eunice Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Czesc. mam boksera od ponad pol roku, znaleziony w lesie, ma m.w 6lat, imie gizmo. pozdrawiam :) Quote
e.v.a Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 witanko :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Akadna Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To raczej nam miło wirać kolejną bokseromaniaczkę. BOKSOWIROZA GÓRĄ!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hippies Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Eunice śliczny ten Twój psiak :loveu: Witaj u nas :loveu: Quote
eunice Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witaj Hippies! Dzieki, choc to nie moja zasluga ze jest ladny ;) Quote
żywa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witamy Wszystkich:multi: Bywam tu juz od dosc dawna, ale jeszcze nic nie pisalam. Jestem szczesliwa mamusia dwoch bokserzych coreczek Pestki i Belki, obie panny ze schronu, znaczy dokladnie Pestka spod schronu, bo zabralismy Ja od dotychczasowych wlascicielek. Belka ma ok. 7 lat, a Pestka ok. 9 miesiecy i jest to duet niesamowity, bija sie, kochaja, bronia wzajemnie, walcza ze soba o zarcie i zabawki. Uciechy z nimi co niemiara to takie pierwsze zdjecie panienek jeszcze "Na Paluchu" Belka - biala, Pestka - pregowana Quote
Bodziulka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pestkę już poznałam osobiście, teraz musze poznać Belkę :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ale ładny tandemik, WITAMY :) http://img358.imageshack.us/img358/7986/bialaipesiahn8.jpg Quote
żywa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :Cool!: dzieki za mile powitanie, a co do tandemiku, to jeszcze nam brakuje do kompletu jasnobrazowej panny i bedzie trojca :), ale chyba mnie TZ z domu wyrzuci:shake: Quote
eunice Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj Żywa. cudowne psy masz!!:) pozdr. p.s jak sunie reaguja na koty na dworzu? Quote
Agga Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witamy witamy! Żywa masz dwa cudowne bokserki:diabloti: Quote
żywa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzieki, milo nam :lol: :lol: :lol: co do kotow, to jeszcze nie mamy doswiadczen, gorzej z ptakami : golebiami i srokami. Pestka usiluje za nimi fruwac, a co za tym idzie mnie tez uczy latac:shake: Quote
ferraribox Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :loveu: Pozdrowienia dla wszystkich bokseromaniaków,kochająch swoje fafluny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
żywa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a jak Ich nie kochac? Chociaz broja okropnie, ale te oczeta, siadzik i wogole "przepraszam, ale nie obiecuje poprawy" mnie to powala :lol: Quote
Kitka20 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='żywa']Dzieki, milo nam :lol: :lol: :lol: co do kotow, to jeszcze nie mamy doswiadczen, gorzej z ptakami : golebiami i srokami. Pestka usiluje za nimi fruwac, a co za tym idzie mnie tez uczy latac:shake: Tal tak wiem coś o tym:shake: polowanie na skrzydlate coś co lata to jedna z ulubionych zabaw Tequili. Ostatnio miałam serce w gardle bo spuszczona poleciała za gołębiem a on jakiś niekumaty i za wolno się wybijał w powietrze ale zdążył uciec uff. Ja w szoku ale naszczęście nie byłam naocznym świadkiem morderstwa, tzn nie wiem czy ona goni ptaki bo ją to bawi czy jakby złapała to by krzywdę mu zrobiła ale wole już uważać:lol: Quote
Recommended Posts