mifelka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 bardzo proszę o radę osoby doświadczone jaki trymer nabyc dla wyżła szorstkowłosego? słyszałam wiele pozytywnych opinii o trymerach firmy mars, ale niestety są drogie:look3: zresztą jest ich wiele ..więc troszkę tracę głowę :ekmm: z góry dziękuję.... Quote
ramzes Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Kup trymer marsa M326, ale najlepsze są własne palce :lol: Quote
aga1215 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ramzes napisał(a):Kup trymer marsa M326, ale najlepsze są własne palce :lol: Myślisz że palcami można prędzej i dokładniej ? :hmmmm: - też jestem na kupnie i Twoja opinia mnie rozczarowała... Quote
ramzes Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Szybciej może nie ale z całą pewnością dokładniej. Niby dlaczego rozczarowała cię moja odpowiedź? Podałem przecierz rodzaj trymera. Jak nie chcesz to nie kupuj. Quote
ramzes Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Sorki chciałem napisać "przecież" :lol: Ups !!! Quote
aga1215 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ramzes napisał(a):Szybciej może nie ale z całą pewnością dokładniej. Niby dlaczego rozczarowała cię moja odpowiedź? Podałem przecierz rodzaj trymera. Jak nie chcesz to nie kupuj. Bo wyobraziłam sobie, że to trymerem będzie nie tylko szybciej ale i dokładniej - zamówię tego marsa, dzięki :lol: Quote
Recommended Posts