Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile ona może mieć latek? Bo w tekście podane mam tylko że starsza. Bardzo proszę o odpowiedź.

A przy okazji i tu napiszę że jestem nią oczarowana, naprawdę piękny ON.

Posted

Jakieś orzechy się po domu pętają - sporo leży w kuchni, ale czy one włoskie to ja nie wiem, nie krzyczą "Forza Italia", co w sumie świadczy tylko o tym że nie są włoskimi kibicami ;-P
Ile Griza ma lat ? Chyba tylko ona sama wie, może mieć 8 czy 12 ale ostatnio zachowuje się jakby miała góra 3 :-)

Posted

U Grizki wszystkow porządku jak na babcię ale mam parę ale... Dużo się drapie, ma tłustą sierść i taki dziwny do określenia zapach. Wiecie co to moze być? Dodam, ze je czerwoną Nutrę a to bardzo delikatna karma.

Posted

Je karmę dla alergików... Sierść jest tłusta. Grizie za jakieś półtora tygodnia zabraknie tabletek na stawy. Czy mam je kupić czy ktoś np mi je prześle? Kończy się tez działanie kropelek przeciwkleszczowych.

Posted

Drapała się, miała tłustą sierść i brzydko pachniała? Griza dostawała leki na wątrobę, potem miała mieć jeszcze raz badania ale w końcu nie miała:( ?Nie wiem co robić, mój lekarz nie wypalił więc z nim już nawet nie próbuję.

Posted

Napisałam smsa do Morissowej i czekam na jej odpowiedz - chyba, ze ktoś z Was jest upoważniony do podejmowania decyzji w kwestii zdrowia Grizy. Badania mogę zrobić nawet jutro rano.