idusiek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 bannerek : ciotki a wiecie jak ona aportuje? jak szczeniak ! Wykopała sobie sama kamień, żeby tylko sie z nią pobawić- kochana suczynka... Quote
megii1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Tylko nie wiem czy ona ma już odnowione ogłoszenia... Chyba ma stare z fotkami ze schronu:( Quote
idusiek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 oj, nieadnie...en pies ma szansę na dom - juz nie takie onki domy znajdowały:P tylko cioteczki muszą się zabrać do ogłoszeń... Zdjecia są, opis też - tylko rączek do ogłoszeń brak :( Quote
morisowa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Wtorek mam wolny i biorę się za ogłaszanie cudeńka :) Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ale fajna dziewczyna z Grizy:loveu:...zwłaszcza fotki z kamieniem mi się podobają:) a piłeczki też lubi, czy tylko w kamieniach gustuje?;) Quote
megii1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ale fajna dziewczyna z Grizy:loveu:...zwłaszcza fotki z kamieniem mi się podobają:) a piłeczki też lubi, czy tylko w kamieniach gustuje?;) Piłeczki tylko mocne bo inne przegryza, to samo z patykami:) Quote
Joanna B Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Tu jest mój pies :) Mam dwa podręczniki do angielskiego 1A, 1B,, NEW BINGO " Anny Wieczorek, ale bez płyt CD, cena na nich jest 33,00 zł. Mogę je przekazać komuś w Warszawie do sprzedania na ,, skarpętę" dla Grizabelli. Można je sprzedać po 20,00 zł każdy lub mniej zawsze to grosz do grosza :). Podręczniki nowiutkie, kupiłam dwa zestawy( zawsze mam jakieś wpadki z kupowaniem podręczników) minusem jest tylko to, że są podpisane na wewnętrznej okładce. Mam też album do zdjęć nowiutki, zafoliowany myślę, że za 10,00 zł też uda się go sprzedać. Osobiście do megi: Coś ty z tym psem zrobiła:mad:gruby jest jak pączek w maśle:lol:. Quote
megii1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Joanna B napisał(a):Tu jest mój pies :) Mam dwa podręczniki do angielskiego 1A, 1B,, NEW BINGO " Anny Wieczorek, ale bez płyt CD, cena na nich jest 33,00 zł. Mogę je przekazać komuś w Warszawie do sprzedania na ,, skarpętę" dla Grizabelli. Można je sprzedać po 20,00 zł każdy lub mniej zawsze to grosz do grosza :). Podręczniki nowiutkie, kupiłam dwa zestawy( zawsze mam jakieś wpadki z kupowaniem podręczników) minusem jest tylko to, że są podpisane na wewnętrznej okładce. Mam też album do zdjęć nowiutki, zafoliowany myślę, że za 10,00 zł też uda się go sprzedać. Osobiście do megi: Coś ty z tym psem zrobiła:mad:gruby jest jak pączek w maśle:lol:. Tak w ramach wyjaśnienia to właśnie Asia adoptowała na siebie Grizę:) Także teoretycznie jest właścicielem:) Asiu, jak nikt się nie zgłosi to ja od Ciebie odbiorę fanty na bazarek i albo sama zrobię (pierwszy raz) albo komuś przekaże, kto na pewno zrobi to lepiej. Quote
Ania i Kajber Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 FAJNIE, że Gryzi sie udało. Popatzrcie na naszą Bertę: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4983 Ta to ci dopiero dzikuska-jak chce ja przytulić do warczy i probuje chapnać, ale smakołyki, bardzo proszę..:-). Fajna jest, chociaż trudna. Quote
idusiek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ale ze jak to? że płaci za nią tak? nie ,ze Asia ją wzieła do siebie? Quote
megii1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 idusiek napisał(a):ale ze jak to? że płaci za nią tak? nie ,ze Asia ją wzieła do siebie? Hallo dziewczyny - Asia adoptowała ją na siebie ze schroniska:) Griza szuka domu jak najbardziej i ustawicznie:) Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Podręczniki mogę spokojnie wystawić jeśli nie ma kto tego zrobić:) Quote
megii1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Podręczniki mogę spokojnie wystawić jeśli nie ma kto tego zrobić:) A możecie się dogadać na pw w tej sprawie? To ja już nie będę się to pchać, a obie jesteście z Warszawy. Quote
Tora&Faro Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 megii1 napisał(a):A możecie się dogadać na pw w tej sprawie? To ja już nie będę się to pchać, a obie jesteście z Warszawy. Jasne, już piszę do Asi. Quote
Aimez_moi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kochaniutka......:) lansujemy sie.......:) Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Melduję że odebrałam podręczniki i album od Asi...wieczorem wystawię:) Quote
megii1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Melduję że odebrałam podręczniki i album od Asi...wieczorem wystawię:) Ale szybka akcja:)Ja jestem już zainteresowana albumem:) Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 megii1 napisał(a):Ale szybka akcja:)Ja jestem już zainteresowana albumem:) Postaram się zaraz trzasnąć fotki i wystawić:) Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Proszę bardzo:) i oczywiście serdecznie zapraszam:) http://www.dogomania.pl/threads/192878-Mini-bazarek-dla-Grizy-%29-do-23.09.-do-godz.-20.00?p=15384774#post15384774 Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tora&Faro napisał(a):Postaram się zaraz trzasnąć fotki i wystawić:) Zagadałam Cie i teraz masz tyły ;) W ogłaszaniu mogę pomóc. Jest jakiś tekst? Bo ja beznadziejne piszę ;) Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Zagadałam Cie i teraz masz tyły ;) W ogłaszaniu mogę pomóc. Jest jakiś tekst? Bo ja beznadziejne piszę ;) Fajnie było pogadać:) a bazarek już się wyprodukował;) Teksty piszesz wyśmienite Kochana, ja zawsze z Twoich korzystam:loveu: Quote
megii1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Zagadałam Cie i teraz masz tyły ;) W ogłaszaniu mogę pomóc. Jest jakiś tekst? Bo ja beznadziejne piszę ;) Iwonko, pomożesz z ogłoszeniami? Griza już by chciała mieć domek a Ty piszesz fajne, rzeczowe teksty:) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 megii1 napisał(a):Iwonko, pomożesz z ogłoszeniami? Griza już by chciała mieć domek a Ty piszesz fajne, rzeczowe teksty:) Myślałam, że beznadziejne. Pewnie, że pomogę ;) Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Grizula........domku szukamy.......:) Quote
KWL Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Jeśli ktoś ma chwilę czasu i troszkę dobrych chęci zrobić jakieś ogłoszenia, to uprzejmie proszę-tekst z naszych ogłoszeń: Grizabela to piękna, pogodna starsza owczarka. Wciąż spragniona kontaktu z człowiekiem, łagodna, wesoła i chętna do wspólnej zabawy. Nie pobiegnie już tak chyżo jak młody pies, ale wciąż chce biec. Jest towarzyska, kontaktowa i potrafi ułożyć sobie relacje z innymi psami. Nie jest uległa, ale także nie dominująca, po prostu dba o szacunek dla starszej damy :-). Jej ludzie którym oddała swe najlepsze lata porzucili ją na starość, jak niepotrzebną zużytą rzecz. Griza bardzo ciężko to odchorowała. Jednak gdy w końcu odwrócił się jej los i dał jej szansę, uchwyciła i wykorzystała ją. Tak jak jeszcze niedawno gasła z dnia na dzień pogrążona w apatii i wspomnieniach, dziś równie szybko wraca do zdrowia i radośnie spędza czas. Griza czeka na człowieka który da ciepły dom na jesień jej życia. Quote
Recommended Posts