Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

migdalena, dzięki
malibo57, tak ja zbieram - nie wysyłałam jeszcze nr konta, bo póki pies jest w schronisku ciężko cokolwiek zrobić
APSA - dzięki za deklarację a z transportu na pewno suńcia skorzysta :)

To aktualna lista deklaracji miesięcznych:
20 - Tora&Faro
10 - morisowa
20 - mysza 1
10 - Aimez_moi
10 - ulka 1108
10 - Beka
50 - Malibo57
20 - APSA
____
150 zł

Mysza 1 załatwiła wstępnie domowe miejsce dla Grizabelli. Koszt z karmą 12 zł/doba czyli około 360 zł miesięcznie. Brakuje nam 210 zł miesięcznych deklaracji. Sunia byłaby normalnie w mieszkaniu, z resztą psów. Miejsce jest choćby od zaraz. Po adopcji ze schroniska zrobimy badania - na to fundusze już są.

Prosimy o stałe deklaracje, zanim wyciągniemy sunię, musimy mieć większą część uzbieraną.

Posted

APSA napisał(a):
Może zmienić tytuł na bardziej dramatyczny?
Wspomnieć, że jej dni są policzone, że może mieć przerzuty, że możemy nie zdążyć z pomocą.

Właśnie, szkoda, żeby siedziała w tym smrodzie :(

Bardzo prosimy o deklaracje dla suni.

Posted

Sprawa nabiera tempa :) Hotelik zgodził się przyjąć sunię od zaraz a na zapłatę cierpliwie poczekać :)
W tym momencie dogrywamy różne szczegóły-terminy (adopcja, badania, transport).

Bardzo, bardzo prosimy o deklaracje, choć po 5 zł!

Posted

Upały nie sprzyjają takim staruszkom :(:(:(.
Trzeba się śpieszyć .
Moja deklaracja to 10zł miesięcznie ale postaram się wpłacać więcej jak tylko będę w stanie.
Nie ma możliwości juto jej zabrania już?

Posted

Czyli mamy już deczko więcej niż połowę - 190 z 360 zł :multi: Dziękujemy beataczl i Diegula :modla:
Jeśli się nic nie skomplikuje to już tylko kilka dni, może nawet mniej dzieli Grizabelę od opuszczenia schroniska. Grizuś trzymaj się - to już zaraz !

Posted

Wiem... zaglądałem dziś do niej dwa razy - zaraz po południu i chwilę przed wyjściem. Po południu się podniosła się i przywitała, później tylko leżała :-( Ale też upał po południu zrobił sie koszmarny. Rano był jeszcze wiaterek, a popołudniu już tylko gorąca obleawająca wszystkich i wszystko nieruchoma zupa...

Posted

Grizabella dziś tuż przed 17tą opuściła schronisko !

[SIZE=2]Adopcja przebiegła bardzo sprawnie i bezproblemowo, Griza jak tylko zobaczyła mnie wchodzącego do boksu wstała i zabrała się do wychodzenia :-) Potem dreptała, podbiegała i bawiła się plastikową butelką. Do samochodu wsiadła chętnie i grzecznie, a wcześniej usiłowała wsiąść do autobusu :-)

I serdecznie dziękuje wszystkim którzy brali udział w dzisiejszej hurra-improwizacji dzięki której nasza dama szczęśliwie opuściła schron.