Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za banerek :D (BOSKI!), allegro (REWELACJA!) wspieranie, ogłaszanie, rozpływanie się nad nieprzeciętną ptysiową urodą :D

Bila - ja też właśnie chciałam zmienić sygnaturę i mi nie pozwala. Traktuje sygnaturę jako wiadomość, i wypisuje bzdury, że można mieć tylko 2 obrazki w wiadomości...
Nawet nie mogę sobie tekstu usunąć, że mnie nie ma.
Jest też chyba problem z edycją pierwszych postów... Nie wszystkie się daje edytować. Wychodzi na to, że tradycyjnie dogo znowu wariuje.

Posted

Jelena Muklanowiczówna napisał(a):
Łał! Fajnie przeczytać swój tekst w ogłoszeniu! :)

To jest jeden z najlepszych tekstów ogłoszeniowych, jakie widziałam!!!!!
Utalentowana dziewczynka! :-)

Posted

Jelena - i stało się, zostałaś mianowana etatową twórczynią tekstów dla Mielczaków :)
Wynagrodzenie - wielka satysfakcja gdy któryś z psiaków znajdzie dom :razz:

Eloise - mamy tekstowy urlop :evil_lol:

A może spółka? Jelena pisze teksty, Eloise wrzuca ogłoszenia na portale, a ja pilnuje, żeby wszystko się zgadzało i było w terminie :evil_lol::diabloti:
Żarcik taki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Popieram :)

A wszystkie miłośniczki Ptysia były u jego klona Radusia?
Może tak je w pakiecie pchnąć? Gdy adoptujesz Radusia mamy dla Ciebie Ptysia gratis :D Może jakiś miłośnik słodkości się złapie na promocję :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/threads/189581-*RADU%C5%9A*-o-sarnich-oczach-czeka-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-w-schronisku-w-Mielcu.
No nie......:) w pakiecie......:)

Posted

eloise napisał(a):
a ja proponuję, żeby Jelena napisała teks dla Iliana! :) bo mi pomysłu brak :)

Dawać link, to zrobię. Tylko chyba dzisiaj już nie zdążę, bo za godzinę wraca luby z pracy i też potrzebuje kompa.

Ps. Ciotki sprawiłam sobie nowe okulary i dogo jakieś takie wyraźniejsze jest! :D

Posted

[quote name='Jelena Muklanowiczówna']
Ps. Ciotki sprawiłam sobie nowe okulary i dogo jakieś takie wyraźniejsze jest! :D
O cholipka, to dobrze, że naszych zdjęć nie ma tylko śliczne pieski :D Nam jeszcze takie okulary by się przydały, które poprawiałyby nie tyle wygląd a działanie dogo ;)

Link do wątku Ilianka tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/189087-Ilian-ONek-z-Mielca-czeka-na-dom-w-Hoteliku-u-Murki
Ptyś wybaczy, że tak sobie linki do innych mielczaków na jego wątku wstawiamy ;)

Posted

Ptysiek! a gdzie Ty tak daleko spadłeś??
Dalej marsz do góry, przypomnieć się wielbicielkom :D

A wiecie ile Ptysiek ma wyświetleń????? 744 :crazyeye: i tylko 2 moje :eviltong:
Może on już jest adoptowany? :evil_lol:

Posted

Z tego co wiem, dziewczyny już rzadziej do schroniska jeżdżą - zwłaszcza, że większość wolontariuszek jest tak na prawdę spoza Mielca.
Trzeba by było sprawdzić, czy nikt się nie wybiera do schroniska na ogólnym wątku mieleckim.

Posted

Już na mieleckim było pisane... :(
Ale to chyba nie pierwszy raz gdy grożą zamknięciem.
Na całe szczęście wszystkie psy już zaczipowane i zaszczepione.

Karolcia - super! Mocno trzymam kciuki, żeby maluch podbił Pani serce ;)

Posted

Dogo - zależy jak na to spojrzeć.
Chyba jedno z nielicznych schronisk, gdzie psy mają nadwagę ;) (można od razu poznać, czy psiak dopiero trafił, czy już długo siedzi). Nikt nie usypia tam starych psów, ani agresywnych, nawet chorych. Ale jest przepełnienie. Nowe boksy powolutku są budowane i to jeszcze głównie dzięki pomocy prywatnych osób. Miasto ma tak na prawdę schronisko gdzieś. Łoży na psy jakieś śmieszne sumy.
Szczepienia też zostały pokryte z prywatnych pieniędzy (i fundacyjnych). Miasto nic na to nie przeznaczyło. A później dziwili się, że zwierzęta chorowały.
Dodatkowo schronisko z tego co wiem jest w mieście i to na dodatek blisko cegielni (lub jakiegoś innego zakładu). Pył źle wpływa na oczy zwierząt :(
Nie jest to na pewno wzorcowe schronisko, ale nie jest to też mordownia jakich wiele w PL.
Nigdy tam nie byłam a sytuację znam z wątku mieleckiego i ze strony schroniska.