Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj, nieadnie...en pies ma szansę na dom - juz nie takie onki domy znajdowały:P
tylko cioteczki muszą się zabrać do ogłoszeń...

Zdjecia są, opis też - tylko rączek do ogłoszeń brak :(

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ale fajna dziewczyna z Grizy:loveu:...zwłaszcza fotki z kamieniem mi się podobają:) a piłeczki też lubi, czy tylko w kamieniach gustuje?;)

Piłeczki tylko mocne bo inne przegryza, to samo z patykami:)

Posted

Tu jest mój pies :)
Mam dwa podręczniki do angielskiego 1A, 1B,, NEW BINGO " Anny Wieczorek, ale bez płyt CD, cena na nich jest 33,00 zł. Mogę je przekazać komuś w Warszawie do sprzedania na ,, skarpętę" dla Grizabelli. Można je sprzedać po 20,00 zł każdy lub mniej zawsze to grosz do grosza :). Podręczniki nowiutkie, kupiłam dwa zestawy( zawsze mam jakieś wpadki z kupowaniem podręczników) minusem jest tylko to, że są podpisane na wewnętrznej okładce.

Mam też album do zdjęć nowiutki, zafoliowany myślę, że za 10,00 zł też uda się go sprzedać.
Osobiście do megi: Coś ty z tym psem zrobiła:mad:gruby jest jak pączek w maśle:lol:.

Posted

Joanna B napisał(a):
Tu jest mój pies :)
Mam dwa podręczniki do angielskiego 1A, 1B,, NEW BINGO " Anny Wieczorek, ale bez płyt CD, cena na nich jest 33,00 zł. Mogę je przekazać komuś w Warszawie do sprzedania na ,, skarpętę" dla Grizabelli. Można je sprzedać po 20,00 zł każdy lub mniej zawsze to grosz do grosza :). Podręczniki nowiutkie, kupiłam dwa zestawy( zawsze mam jakieś wpadki z kupowaniem podręczników) minusem jest tylko to, że są podpisane na wewnętrznej okładce.

Mam też album do zdjęć nowiutki, zafoliowany myślę, że za 10,00 zł też uda się go sprzedać.
Osobiście do megi: Coś ty z tym psem zrobiła:mad:gruby jest jak pączek w maśle:lol:.

Tak w ramach wyjaśnienia to właśnie Asia adoptowała na siebie Grizę:) Także teoretycznie jest właścicielem:)
Asiu, jak nikt się nie zgłosi to ja od Ciebie odbiorę fanty na bazarek i albo sama zrobię (pierwszy raz) albo komuś przekaże, kto na pewno zrobi to lepiej.

Posted

idusiek napisał(a):
ale ze jak to? że płaci za nią tak? nie ,ze Asia ją wzieła do siebie?

Hallo dziewczyny - Asia adoptowała ją na siebie ze schroniska:) Griza szuka domu jak najbardziej i ustawicznie:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Podręczniki mogę spokojnie wystawić jeśli nie ma kto tego zrobić:)

A możecie się dogadać na pw w tej sprawie? To ja już nie będę się to pchać, a obie jesteście z Warszawy.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Postaram się zaraz trzasnąć fotki i wystawić:)

Zagadałam Cie i teraz masz tyły ;)

W ogłaszaniu mogę pomóc. Jest jakiś tekst? Bo ja beznadziejne piszę ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):

Fajnie było pogadać:) a bazarek już się wyprodukował;)

Teksty piszesz wyśmienite Kochana, ja zawsze z Twoich korzystam:loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):

Iwonko, pomożesz z ogłoszeniami? Griza już by chciała mieć domek a Ty piszesz fajne, rzeczowe teksty:)

Posted

Jeśli ktoś ma chwilę czasu i troszkę dobrych chęci zrobić jakieś ogłoszenia, to uprzejmie proszę-tekst z naszych ogłoszeń:

Grizabela to piękna, pogodna starsza owczarka. Wciąż spragniona kontaktu z człowiekiem, łagodna, wesoła i chętna do wspólnej zabawy. Nie pobiegnie już tak chyżo jak młody pies, ale wciąż chce biec. Jest towarzyska, kontaktowa i potrafi ułożyć sobie relacje z innymi psami. Nie jest uległa, ale także nie dominująca, po prostu dba o szacunek dla starszej damy :-).
Jej ludzie którym oddała swe najlepsze lata porzucili ją na starość, jak niepotrzebną zużytą rzecz. Griza bardzo ciężko to odchorowała. Jednak gdy w końcu odwrócił się jej los i dał jej szansę, uchwyciła i wykorzystała ją. Tak jak jeszcze niedawno gasła z dnia na dzień pogrążona w apatii i wspomnieniach, dziś równie szybko wraca do zdrowia i radośnie spędza czas.
Griza czeka na człowieka który da ciepły dom na jesień jej życia.