Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ale patrzcie. ogłoszenie na benkach dało jakąś skuteczność. mamy w gronie fanów benkowego Cynka elinke :)) (nawet nie wiedziałam, że na benkach jesteś :p )

Posted

ooo i małgorzattę też witamy :):)
kurde, gdzie jest zbiorczy wątek astów, jamników, itp? Cynek będzie najpopularniejszym wielorasowcem na całej dogomanii!

Posted

Sankja napisał(a):
No ale patrzcie. ogłoszenie na benkach dało jakąś skuteczność. mamy w gronie fanów benkowego Cynka elinke :)) (nawet nie wiedziałam, że na benkach jesteś :p )

Czasami bywam to tu to tam, chociaż na benkach dawno już nie byłam. ;)

Posted

Wydaje mi się, że chłopak ma szanse. Chociaż trudno tu cokolwiek przewidzieć. Szkoda tylko, że w tych kędziorach Cynek miał tak mało zrobionych zdjęć.

Posted

elinka napisał(a):
Wydaje mi się, że chłopak ma szanse. Chociaż trudno tu cokolwiek przewidzieć. Szkoda tylko, że w tych kędziorach Cynek miał tak mało zrobionych zdjęć.

Wtedy nie pozwalał do siebie dojść!W sobote spróbujemy wziąc go na spacer!Może uda sie zrobic fajniejsze zdjęcia!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
A zCynek był dziś Fionką na spacerku i zachowuje się jak mały ciągniczek :siara:

JUż się cieszę, bo na pewno zrobiłyście zdjęcia :-D pokażcie nam tego benko-pudla w całości, na wyprostowanych łapinach