duzo osob, ktore odeszly, a nas garstka tych, ktorzy zostali. Dlatego to dla mnie nigdy nie bedzie radosne swieto, ani radosne wspomnienia nie zrownowaza bólu po odejsciu. Mam to nieszczęście, że jestem najmłodsza w rodzinie i śmierć towarzyszy mi od zawsze... odkąd pamiętam... i nie była to śmierć osób starszych, bo pierwszy odszedł mój 17letni brat, gdy ja miałam zaledwie 5 lat. Może dlatego inaczej podchodzę do tej sprawy. Może dlatego chcę pamiętać tylko to, co dobre, radosne wspomnienia, szczęśliwe chwile spędzone razem... I mam nadzieję, ze inni gdy ja odejdę nie będą płakać na moje wspomnienie, a uśmiechać się, myśląc, jaka byłam. Ból zostaje zawsze, ale często warto uśmiechnąć się przez łzy. A o tych, co odeszli pamięta się zawsze, a nie tylko w jeden dzień, wyznaczony przez KK ;-) Quote
eloise Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 a cioci Ra_duni przy okazji... sto lat! :) jako szczęśliwy nie-posiadacz karty kredytowej mogę w zmian wesprzeć Mielczaki ;) może być? ;) Quote
Ra_dunia Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 hahaha ;) może być też zwykła płatnicza - ale Mielczaki to jak najbardziej! Niestety nie był takiego kejsu :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ciocia Radunia ma dzisiaj urodziny ? Bo imieniny sprawdzalam, nie wypadaja dzisiaj. Quote
MagdaNS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ciocia Ra_dunia ma dzisiaj urodziny :tort: Ptyś dzisiaj też radosny :) A ja potrafię beczeć w każdy dzień w roku, za tymi, co odeszli za szybko z mojego życia, bo ich odejście zamieniło moje życie w piekło na wiele lat... Tak, staram się pamiętać dobre chwile, te ciepłe wspomnienia pozwalały mi przetrwać gorsze czasy, ale łatwo nie jest, bez względu na to, czy jest 1 listopada czy 10 maja, ale najgorsze jest Boże Narodzenie... Quote
Ra_dunia Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Fakt - mi też zawsze najbardziej przykro w Boże Narodzienie... Dziękuję za życzenia :) Nie ma to jak 18cie lat ;) Quote
halcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 To i ja się dolączam do życzeń!A Ptys ma zawaliście radosny pychol!Taka uroda i natura no i dobry domek oczywiscie! Quote
Nutusia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ciociu Radku - najserdeczniejsze myśli przesyłamy urodzinowo! A Ptyśko - no po prostu szczęście, szczęście i jeszcze raz szczęście! Quote
eloise Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 a ja urodziłam się w wigilię, a moi rodzice ponad 20 lat sprzedawali ozdoby bożonarodzeniowe :) i mam nadzieję, że BN będzie mi się zawsze dobrze kojarzyć! :) Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Sto lat!!!! Kochanej ?Ra duni!:new-bday: Quote
jestem_wredna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Śliczne foteczki, no i śliczny Ptyś! :loveu: Quote
Recommended Posts