Ra_dunia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [FONT=Verdana]Ptyś na początku października zamieszkał w nowym domu :) Powodzenia PTYSIAKU :loveu: Kolejne oczka wpatrują się we mnie prosząc o pomoc. Należą do rudego z Ostrowca, który nawet nie ma imienia :-(. Ot po prostu - mieszkaniec boksu 36. Jeden z setek mieszkańców schroniska w Mielcu. Oczka jednak wpatrują się tak intensywnie, że nie mogę się oprzeć i zakładam ich właścicielowi wątek ;) Kto wie, może ktoś go tu wypatrzy, zakocha się i podaruje dom...:roll: A oto i właściciel w całej okazałości - niewielki, jamnikowaty, jasnobrązowy piesek około 4-5 letni. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] Ponoć jest bardzo spokojny i grzeczny, nie szczeka. Ale jakżeby mogło być inaczej skoro ma się wygląd aniołka :loveu: [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]A taki z niego wielkopies :evil_lol:: [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT]Już od dziś - bezimienny rudy z Ostrowca to:loveu: PTYŚ :loveu: [SIZE=2]Mamy nadzieję, że nowe imię będzie początkiem jego nowego, słodkiego życia :loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Bardzo proszę o ogłoszenia dla malucha. Bez nich nie ma szans... No zobaczcie jak on baaaardzooo prosi o domek... banerek: od Bila1 :loveu: tekst do ogłoszeń: od Jeleny Muklanowiczównej :loveu: Masz ochotę na coś słodkiego? Oferujemy Ci jedynego w swoim rodzaju Ptysia! Ma 4 nogi, ogonek, różowy jęzorek i piękne brązowe oczy. Osłódź sobie i jemu życie - przygarnij go. Ptysio jest malutki, ma około 4 lata i spotkał go smutny los - wylądował w schronisku. Pomimo przykrych doświadczeń, zachował radość i chęć życia. Jest wesoły, pomerduje ptysiowym ogonkiem i jest wzorowo grzeczny. Nie trzeba się wahać ani chwili. Jedyna taka okazja, kiedy można zjeść ciastko i mieć ciastko. Słodki Ptyś czeka na swój domek, pełną miskę i odrobinę miłości. Więc jak będzie? Poczęstujesz się Ptysiem? ogłoszenia: allegro: http://allegro.pl/slodki-ptys-miks-jamnika-i-corgi-i1205238366.html Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Zmiany zacznijmy od nadania mu imienia :) Niech na dobry początek ma już od razu coś własnego :D Jak dla mnie to on jest Ptyś :) Kto ma inne propozycje? :cool3: Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Ciii... jeszcze nie wiadomo jak ma na imię ;) Może jakieś inne słodkie dostanie :D Albo nazwiemy go Terminator :D lub Casanowa :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Ra_dunia']Ciii... jeszcze nie wiadomo jak ma na imię ;) Może jakieś inne słodkie dostanie :D Albo nazwiemy go Terminator :D lub Casanowa :evil_lol:Mnie sie tez PTYS podoba. Zaden tam Casanowa. Quote
Onaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kolejny słodziak :). Ptyś jest fajne, i tak się słodko miło kojarzy, oczywiście jeśli ktoś lubi ptysie ;). Ale kto ich nie lubi. Quote
MagdaNS Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zdecydowanie Ptyś :) Słodziak nieprzeciętny ;) Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 No dobra :) Ogłaszam więc wszem i wobec iż od dziś rudy z ostrowca to PTYŚ :D Quote
Onaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Rudy mieszkańcu boksu xx już nie jesteś bezimienny, jesteś od dzisiaj Ptysiem :). I już masz swoich fanów, słodziaczku ! Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Tekst do ogłoszeń: Masz ochotę na coś słodkiego? Oferujemy Ci jedynego w swoim rodzaju Ptysia! Ma 4 nogi, ogonek, różowy jęzorek i piękne brązowe oczy. Osłódź sobie i jemu życie - przygarnij go. Ptysio jest malutki, ma około 4 lata i spotkał go smutny los - wylądował w schronisku. Pomimo przykrych doświadczeń, zachował radość i chęć życia. Jest wesoły, pomerduje ptysiowym ogonkiem i jest wzorowo grzeczny. Nie trzeba się wahać ani chwili. Jedyna taka okazja, kiedy można zjeść ciastko i mieć ciastko. Słodki Ptyś czeka na swój domek, pełną miskę i odrobinę miłości. Więc jak będzie? Poczęstujesz się Ptysiem? :D Macie ciotki! Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Pięknie dziękuję za słodki tekst :) Widzę, że faklub się powiększa :D bardzo dobrze ;) Quote
Nutusia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Radunia, ja Cię lojalnie uprzedzam - każdy kolejny mieszkaniec mojej wypasionej budy pod Kampinosem będzie musiał miał imię nadane przez... Ciebie! :) Wszystkie te cukiereczki i ciasteczka są po prostu BOSKIE! :) Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ptys jest super.....:) Ciekawe skad sie biore takie cudenka.....:):) Quote
agusiazet Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Faktycznie kopia Radusia, tylko oczęta inne:) Quote
bila1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 jak Wy to robicie, że macie po 5 bannerków, a mnie dogo pokazuje, że mogę mieć tylko 2? Quote
bila1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 i gdzie tu sprawiedliwość? a maszynka i tak ma problemy z liczeniem, bo mam przecież 3 obrazki :D Quote
Ulka18 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ptys wyroznione allegro w spadku po Myszce od Kaskadaffik : http://allegro.pl/show_item.php?item=1164354046 Quote
Aimez_moi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Piekne allegro.....:) piekny modele.....modelek....:):) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Łał! Fajnie przeczytać swój tekst w ogłoszeniu! :) Quote
Recommended Posts