karolciasz28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Później zabiorę się za Ptysia.:loveu::loveu: Ale on jest cudny:lol: Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Dziękuję za banerek :D (BOSKI!), allegro (REWELACJA!) wspieranie, ogłaszanie, rozpływanie się nad nieprzeciętną ptysiową urodą :D Bila - ja też właśnie chciałam zmienić sygnaturę i mi nie pozwala. Traktuje sygnaturę jako wiadomość, i wypisuje bzdury, że można mieć tylko 2 obrazki w wiadomości... Nawet nie mogę sobie tekstu usunąć, że mnie nie ma. Jest też chyba problem z edycją pierwszych postów... Nie wszystkie się daje edytować. Wychodzi na to, że tradycyjnie dogo znowu wariuje. Quote
eloise Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 powiedzcie mi, kiedy dogo nie wariowało? ja nie mogę sobie przypomnieć tych czasów ;) Quote
Piromanka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Łał! Fajnie przeczytać swój tekst w ogłoszeniu! :) To jest jeden z najlepszych tekstów ogłoszeniowych, jakie widziałam!!!!! Utalentowana dziewczynka! :-) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Jelena - i stało się, zostałaś mianowana etatową twórczynią tekstów dla Mielczaków :) Wynagrodzenie - wielka satysfakcja gdy któryś z psiaków znajdzie dom :razz: Eloise - mamy tekstowy urlop :evil_lol: A może spółka? Jelena pisze teksty, Eloise wrzuca ogłoszenia na portale, a ja pilnuje, żeby wszystko się zgadzało i było w terminie :evil_lol::diabloti: Żarcik taki :evil_lol: Quote
eloise Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 a ja proponuję, żeby Jelena napisała teks dla Iliana! :) bo mi pomysłu brak :) Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Popieram :) A wszystkie miłośniczki Ptysia były u jego klona Radusia? Może tak je w pakiecie pchnąć? Gdy adoptujesz Radusia mamy dla Ciebie Ptysia gratis :D Może jakiś miłośnik słodkości się złapie na promocję :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/189581-*RADU%C5%9A*-o-sarnich-oczach-czeka-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-w-schronisku-w-Mielcu. Quote
karolciasz28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dziewczyny nie dam rady zrobic dziś ogłoszeń jestem normalnie zawalona po uszy..;);) Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Ra_dunia']Popieram :) A wszystkie miłośniczki Ptysia były u jego klona Radusia? Może tak je w pakiecie pchnąć? Gdy adoptujesz Radusia mamy dla Ciebie Ptysia gratis :D Może jakiś miłośnik słodkości się złapie na promocję :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/189581-*RADU%C5%9A*-o-sarnich-oczach-czeka-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-w-schronisku-w-Mielcu. No nie......:) w pakiecie......:) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 eloise napisał(a):a ja proponuję, żeby Jelena napisała teks dla Iliana! :) bo mi pomysłu brak :) Dawać link, to zrobię. Tylko chyba dzisiaj już nie zdążę, bo za godzinę wraca luby z pracy i też potrzebuje kompa. Ps. Ciotki sprawiłam sobie nowe okulary i dogo jakieś takie wyraźniejsze jest! :D Quote
Ra_dunia Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Jelena Muklanowiczówna'] Ps. Ciotki sprawiłam sobie nowe okulary i dogo jakieś takie wyraźniejsze jest! :D O cholipka, to dobrze, że naszych zdjęć nie ma tylko śliczne pieski :D Nam jeszcze takie okulary by się przydały, które poprawiałyby nie tyle wygląd a działanie dogo ;) Link do wątku Ilianka tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/189087-Ilian-ONek-z-Mielca-czeka-na-dom-w-Hoteliku-u-Murki Ptyś wybaczy, że tak sobie linki do innych mielczaków na jego wątku wstawiamy ;) Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Ptysiek! a gdzie Ty tak daleko spadłeś?? Dalej marsz do góry, przypomnieć się wielbicielkom :D A wiecie ile Ptysiek ma wyświetleń????? 744 :crazyeye: i tylko 2 moje :eviltong: Może on już jest adoptowany? :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Bo to bardzo ladny chlopaczek jest.....:):) Quote
Ra_dunia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Pewnie bidula siedzi i czeka na domek... Mam nadzieję, że szybko się ktoś po niego zgłosi. Quote
Onaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A czy ktoś tam w schronisku go w ogóle odwiedza :( ? Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Z tego co wiem, dziewczyny już rzadziej do schroniska jeżdżą - zwłaszcza, że większość wolontariuszek jest tak na prawdę spoza Mielca. Trzeba by było sprawdzić, czy nikt się nie wybiera do schroniska na ogólnym wątku mieleckim. Quote
Onaa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Aha, myślałam, że jest z Ptysiem taki bezpośredni kontakt. Quote
karolciasz28 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Podesłałam Ptysia pewnej Pani.:kciuki::kciuki: Quote
MagdaNS Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 No to trzymamy kciuki, żeby kochany Maluszek znalazł dobry domek! Quote
bila1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 schronisko w Mielcu ma problemy; jeśli do końca sierpnia nie poprawią się warunki bytowe psów, chcą je zamknąć :( Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Już na mieleckim było pisane... :( Ale to chyba nie pierwszy raz gdy grożą zamknięciem. Na całe szczęście wszystkie psy już zaczipowane i zaszczepione. Karolcia - super! Mocno trzymam kciuki, żeby maluch podbił Pani serce ;) Quote
Onaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Faktycznie tam są takie ciężki warunki dla piesków ? Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dogo - zależy jak na to spojrzeć. Chyba jedno z nielicznych schronisk, gdzie psy mają nadwagę ;) (można od razu poznać, czy psiak dopiero trafił, czy już długo siedzi). Nikt nie usypia tam starych psów, ani agresywnych, nawet chorych. Ale jest przepełnienie. Nowe boksy powolutku są budowane i to jeszcze głównie dzięki pomocy prywatnych osób. Miasto ma tak na prawdę schronisko gdzieś. Łoży na psy jakieś śmieszne sumy. Szczepienia też zostały pokryte z prywatnych pieniędzy (i fundacyjnych). Miasto nic na to nie przeznaczyło. A później dziwili się, że zwierzęta chorowały. Dodatkowo schronisko z tego co wiem jest w mieście i to na dodatek blisko cegielni (lub jakiegoś innego zakładu). Pył źle wpływa na oczy zwierząt :( Nie jest to na pewno wzorcowe schronisko, ale nie jest to też mordownia jakich wiele w PL. Nigdy tam nie byłam a sytuację znam z wątku mieleckiego i ze strony schroniska. Quote
Recommended Posts