Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Ptyś na początku października zamieszkał w nowym domu :)
Powodzenia PTYSIAKU :loveu:

Kolejne oczka wpatrują się we mnie prosząc o pomoc.
Należą do rudego z Ostrowca, który nawet nie ma imienia :-(.
Ot po prostu - mieszkaniec boksu 36. Jeden z setek mieszkańców schroniska w Mielcu.

Oczka jednak wpatrują się tak intensywnie, że nie mogę się oprzeć i zakładam ich właścicielowi wątek ;)
Kto wie, może ktoś go tu wypatrzy, zakocha się i podaruje dom...:roll:

A oto i właściciel w całej okazałości - niewielki, jamnikowaty, jasnobrązowy piesek około 4-5 letni.

[/FONT] [FONT=Verdana]
[/FONT] [FONT=Verdana]
Ponoć jest bardzo spokojny i grzeczny, nie szczeka. Ale jakżeby mogło być inaczej skoro ma się wygląd aniołka :loveu:

[/FONT] [FONT=Verdana]

[/FONT] [FONT=Verdana]

[/FONT] [FONT=Verdana]A taki z niego wielkopies :evil_lol::

[/FONT] [FONT=Verdana]

[/FONT]

Już od dziś - bezimienny rudy z Ostrowca
to:loveu: PTYŚ :loveu:

[SIZE=2]Mamy nadzieję, że nowe imię będzie początkiem jego nowego, słodkiego życia :loveu:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o ogłoszenia dla malucha. Bez nich nie ma szans...

No zobaczcie jak on baaaardzooo prosi o domek...

banerek:
od Bila1 :loveu:

tekst do ogłoszeń:

od Jeleny Muklanowiczównej :loveu:

Masz ochotę na coś słodkiego? Oferujemy Ci jedynego w swoim rodzaju Ptysia! Ma 4 nogi, ogonek, różowy jęzorek i piękne brązowe oczy. Osłódź sobie i jemu życie - przygarnij go. Ptysio jest malutki, ma około 4 lata i spotkał go smutny los - wylądował w schronisku. Pomimo przykrych doświadczeń, zachował radość i chęć życia. Jest wesoły, pomerduje ptysiowym ogonkiem i jest wzorowo grzeczny. Nie trzeba się wahać ani chwili. Jedyna taka okazja, kiedy można zjeść ciastko i mieć ciastko. Słodki Ptyś czeka na swój domek, pełną miskę i odrobinę miłości. Więc jak będzie? Poczęstujesz się Ptysiem?

ogłoszenia:
allegro: http://allegro.pl/slodki-ptys-miks-jamnika-i-corgi-i1205238366.html

Posted

[quote name='Ra_dunia']Ciii... jeszcze nie wiadomo jak ma na imię ;) Może jakieś inne słodkie dostanie :D Albo nazwiemy go Terminator :D lub Casanowa :evil_lol:Mnie sie tez PTYS podoba. Zaden tam Casanowa.

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Masz ochotę na coś słodkiego? Oferujemy Ci jedynego w swoim rodzaju Ptysia! Ma 4 nogi, ogonek, różowy jęzorek i piękne brązowe oczy. Osłódź sobie i jemu życie - przygarnij go. Ptysio jest malutki, ma około 4 lata i spotkał go smutny los - wylądował w schronisku. Pomimo przykrych doświadczeń, zachował radość i chęć życia. Jest wesoły, pomerduje ptysiowym ogonkiem i jest wzorowo grzeczny. Nie trzeba się wahać ani chwili. Jedyna taka okazja, kiedy można zjeść ciastko i mieć ciastko. Słodki Ptyś czeka na swój domek, pełną miskę i odrobinę miłości. Więc jak będzie? Poczęstujesz się Ptysiem?

:D Macie ciotki!

Posted

Radunia, ja Cię lojalnie uprzedzam - każdy kolejny mieszkaniec mojej wypasionej budy pod Kampinosem będzie musiał miał imię nadane przez... Ciebie! :) Wszystkie te cukiereczki i ciasteczka są po prostu BOSKIE! :)