KWL Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 beka napisał(a):Ciagle trudno mi uwierzyć że psy trafiaja do schronu z powodu starosci. Myślę że ludziom schron nie kojarzy sie z tym czym jest w rzeczywistosci :( Dokładnie tak jest. W ciągu kilku ostatnich dni mieliśmy kilkoro gości w schronisku którzy byli dość mocno zaskoczeni po konfrontacji swoich wyobrażeń ze schroniskową rzeczywistością... Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie mogę przestać o niej mysleć :( a na wątku wiatr... Quote
morisowa Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 mysza 1 napisał(a):Boże, pęknie mi serce :( Jest dla niej jakieś miejsce na oku? Na razie nie. Zaraz napiszę pw do Renaty5, czy znalazło by się u niej miejsce. Jakieś inne propozycje? Najlepsze by było domowe DT... ludwa napisał(a):a ja mam pytanie o łaciatka po lewej. Czy on nie trafił do azylu z rembertowa ok roku temu? Bo kręcił się podobny, też zaczęło mu się coś dziać z oczami ale zanim znalazłam jakiejś miejsce itp to zaginął. I siedzi mi w głowie Łaciatek, czyli Leopold trafił na Paluch w grudniu 2009. Na lewe oko nie widzi, prawe ma chore, uszkodzona dolna powieka. Jest stary i (chyba) głuchy. Poza tym kochane i wdzięczne psisko do osób, które już zna - ma zaufanie. mysza 1 napisał(a):No dobra, to po ile na hotel dajemy? Musimy ją wyciągnąć. Kto pomoże rozsyłać wątek? Bardzo proszę o pomoc w reklamowaniu wątku! Quote
gusia0106 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie mogę przestać o niej mysleć :( a na wątku wiatr... No ja jestem. Ale co z tego. Quote
morisowa Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Czy chociaż bezpieczna na razie w boxie? Griza ma w boksie spokojne psy, stare jak ona sama. Choć obecnie to ona jest w najgorszym stanie. "Konkurować" może jedynie z Lukrecją. Do tego jest Leopold - ten łaciaty ze zdjęć i jeszcze Dino, najmłodszy, najzdrowszy i najżywszy za to bardzo grzeczny i ustępliwy. Inną sprawą jest brak porządnej diagnostyki, brak przyzwoitych warunków dla starszej damy.. [quote name='Tora&Faro']Może faktycznie zadeklarujmy jakieś kwoty....no i wątek trzeba rozsyłać, nie ma wyjścia. nie mogę zadeklarować więcej niż 20 zł miesięcznie niestety Ja dodam 10 zł deklaracji. Kto jeszcze? Quote
morisowa Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 na forum owczarków: http://owczarki.eu/forum/showthread.php?t=1661 Quote
Tora&Faro Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 morisowa napisał(a): Ja dodam 10 zł deklaracji. Kto jeszcze? Prosimy o wsparcie dla suni.... Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Tora&Faro napisał(a):A wiadomo ile musimy zebrać? Ile musimy zebrac aby pomoc psiej gwiazdeczce? Quote
morisowa Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 mysza 1 - dziękuję! Ceny w hotelach są od 300 do 600 zł miesięcznie, na razie mamy 50 zł deklaracji. Napisałam zapytanie o miejsce do Renaty5, wiem, że zajmuje się staruszkami. Z tego co się orientuję to do Astaroth jest kolejka. Ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce, gdzie warto dobijać się o przyjęcie Grizy? Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mało tych deklaracji póki co:shake: Malo.......... dopiszcie moje 10 zl........ Quote
anett Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mam miejsce u Astaroth dla staruszka w domu - wszystkie swoje na razie rozlokowałam więc chętnie odstąpię je dla Grizy ale to niewiele zmienia bo trudno powiedzieć kiedy miejsce się zwolni - albo któryś ze staruszków znajdzie dom albo... W każdym bądź razie może być jako rezerwowe. Grizę widziałabym u Czarodziejki - w hospicjum dla starych ONków, ale Diana chwilowo zapsiona na maxa. Jest jeszcze nowo otwarty hotelik u Lilki kolo Kluczborka - kameralny na razie tylko 5 boksów, duży ogród, obok las, wetka przyjeżdża do hoteliku. Mam tam swojego ostatniego ONka z odzysku - polecam!! Quote
ulka 1108 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Iwonko, mnie tez możecie zapisać na 10 zł stałej Quote
Lionees Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Morisowa,odpowiadam na Twoje pytanie odnośnie suni-niestety nie mogę jej wziąć,bo Lady by ja zjadła:shake:Nie mam kojcy,nie miałabym jak oddzielić dziewczyn w nocy,a Lady zrobiła się Panią na włościach i rządzi niemiłosiernie;)No bałabym sie zostawic dziewczyny same:roll:.A może do ZuziM,albo do Kikou-one mają tylko staruszki,tylko nie wiem jak z miejscami.Może ZuziaM będzie miała coś wolnego,bo miała dostawiać kojce,popytajcie Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A taki nowy hotel w Teresinie? gdzieś był wątek ale nie wiem czy warunki domowe, ponoć mogą być. Zaraz poszukam. Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cioteczki przepraszam was i Grizabelkę za offa :oops::oops::oops::oops: zapraszam na super bazarek dla Lisia http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00 super książki :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: całe mnóstwo, biżuteria, kosmetyki, zajrzyjcie koniecznie:lol::lol::lol: Quote
Ania i Kajber Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Miejsce moze też miec jeszcze DONKA, mysza1 zna telefon. Quote
P78 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Przepraszam, że tak na wątku Gryzi :(, ale potrzebuję pomocy w sprawie też ONkowatej :( Też szukam choćby hoteliku, ale widzę, że lipnie sprawy stoją ...:( http://www.dogomania.pl/threads/190274-WYRZUCONY-Z-AUTA!-KOCZUJE-W-LESIE!!!-POMÓŻCIE-W-URATOWANIU-ON-ka!-BŁAGAM!!!?p=15128423#post15128423 :( :( :( Quote
Tora&Faro Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Podniosę chociaż dziewczynkę....tyle tych nieszczęść ostatnio:( Quote
Aimez_moi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Sliczna Damo .....:) pokazujemy sie wszystkim.....:) Quote
anett Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Morisowa jakie namiary do ogłoszeń? [quote name='mysza 1']Bardzo lipnie niestety.:-( Z miejscami nie jest najgorzej, max lipnie to wygląda z kasą...:shake: A tu link do wątku nowo otwartego hoteliku koło Kluczborka, o którym pisałam: http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Hotelik sprawdzony, kameralny, tylko 5 boksów, ogromny ogród dla psiaków, spacery po lesie, opieka weta i przede wszystkim wspaniali Opiekunowie. W hoteliku u Lilki jest mój ostatni ONek: http://www.dogomania.pl/threads/190321-ONek-Leo-potworny-stan-zapalny-uszu-POMOCY!!!-potrzebny-ka%C5%BCdy-grosik-na-leczenie!!! Miejsce dla Grizy byłoby od zaraz, koszt 360zł/m-c. Quote
Recommended Posts