Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Stawka i wyniki Krajowej Wystawy Psów Rasowych w Chojnicach, 01-08-2010 r. sędzia: Zbigniew JAKUBOWSKI SUKI kl.puppy MSUMARI'S AZA ALOUA - w.o.3 PEACH ANGEL Asiaczek FCI - w.o.2 PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - w.o.1, Best Puppy:multi: kl.p Nirse KIBIBI - dosk.1, CWC. kl.ch LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG4!!!!!!!:multi: Sędzia na BOG - p. Borkowski Jak jamnicze wróci z urlopu, to uzupełni wyniki i może jakies fotki wstawi...? Strrrasznie jestem ciekawa, jak to moje dziewczyny na "P" - Pinka i Zinka - poradziły sobie z tremą debiutanta:) No i ogromne gratulacje za "szaleństwo" na ringach; BOG4 dla Sajdusi, hohohoho... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Bardzo dziękuję za gratulacje i szybko działający serwis informacyjny. My już wróciłyśmy z wczasów i jakieś zdjęcia sie wygrzebie (ależ ja mam zaległości foto z tymi wystawami ...). Pogoda dopisała, było gorąco czyli tak jak basenji lubią więc ładnie się pokazywały. Wszystkim wystawcom bardzo dziękuję za miłe chwile i ciekawe rozmowy - w takiej atmosferze z przyjemnością spędza się czas :). Szczególne gratulacje dla debiutantek Pinki i Zinki oraz Julci - naszego nowego młodego prezentera. Julcia pokazywała Zinkę i zdobyła swoje pierwsze 5 punktów, a pokazując szczeniaka to nie taka łatwa sprawa - brawo dziewczyny, oby tak dalej. Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No to zaczynamy. Najpierw dziewczyny z klasy szczeniąt :) oczywiście najpierw chciały się poznać a potem najlepiej się pobawić, ale im nie dali i jeszcze kazali stać w takich śmiesznych pozach ...stoją w kolejności MSUMARI'S AZA ALOUA PEACH ANGEL Asiaczek FCI PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 PEACH ANGEL Asiaczek FCI - w.o.2 i ze swoją młodą prezenterką :) to debiut obu dziewczyn :) Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI - w.o.1, Best Puppy nie ma jak pokłony przed sędzią ;) Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 i czas na dorosłe panienki klasa pośrednia Nirse KIBIBI - dosk.1, CWC. klasa championów LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG4 Quote
jamnicze Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Porównanie o rasę trzeba się ładnie ustawić (sędzia obserwuje) no i gdzie ten mój medal? no to zmiatamy stąd, w końcu będę mogła pobawić się z dziewczynami :) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 jamnicze, bardzo fajna relacja (jak zwykle). Jeszcze raz gratuluję i cieszę się z Waszego miejsca na pudle:) Skradnę kilka fotek "moich" dziewczyn, OK? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 OK :) chyba znajdą się jeszcze jakieś fotki z finałów ;) Quote
Recommended Posts