Ulka18 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A co jest potrzebne ze schroniska? Bylysmy z Halcia 2 tygodnie temu. Teraz nie jezdzimy, bo upaly!, psy wylewaja wode, mimo, ze garnki stoja i sa zaiweszane w specjalnych stojakach. Poza tym remonty, remonty, malowanie, wczoraj bylo czipowanie calego schroniska. Wg mnie duzo sie zmienilo, poprawilo, gdyby tylko spacerniak wygospodarowac, to mogloby byc. Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Ulka - nic nie jest potrzebne :) Dogo po prostu myślała, że tam ktoś codziennie bywa i ma kontakt z Ptysiem ;) Jasne, że dużo się zmienia na dobre. Ale psiaki trzeba wyciągać, bo sama wiesz, że więcej ich przybywa niż wybywa :( Quote
Nutusia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Trzymam kciukasy, żeby się Ptyś Pani spodobał. Jeśli się na niego zdecyduje, trzeba jej będzie zafundować w ramach rewanżu prawdziwego, słudziuteńkiego ptysia! :) Quote
karolciasz28 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Podesłałam Ptysia, również drugiej Pani, bo jak na razie tamta się nie odzywa... Quote
Ra_dunia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Dogo07 napisał(a):To dlaczego chcą zamknąć schronisko :( ? To jeszcze nic pewnego. Zmiany są dobre, więc na pewno je docenią. Ptyśku, mam nadzieję, że do mojego powrotu będziesz już w nowym domku. Cioteczki - ja jadę na tygodniowe wywczasy, więc proszę pilnujcie Ptyśka :) Quote
eloise Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 pilnujemy :) Ptysiu, bądź grzeczny i idź do domu :) Quote
Ulka18 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Na razie jest tylko dobre zapytanie o Radusia, o Ptysia nikt nie pyta. Ale moze trzeba zrobic tak jak z Radusiem, to fragment maila od Pani zainteresowanej Radusiem : Podobną suczke miałam przez 13 lat. Był to około 3 miesięczny szczeniak znaleziony przez koleżanke, nikt jej nie chciał i tak trafiła do mnie, była bardzo mądra i przekochana, a że była bardzo podobna do Corgi Pembroke dlatego bliżej zainteresowałam się tą rasą. Dlatego szukałam w necie hodowców tej rasy i natrafiłam na "Lisiura" , rozmawiałam z Panem Redlickim i to On dał mi namiary na Radusia. Mieszkam w miejscowości koło Rzeszowa w domku jednorodzinnym, piesek miałby tu bardzo dobrze. Quote
MagdaNS Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Chyba tak trzeba będzie zrobić, on bardzo podobny :) A ja wczoraj na stronie muzzy'ego w galerii zdjęć jakie robił psiakom, znalazłam psa niemal klonika mojej Kolusi :). Piesek ma dom, nie ma wątku na dogo to nic więcej nie wiem, ale na zdjęciach - wypisz wymaluj Kolusia, no może panienka ma ciut dłuższe futerko ;) Quote
eloise Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ptyś się lansuje :) http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=13826&id=119021964809957 Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ulka18 napisał(a):Na razie jest tylko dobre zapytanie o Radusia, o Ptysia nikt nie pyta. Ale moze trzeba zrobic tak jak z Radusiem, to fragment maila od Pani zainteresowanej Radusiem : Ulka - Ptyś też jest na forum corgi :) i Gajunia :) i jeszcze parę innych psiaków z mieleckiego schroniska. Mamy oddzielny wątek jako "corgi w potrzebie". Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Ptysiek przypomina się na pierwszej :) Quote
gazzy Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Radunia, on ma jakieś ogłoszenia prócz tego allegro ? Quote
eloise Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ptyś lansuje się jeszcze na facebooku, poza tym nie ma ogłoszeń Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 A ja mu nie robiłam ogłoszeń?? Ciotki czemu się nie upominacie?? :razz::razz::evil_lol: Dobra to jak zdąże sdzisiaj to mu zrobię dzisiaj jak nie to jutro ;-) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Matko, dziewczyny, jak wam na to wszystko starcza czasu? Ja ostatnio szukam bardzo intensywnie pracy i pobudzam umysł do myślenia przed obroną magisterki i na resztę mi już siły brakuje. Ciotce eloise teksty obiecałam, ale jestem taka wypompowana umysłowo, że nie daję rady nic wymyślić. Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Matko, dziewczyny, jak wam na to wszystko starcza czasu? Ja ostatnio szukam bardzo intensywnie pracy i pobudzam umysł do myślenia przed obroną magisterki i na resztę mi już siły brakuje. Ciotce eloise teksty obiecałam, ale jestem taka wypompowana umysłowo, że nie daję rady nic wymyślić. Ja z kolei usiłuję szukać domków dla moich dwóch znajdek, ale każda czynność związana z techniką (przegrywanie zdjęć, wgrywanie, przesyłanie...) zajmuje mi tyle czasu, że nie wiem czy domki się znajdą w tej pięciolatce :( Na szczęście kochane, lotniejsze Ciocie nam pomagają! Za to mogę się zająć tekstami - oj, pisać to ja lubię! :) Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Nutusia - to na co czekasz? Pisz kochana! To bardzo na dogo potrzebne, tym bardziej, że po kilki/kilkunastu/kilkudziesięciu tekstach mózg się człowiekowi buntuje i odmawia dalszej współpracy. Ulka - czy Ptyś allegro ma jeszcze aktywne? odnawiałaś mu? Edit - właśnie widzę, że jeszcze ma. Kończy się dzisiaj. Ulka - to ja małego mogę przejąć i Ciebie trochę odciążyć ;) Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dla Ptysia, czy dla innego pieska? Dawajcie listę i zabieram się do pracy. Ale... nie ma nic za darmo! W zamian za moją wenę, poproszę o pomoc w ogłoszeniach i banerki dla moich podopiecznych - Krecika i Niteczki! :) Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 dawaj linki :) Banerki zrobię dzisiaj i oferuję allegro :) Ptyś ma super tekst od Jeleny :D Ale inne Mielczaki czekają. Eloise zajmuje się profilem na FB, to na pewno podeśle prośbę o teksty dla konkretnych psiaków ze strony schroniska ;) http://www.mielec.bezdomne.com/ W moim podpisie jak klikniesz na "i wiele innych" to też przekieruje Cię na wątek mieleckiego schroniska na dogo :) Quote
Ulka18 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Radunia, jakie mu zrobisz allegro? Bo ja mam go na zwyklej aukcji. Innych ogloszen nie robilam. FB robi dobra robote, na pewno jest tam spory ruch i reklama idzie w swiat. Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 zrobię mu wyróżnione ;) niech ma :) Jak na zwykłe to i tak miał całkiem dużo wejść... Quote
Recommended Posts